| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Сладкишите ми :P | |
| | Автор | Съобщение |
---|
sweet_girl97
Брой мнения : 324 Registration date : 16.05.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| | | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Сладкишите ми :P Пет Май 22, 2009 12:55 pm | |
| име:Моли Силвърстоун раса:човек години:17 външност: оръжия:меч,кама,арбалет умения и способности:макар че е човек Моли може да чете мисли.Борави отлично с оръжията си. характер:Моли е сладка и мила но винаги е тъжна и никой не я разбира.Няма много приятели защото всички я мислят за странна. история:ам...ще я напиша по-късно защото нищо не мога да измисля допълнително:Майка й се е казвала Мая а баща й Рик. от кое царство, земя или свят идва и на чия страна е:от Средната земя и е на светлата страна. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Сладкишите ми :P Съб Май 23, 2009 9:30 pm | |
| име:Аму Ататакаихоши раса:човек години:16 външност: оръжия:меч,арбалет умения и способности:има няколко амулета(от тях се появяват малки елфчета) от които черпи сили за битка и понякога се трансформира.Запленява сърцето на всяко момче с което се запознае...е почти на всяко. характер:Миличка,сладичка,готова е да помогне на всеки дори ако не го познава.Доста е добра в пеенето. история:ще я напиша по-късно защото нищо не мога да измисля допълнително:хобито й е да пее и рисува. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Сладкишите ми :P Нед Май 24, 2009 11:17 am | |
| Такам...историята на Моли: Още когато е била на 5 майка й е загинала в битка.Баща й я изпраща на далечен остров където никой от семейните врагове ме може да я открие и нарани.Баща й я изоставя защото много му прилича на майка й.Щом става на 15 Моли решава да го намери.Тръгва да го търси.Две години обикаля и го търси но не го намира и губи надежда.Една нейна приятелка я приютява в дома си в едно селце близо до Графството. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Сладкишите ми :P Нед Май 24, 2009 7:08 pm | |
| име:Миса Даркхарт раса:Ангел на мрака години:18 външност: оръжия:голямо копие и една кама умения и способности:може да убие всеки който я ядоса прекалено много.Може да става като сянка на даден човек.Чете мисли и е способна да контролира движенията и дейностите на даден човек. характер:хладнокръвна,безразлична към всеки.Сърцето й е замръзнало и не може да изпитва любов. история:Когато става на 18 Миса се разхожда в гората и вижда едно странно и голямо копие.Щом го докосва сърцето й замръзва,тя губи всякаква възможност да обича.Появяват й се черни ангелски крила и тя става ангел на мрака.Не помни как се обича,но може да усети любов само и единствено ако някой успее да разтопи леда в сърцето й.Щом става ангел на мрака убива семейството си и приятелите си защото не искат да я приемат такава каквато е.Миса става безразлична към всеки с когото се запознае.Обикаля из света и убива хора без и с причина. допълнително:Миса не е на ничия страна-бие се за себе си. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Сладкишите ми :P Пон Май 25, 2009 12:45 pm | |
| име:Аманда Корпс раса:Фея на сънищата и самотата години:19 външност: оръжия:кама но повече използва силите си умения и способности:щом някой заспи тя отива в сънищата му.Най-често показва на заспалия спомени от миналото,мечтите му а понякога и бъдещето му.Има малка торбичка с вълшебен прашец.Който го вдиша се замайва и заспива.Ако някой е самотен тя се появява и го утешава.Може да прави и магии.Ако е в центъра на битка тя посипва противника си с прашец и веднага щом заспи отива в сънищата му и го унищожава физически и психически.Понякога ако тези в чиито сънища е Аманда ако загубят в сънищата си(ако има какво да загубят) не се събуждат. характер:Мила,но много самотна.Щом си спомни за миналото колкото и да е весела става суер тъжна и започва да плачи.Винаги когато види момче и момиче да се прегръщат и целуват се разплаква. история:Когато Аманда е на 17 гаджето й,семейството й и приятелите й загиват в битка.Аманда остава сам-самичка.Тръгва на дълъг път.Минава през ледено студени земи и замръзва.Изпада в безсъзнание.Една фея я намира и й дава от силите си за да оживее. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Сладкишите ми :P Съб Юни 06, 2009 2:39 pm | |
| име:Жулиета Голд раса:човек години:18(навършени) външност: оръжие:кинжал,меч умения и способности:ами пее хубаво xD характер:миличка,сладичка и лудо влюбена в Алекс Силвър. история:От 50 години двете богати рода Голд и Слвър от Верона враждуват помежду си но младата Жулиет се влюбва в младия Алекс(и той в нея) без да подозират че са смъртни врагове. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Сладкишите ми :P Съб Юни 06, 2009 3:05 pm | |
| име:Алекс Силвър раса:човек години:19 външност: оръжие:меч умения и способност:бие се отлично.Омайва жените с прекрасните си слова. характер:миличък,романтик(и то голям),сладичък и лудо влюбен в Жулиета Голд. история:От 50 години двете богати рода Голд и Слвър от Верона враждуват помежду си но младия Алекс се влюбва в младата Жулиета(и тя в него) без да подозират че са смъртни врагове. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Сладкишите ми :P | |
| |
| | | | Сладкишите ми :P | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|