katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Nanatsuiro Drops Пет Окт 03, 2008 9:10 am | |
| Заглавие: Nanatsuiro Drops Епизоди: 12 Година: 03.07.2007 до 18.09.2007 Жанр: Fantasy, High School, Magic, Mahou Shoujo
Сюжет: ...Какво, ако когато гледаш звездите през прозореца... ...Какво, ако когато пишеш в твоя таен дневник в края на деня... ...Загадъчна светлина, внезапно падне от небето...
Tsuwabuki Masaharu или Haru, както го наричат приятелите му, е нормален гимназиален ученик. Сега през втората му година, неговите приятели го карат да говори със съучениците си, което вече е трябвало да направи, но е прекалено трудно за неговата мудна природа.
Един следобед животът му се завърта на 180 градуса, по време на странна среща в коридорите на училището в Hoshigaoka. През онази съдбоносна среща, той изпива случайно магичен елексир, който го кара да се трансформира в малка плюшена овца през ноща!
Haru по-късно научава, че за да си възвърне оригиналната същност, трябва да събира "звездни капчици", които падат от небето. Както и да е, със своето положение, той не може да се справи сам и затова Haru ще се нуждае от помощта на един "специален човек". Той едва ли предполага, че този специален човек ще е някой от неговия клас...
Живеейки двойнствен живот между неговата нормална дневна форма и формата му на овца "Yuki-chan", първа страница от неговата история, нейната история и историята на капките на nanatsuiro започва ...
| |
|
Gaara-chan
Брой мнения : 121 Age : 31 Location : В Аниме културата Registration date : 21.09.2008
| Заглавие: Re: Nanatsuiro Drops Пет Окт 03, 2008 12:49 pm | |
| | |
|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Nanatsuiro Drops Чет Май 07, 2009 1:14 pm | |
| Хубаво любовно романче са си спретнали тук и, нетипично за мен, ми хареса. Рядко гледам подобни на това, защото ако ще са такива, предпочитам ги трагедии да има за какво да рева. Но тук няма, а все пак е добре вървяща история... На моменти ми се струва, че гледам аниме като за шет годишни, цитирам Pita Ten, не че в това има нещо лошо. Заслужава си, от момичешка гледна точка, за момчетата не знам... Главният ни приятел тук ми прилича на Кевин-мой | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Nanatsuiro Drops | |
| |
|