Брой мнения : 121 Age : 31 Location : В Аниме културата Registration date : 21.09.2008
Заглавие: Специални поздрави(Надникни) Пет Сеп 26, 2008 5:17 pm
Специално поздравявам админката,за всичко което ми е помагала през тези няколко месеца с песента на Within Temptation - Memories Искрено и благодаря
Също така поздравявам Мел(Мелиса Сойер) и Вас(Tiger_girl),защото просто са ми най-симпатични от този форум,а и са страхотни хора. Мел я поздравявам с най-невероятната песен,която бях чувала някога yoko kanno - blue А Вас я поздравявам с песента на Breaking Benjamin-Evil Angel
Надявам се този поздрав да ви харесва.Бъде все така добри хора
tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
Ооками`s Райн...И готината песен...Йееей, аригато гусаймас Мале нищо почти не си спомням от вълчетата...а другото го знам като че ли на изуст, а само веднъж съм ги гледала...
Заглавие: Re: Специални поздрави(Надникни) Нед Май 31, 2009 12:04 pm
Искате ли още от мен? Флууд царкинята която няма какво да прави, не се тревожете... Поздрава е разтърсващ(с лека реклама на Azumanga Daioh За кой ли? За всеки който се чувства поздравен с тази песен(има ли такива?!?)
katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Хайде ЧБМ от бъдещата баба Марта~ (утре със сигурност ще си излея мислите при Кевин, ама не така, както съм си ги замислила, тъй че радвайте се, дечица, пу на баба...)