. : Светове : .
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
. : Светове : .

Заповядайте във всички Светове!

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Джесика де Вандемион

Джесика де Вандемион

Брой мнения : 23
Registration date : 03.09.2008

Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Empty
ПисанеЗаглавие: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitimeЧет Сеп 04, 2008 6:03 pm

Здравейте. Това ми е първото РП, което пиша тук. Значи става дума за това...

Ездачи, и всички останали се събират за да се изправят пред голямото зло в лицето на Мнемет, могъщия владетел на подземния свят и на нечовешките същества, които са смесица от демони и хора, или накраткоп представете си мутирала крава със демонски вид. Very Happy ох обвялкох се. Нещо такова ще са - Цък

И така от всички раси ще се събере една група, която ще трябва да победи Мнемет.

Общо взето е това. Казвайте си мнението и харесва ли ви, и кой иска да участва.
Върнете се в началото Go down
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female
Брой мнения : 10178
Registration date : 23.08.2007

Собствени герои
списък с имена, раси и способности:

ПисанеЗаглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitimeПет Сеп 05, 2008 3:58 pm

Аз да се намеся ли Twisted Evil *ходи на всякъде*(последното си е много вярно).
Тъй, тази история много прилича на главната, така че защо вместо Ездачите и останалите да нямаме по-нормални хора(или пък ако да не са нормални то да са някакви полу- нещо си например) и в последствие да успеят някак си да победят чудовищата. Предложението може и да е малко скучно или..не знам какво е, но нали трябва да го напиша, иначе няма да ми излезе от главата
http://carstva.getgoo.net
moonlight
Magic Moon
moonlight

Female
Брой мнения : 526

ПисанеЗаглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitimeПет Сеп 05, 2008 7:04 pm

Аз съм за Razz
http://allofnone.blogspot.com/
Джесика де Вандемион

Джесика де Вандемион

ПисанеЗаглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitimeПет Сеп 05, 2008 9:21 pm

Мелиса, не се убжиджай, аз малко се пообърках от поста ти.Какво имаш в предвид под по нормални хора? Embarassed
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitimeСъб Сеп 06, 2008 11:44 am

Спокойно, аз трудно се обиждам. Значи малко опит за пояснения. Ездачите, понеже с тях започваш не са особено нормални - те са магьосници и яздят дракони. Така че под нормални хора имах предвид например хората, които живеят в разни села и нямат нищо общо с магията, поне в началото. А в последствие може да им се случи нещо магическо.
Джесика де Вандемион

Джесика де Вандемион

ПисанеЗаглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitimeСъб Сеп 06, 2008 6:48 pm

аха. ясно. Леле колко съм глупава и аз. Идеята е добра. Но все пак, ще си има ездачи и останалите там,или поне моя героя ще е ездач.
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitimeСъб Сеп 06, 2008 6:59 pm

Добре аз нямам нищо против по принцип, защото ако ще участвам ще е с някой от второстепенните ми герои, или поне не от любимците ми
DARTHVERENI

DARTHVERENI

Male
Брой мнения : 43
Registration date : 29.06.2008

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitimeСъб Сеп 06, 2008 9:52 pm

И аз бих се включил
http://www.adventurworld.niceboard.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)   Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Icon_minitime

Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
. : Светове : . :: РП зона :: Roll and Play Games :: Дискусии!-
Идете на: