| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Джесика де Вандемион
Брой мнения : 23 Registration date : 03.09.2008
| Заглавие: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Чет Сеп 04, 2008 6:03 pm | |
| Здравейте. Това ми е първото РП, което пиша тук. Значи става дума за това... Ездачи, и всички останали се събират за да се изправят пред голямото зло в лицето на Мнемет, могъщия владетел на подземния свят и на нечовешките същества, които са смесица от демони и хора, или накраткоп представете си мутирала крава със демонски вид. ох обвялкох се. Нещо такова ще са - ЦъкИ така от всички раси ще се събере една група, която ще трябва да победи Мнемет. Общо взето е това. Казвайте си мнението и харесва ли ви, и кой иска да участва. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| | | | moonlight Magic Moon
Брой мнения : 526 Age : 29 Location : Between the dying stars and the reborning moon Registration date : 23.08.2007
| | | | Джесика де Вандемион
| Заглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Пет Сеп 05, 2008 9:21 pm | |
| Мелиса, не се убжиджай, аз малко се пообърках от поста ти.Какво имаш в предвид под по нормални хора? | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Съб Сеп 06, 2008 11:44 am | |
| Спокойно, аз трудно се обиждам. Значи малко опит за пояснения. Ездачите, понеже с тях започваш не са особено нормални - те са магьосници и яздят дракони. Така че под нормални хора имах предвид например хората, които живеят в разни села и нямат нищо общо с магията, поне в началото. А в последствие може да им се случи нещо магическо. | |
| | | Джесика де Вандемион
| Заглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Съб Сеп 06, 2008 6:48 pm | |
| аха. ясно. Леле колко съм глупава и аз. Идеята е добра. Но все пак, ще си има ездачи и останалите там,или поне моя героя ще е ездач. | |
| Заглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Съб Сеп 06, 2008 6:59 pm | |
| Добре аз нямам нищо против по принцип, защото ако ще участвам ще е с някой от второстепенните ми герои, или поне не от любимците ми | |
| | | DARTHVERENI
Брой мнения : 43 Location : НЯКЪДЕ В ЖИВАТА СИЛА Registration date : 29.06.2008
| Заглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) Съб Сеп 06, 2008 9:52 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) | |
| |
| | | | Вечната битка - краят на едно начало(обсъждане) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |