| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Aniventure 2009 | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Aniventure 2009 Съб Май 16, 2009 10:47 am | |
| Айде и тук една темичка, за да не се пропусне събитието.
- Цитат :
- В началото той се провеждаше в по-тесен, форумен кръг, но от миналата година решихме, че искаме да се веселим всички заедно! През 2008 Анивенчър се проведе в центъра на София и всеки, дори случайно минал от там можеше да ни посети! Имахме над 700 гости от цялата страна-все големи фенове, амв мейкъри, косплейъри, художници, геймъри.. и вдигнахме гюрултия до небесата..който е бил там си спомня
Тази година смятаме да сме още по-интересни, мащабни, забавни и шумни! Събитието отново ще се проведе в центъра на София, въпреки, че все още не можем да посочим конкретното място и дата. Засега обявените дати са 25 и 26 ЮЛИ Тази година обаче ще имаме нужда от 2 пъти повече подкрепа и не се учудвайте, ако скоро обявим, че издирваме доброволци!
Започвайте да рисувате, да правите амв-та, оригамита, лекции, защото имаме много награди за всички участници Иначе за посетителите обещаваме много нови забавления и изненади. Томболи, игри групови задачки, уъркшопове и много други.
В рамките на фестивала са запланувани следните събития:
* Изложба * Алея на художниците * Конкурс за художници * Лекции-презентации * Уъркшоп (Workshop) Уъркшоп Оригами Уъркшоп Рисуване на манга Уъркшоп ГО Уъркшоп Картички от пресована хартия * Гейм турнир Представяне на видео игри Шоу Мачове * AMV (Anime Music Video) конкурс & АМV прожекции * Cosplay конкурс и шоу * Щандове * Игри с публиката Юли месец е далечко, но аки ще има присъстващи на Анивенчър- а, може да има приятни засичания там.
Добавки: maid cafe host club томбола към очакващите ни събития Датата е 1 и 2 август, а мястото Конгресния център на хотел Родина ( на Руски паметник )
Последната промяна е направена от katri_mei на Чет Юни 25, 2009 8:46 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Съб Май 16, 2009 11:41 am | |
| Да, за това споменах в оная по-долната тема за Панаира на книгата. Много ми се ходи и сега навивам да ме пуснат. Ако не и майка ми ще завлека, но много ми се ходи.. Така че почти сигурно е, че ще мина там, ако нещо се промени ще свиркам^^ | |
| | | katri_mei Light in the darkness
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Съб Май 16, 2009 11:47 am | |
| Свиркай, свиркай. И аз съм на етапа с навиването още, пък дано се получат нещата. | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Пон Май 25, 2009 10:47 am | |
| Абе сигурна ли си, че е на 25 и 26 юли, защото в списанието пишеше 6 юни, та не ми се връзва нещо... Или Бункасая в В. Търново е различно от Аниплея събитие?.. Изглежда аз съм малко в грешка, то пише и в София | |
| | | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Вто Май 26, 2009 6:46 pm | |
| Да, няма нужда да се учудваш изобщо... Винаги така става, или поне в повечето случаи. Но аз смятам да намина. Първо защото на 25 и 26 юли и така нататък съм ваканция. Говореха за форумна среща тогава... Ама там не ми се ходи... Тъй че съм сигурна за Аниплея | |
| | | | katri_mei Light in the darkness
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Вто Юни 02, 2009 1:21 pm | |
| | |
| | | Lavi
Брой мнения : 16 Registration date : 02.06.2009
| Заглавие: :) Вто Юни 02, 2009 6:06 pm | |
| Yoshh... там сме близко е софия... има няма 150 км хехе... а между другото за доброволци - аззз ако има нещо - свиркайте аз сигурно ще съм косплеър - ренджи ама може и нещо друго да ми хрумне.. зависи | |
| | | | Lavi
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Сря Юни 10, 2009 7:14 pm | |
| хехех ами единствения проблем е само косата... баш толкова дълга няма да е... иначе за сега се оформяме Улкиора, Менос гранде, Ячиру (може би), Бякуя (може би) и аз... костюма ми е готов... на аниплей-а косплейвах Хитсугая, така че само ще махна бялото хиори и готово а и може да си взема някаква перука, не се знае... и татуировките са ми уредени а иначе винаги съм готов на критика хехе и едва ли ще си патя повече от няколко снимки от побеснели мои фенки | |
| | | | Lavi
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Чет Юни 11, 2009 11:47 am | |
| хехе йошшш.. аз бях и все още съм малко хиорито ми пострада защото наскоро косплейвах из природата на България и е малко зелено от тревата... ама станаха готини снимчици в събота сме в пловдив да косплейваме сигурно, па докъто не си направим други костюми ще сме си с тези... ама още е проблем дали ще идвам на анивенчър щото може и работа да почна.. спокси бее... нали съм шинигами би трябвало сам да се пазя.. имам си и катана а и аз уча в момента бойни изкуства.. даже след 1 час съм на тренировки... (айкидо, джудо, джиуджицу) при баш сенсей - Пешо.. ся пиша от даскалото... даскалката ме освободи щото направих един wall на Кира и ся съм свободен айде аз ставам... после ако се засечем пак - ще пиша | |
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Чет Юни 11, 2009 12:10 pm | |
| И аз съм в час^^, ама се занимаваме с тъп Excel. Той анивенчъра е още малко далеч, но аз ти пожелавам да дойдеш, пък работата после, да си гледа работата , как може да се бърка в косплея... И спокойно, хиорито ще го изперем със супер Аче... Където и да съществува тази белина...А моите бойни изкуства не са официални. Просто съм вид уличен побойник(ама хич се не разбираме с колегите ученици) та затова... Смешното таеклундо го владея, ще видиш^^. Просто съм от някъде, където подобни неща хич не са разпространени. А, чакай, стрелям с лък, ще си взема един, няма защо да се товариш с тревоги... | |
| | | Lavi
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Чет Юни 11, 2009 5:20 pm | |
| хахха побойничето то.. амии ти можеш да стреляш с лък ама аз мога да свиря ня пиано!!! и на трезво мога де ама на пианото съм добре... в момента уча Three days grace - Never too late.. а иначе за един ден научих Lilium (elfen lied) и темичката от на Лъ (death note) та че ако икат мога да се разсвиря на анивенчър, стига да има на какво и ако съм там а.. то хиорито аз ще си го пазя ама сигурно само още веднъж ще го облека и то ще е в близките няколко дни, за пред публика... и свърши с хитсугая... почвам друг тия спрейове ми излезнаха солени да си ги купувам.. Ренджи или Бякуя, па може и Allen Walker ( D.Gray-man) щото прическата му съм си я правил и доста хора ми казват че ми утива хехехе... та че това е... а ти от къде си бтв? | |
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Чет Юни 11, 2009 5:32 pm | |
| Ми побойник я, аз съм решила да ставам някой от Tenjou Tenge... айде, може и от групата Кеничи... Блазе ти, както се вика, за пианото... Макар че мен цигулките вече ме спечелиха май, и все пак... Алън е белокос, него може... Да не се охарчиш с тия спрейове много, ако ти е останало от Хитсугая . Аз ще съм ти тогава компания, ще съм Джасдеби, тамън съм достатъчно грозно. Русото, ще се прежаля, от мене да мине...Аз съм от малък град, непознат... Годеч ако ти говори нещо. | |
| | | Lavi
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Чет Юни 11, 2009 7:07 pm | |
| ами да ти кажа честно много ми говори миналото лято ходих до димитровград и мисля че тогава минавахме мрез там.. бяхме на някакво кафе което ми приличаше повече на малка кръчмичка и пихме биричка и ядохме картофки беше забавно тогава... абе *Ален* (вземи му научи името поне де ) ми е един от любимците... ако го косплейвам ще си боядисам косата задължително... така че... хехе... абе персонажи за косплейване - много, ама просто няма как всички на веднъж.. От кеничи може да си онази секси мацка дето все размята някви ножове наляво надясно или пък сладката сестричка на кен-чанн тенджоу тенге го изгледах преди няколко дена.. аммм може и да се навия за оня пич с леко бялата коса на който така и не му запомних името.. ама доста правосъдие раздаде де.. хехе... и такамммм... абе не знам ама аз като за начало гледам първо да си направя кефа от косплей-а а не това колко мясам и колко не... доста съм висок за хитсугая ама хич не ми дремеше.. костюма ми го ушиха за има няма 1 ден, емблемата на отряда си я рисувах в 2 през ноща, преди аниплей.. така че.. ако мога по някакъв начин да избарам и костюм на Ален-кун, ти си мойто момиче - Ленали хехе... ама и Лави (както ми е името) може да се прежаля... ще взема 10-килограмовия и ще го размятам насам натам | |
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Чет Юни 11, 2009 7:43 pm | |
| Ален, да де... Не знам защо, ама го гледах 103 серии и продължавам да си му викам Алън... Какво да се прави, прости мии... Кръчмичка тук... Хм... Не знам, имаме си редица заведения, но може да е всяко... Пък и на пътя преди града има едно дето се казва Балач, там обикновено спират хората... Мацката от Кеничи е май заета, пък сестра му е много мъничко бе, аз съм егати гиганта спрямо нея... Ще е твъъърде странно. Най много, нали казах че владея смешно таеклундо, ще се правя на Кисара-чан. (Белокосия от Тенджоу-то се казва Шин, него имаш предвид, предполагам... И ужасно защо ли, мозъкът ми го свързва винаги с Укитаке о.О)И, ест, че косплея си е за забавление, не знам дали това изобщо може да се оспори. Като не те кефи не го правиш и готово. ^^ ... И аз ще се прежаля за Ленали тогава, само трябва си намеря парцалки... Майка ми, надявам се, ще ми прости за зелената коса... И ще се моля брат ми да е нещо малко зает някъде... | |
| | | Lavi
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Пет Юни 12, 2009 5:15 pm | |
| хехе... ами Ленали е много красиво момиче, но първото което ми е харесало до толкова че да се влюбя до някаква степен в нея я Нелиел от Белината... само като го видях това момиче и откачих.. супер яка визия има хехе... сетих се за нея понеже и тя е с зелена коса... амм не Шин-сан а имаше един друг от Катана Къмпани... амм пак не мога да ти го кажа само горната част на косата му е бяла а отдолу е черно... късо подстриган е амм относно сестрата на кен-чан.. абе и аз съм доста голям за хитсугая ама кво ми пукаше... стига да те кефи персонажа и готово... утре ще ходим към бачково сигурно, но не знам дали ще се косплейва.. все пак ще си взема костюма, но има и вероятност ако се върнем по-рано в пловдив, тогава да ги облечем хехе... а в неделя сме на аквалеееееееенд.. пързалки, вагони, басейни, кули, трамплини - всичко ни чака а аз остана да ти кажа и биографията си и ще ми е леко на сърцето знам че доста се отклонхме от темата но както и да е.. та че да прикрием поне малко всичко останало - Анивенчър ще съм някой от блийч (Ренджи, Бякуя), а аниплей - Ален Уолкър (понеже не мога да му изнамеря костюма толкова скоро | |
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Съб Юни 13, 2009 7:18 pm | |
| Еми тогава говориш за Буншичи Тауара. Аз първоначално си мислех за него, ама после ми изникна Шин и така. И сестрата на Кенчу е готино дете, особено в ендинга, когато нагъваше... мляко или подобно. Но може би не ми е по душа въпреки разликата във височина и глупости. Акваленд... Приятно там, аз сега се върнах от ученическа екскурзия и съм скапана. Взеха ме за бройка, заедно с още трима горки горнокурсници... Абе мноо яко си прекарахме цяла вечер, просто върха(иронично) Ренджи! Бякуя - не! Бякуя само ако Ренджши има изключително много трудности... Не, шегувам се, което ти е леко на сърцето, и двамата са яки^^ Аз ще си дойда само като полугерой... Шапка на еди кой си и парцали на никого си, щото едва ли някой се облича по потник и панталони+маратонки и каубойска шапка | |
| | | | Lavi
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Пон Юни 15, 2009 2:19 pm | |
| Или по точно - женска злоба така де.. добре че е майтапа да си кажем истината всички жени имате демон някъде във вас, който ако се освободи и край малко като аниме стана де ама все пак си е вярно! Ако се разгневите яко, по-добре да няма никой пред вас хехе... та че анивенчър наближава, а аз започнах да търся платове за костюма ми.. ако въобще стане де.. ренджи си го бива хихи..има и шанс да си откъсна сам десния ръкав хехе.. а да - червена перука и мн мн мн татуировки | |
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 Пон Юни 15, 2009 2:23 pm | |
| Да бе, моята женска злоба се казва Муртаг, аз затова се шегувам с Лилава злоба. Той нали е аниме героя Дарк от D. N. Angel. Търси, търси, ако не намериш ще ти пратя някой чаршаф боядисан, все става за нещо... А перуки продават едни, като ги видя и падам от смях... Разни коси шарени, ама нямам смелост да си купя, много ми запаряват | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Aniventure 2009 | |
| |
| | | | Aniventure 2009 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|