| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Аниме истерия | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Аниме истерия Съб Май 23, 2009 5:07 pm | |
| Хаха, аз да направя нещо като ми е хрумнало...- Spoiler:
Добре дошли, добре дошли, спестете ми освиркванията, ако обичате... Понеже днес съм на тема снимки и сейрюта... Смята да ви спестя сейрютата...Всъщност, може да предложите какво точно да се прави тук, защото представата е още твърде мъглява ама...След като съм тръгнала по пътя на Зура джанай!!! Катсура да!! да продължим в същия дух на една аниме истерия.А можем да се покълчим като корейци, какво ще кажете? (бля, кво правиш ти изобщо в албумма ми бе!?)Но тъй като започваме с аниме снимки, не с корейци за предпочитане, представям ви великият, непоколебим пазач на темата... Доколкото не го мързи - Гинтоки-сан!(по-скоро става за емблема, като гледам каква ми е началната снимка...)Усмихнете сеПочистете стаята, ако е разхвърляна(за предпочитане не чак толкова като неговата)И може да дойдете да погледате... Стига да има какво да се гледа... С други думи... Говорим си за аниме... Под всякакви форми... И изпъстрено с много... картинки... | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Аниме истерия Съб Май 23, 2009 5:27 pm | |
| Хехе, ето на! Една забавна аниме- темичка, но... няма да се кърши по корейски, нито пък ще се циркосваме като него. О.о Юскей бой ще яде заради тази постановка... Това не беше добре да го показвам май, но нищо, Соуби- кун оправя положенито. И прехвърля топката на музиканта Рюурен- сан, но по- добре да стоим по- настрана от флейтата му, че и призраците бягат... | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Аниме истерия Съб Май 23, 2009 5:34 pm | |
| Споко, никой няма да посмее да избяга, защото сега великите... Неутразимите..За-ве-си за втори опит за едно начало. Започва се с едно кротко и тихо... Хапване!?Завесите се отварят...Наели сме инспектор Сасазука да ни пази, не се страхувайте!Време е да сготвим!Менюто е... Предвещаващо много снимки и инфо (дали) Ще се погрижим да има какво да се сготви...Преди това ще поиграем, защото...За нас се грижат най-добрите готвачи на света!По възможност сдобрете се със смъртния си враг...Защото иначе музиката ще го направи за вас!Колко е хубаво да нямаш врагове!Ще ви предложим по една цигарка преди началото...(на купона) И в случай, че храната не дойде сме ви осигурили Хито Накамура a.k.a. Уки-чан да ви нахрани! Предупреждение!! Колкото и да са страшни не ги взимайте на купона!!!Спокойно, песента ми навя малко тъга, но ще се оправя... Пропуснах забавните снимки, за да изтъкна "сериозността" на тази тема. Честито!Ако имате въпроси относно някой герой от къде е, споко, ще видите хиляди лица и няма да е единствен.. Е, никой не ви пречи да питате... Загубих си лигнята, трябва да спра със снимките за днес май... | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Нед Май 24, 2009 8:25 am | |
| Нова партия глупости, моля по някое време да разнообразите, ако може да намерите нещо по-глупаво...Дами и господа, интерпретация на една хубава детска песничка... Познайте я сами, ако можете...(ще бъде с пропуски, защото нямам достатъчно материал) ...- Май не разбираш какво точно струваш. Защо просто не поседнеш, докато аз те осветля за възможностите?...Али Баба събра разбойници...Шехерезада приказки безчет...Но господарю ти щастливец си,защото с мене няма шест и пет...Дори силата е с теб, момче,направо реактивна мощ сега!...- Меню вземи в ръце!Изберете моля, а така!Е, нямаш друг приятел като мен!Животът е ресторант!Кажи всичко бързо на ухо...Е нямаш друг приятел като мен!Да се обслужваме по-бързо...Ти си шефИ цар!И шах!Ядеш и спиш, хей хоп - вървиш!И нямаш друг приятел като мен... Има ли човек... Който по-добре... Ще извади менот това бомбе!?!Я кажи кой?Не стой така с увиснала уста, очи- не!! Защто нали, не сте виждали никога по-ужасно не наред момиче от това, което пише ей сега...(спокойно, само сутрин преди кафето е така, хиляди идеи без никакъв смисъл... Сега ще ида да пийна едно та да се успокоя... Горката темичка, вече ми е жал за нея) | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Пон Май 25, 2009 5:56 pm | |
| Но първо на първо да кажем какво стана с яденето^^ Като за начало е добре да пуснеш нещо като за фон... Ако знаеш изобщо как става...Ако телевизорът все пак не се включи... Препоръчваме музиканти, но внимавайте, много са скъпи! За доброто на гостите си, нека в кухнята цари разбирателство, моляИ все пак, ако номерът с кухнята не става, поръчайте си пица от Бан-чан!!Ако държите на лукса все пак наемете сервитьорчетата от по-горния пост Спокойно! Някои гости ще се обслужат самиДруги ще ги е страх. Някои ще бъдат направо ужасени от кухнята ви... Някои са на кафе-диета, трети са на сладко...Не забравейте! Железните типове го обичат обилно намазано с подправки и мляко!Някои гости са непохватни... Повечето би трябвало да оцелеят!! Но много ще имат непоправими психични травми от лоша храна... Не се бийте с гостите!!!Ако все пак гостите много ви ядосват, наемете някой като тозиА може и по-страшен, ако нуждата го налага! Този може и да свърши работа(ако му платите, той дори с глас е страшен!!) Тези също, те и без пари се справят Ако гостите са нахални...Направо им кажете да си гледат работата! | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Вто Май 26, 2009 8:04 pm | |
| Сега да разгледаме подробно Пищов Гайс(не се заблуждавайте по името, те са сериозни типове) Като за начало трябва да знаете, че всички те са странни типове.Повечето имат кратки имена от една до три букви.Някои страдат от тази работаДруги се правят на свещенници и проблеми нямаТрети са си страшни и така и така...За някои това си е чиста професияЗа други е професия по между другото...И не винаги професията е лесна Те имат много възможности! Те са навсякъде, дори да не ги виждате..Имат пищови, но имат и мечовкиИ въпреки всичко, могат и да се трансформират Но освен, че са потайни и често са мълчаливи типове...Те могат и да са пияници, за компанияНо внимание! Ако някой все пак прекали(защото всеки от изброените е луд по нещо) - Кака Риза(в момента се жени тайничко) - Ще ги бие!!!! Така че, общо взето, това не е цялата компания. Но спокойно, те са на всяка крачка, някои работят за пари, но други ги мързи... И ако ви трябват, внимавайте кой ще си наемете! | |
| Заглавие: умничета Чет Май 28, 2009 4:46 pm | |
| Странното шоу(със спойлери, щото няма иначе да стане) - Spoiler:
-Здравейте, аз съм Селим Търговеца и днес се занимаваме с разправията на едни глупаци, моля гледайте тъпотиите им и просто се чудете на създателката, която от ден на ден не знае какво прави, благодаря. А, това зад мене ли? Некъв амбулантен търговец, дето само ме следва, много е дразнещ, та затова е на заден план. - Шалче за пет лева, бате, обувчица, не се къса... Скъса се... - Млъки бе, не сме тука на пазар...
- Spoiler:
- Здравейте, аз съм главният виновник за започването на простотията. Моля ви, заради мен, затворете тази тема. Казвам се Ваш. В-А-Ш, че да не ме объркате с днешния ми опонент. Е, ако не сте разбрали досега, аз наистина много си патя. И главния проблем ми е онзи, умопобъркания тип с каската, пардон шапката... Тоя за къв се мисли бе? Аз съм най-добрия стрелец в стараната!!! - Да да, но все пак имаме правото да изслушаме и другата страна... - Тихо, тихо, имам да се жалвам още. Тоя с каската, пардон шапката... Бе тоя много тъп умник бе, на всичкото отгоре ме продаде на оная лисица Свещника... Свещеника де, аз си мислех, че е свестен тип... Всичките ме изоставиха, приятели с приятели...
- Spoiler:
- Добрютро! *хлъц* Аз съм оняяя...Свещника.... Свещ... Свещеника де... *хлъц* Е там съм, виждате ли мее? А така, чей че аз не фокусирам, баси... А да, чух че оня преди малко... *хлъц*... Нещо се жалва от мене... Аз нищо не съм му направил бе, каква лисица съм? Идва вчере при мене и вика "Айде отче да се изповядам" *хлъц*. И аз викам... Епа щом искаш *хлъц* давай, ама парички, паричкии... Тоя па взе че се засегна... Кво да го праиш, баси *хлъц*. Ама поне пивото стааше като никой друг път... Айде, деца... Амин да ви прости... Админ да ви прости... Такова де, Бог да ви прости... Да де... Наздраве... - Да оставим човека да отрезнее и да преминем през следващия кандидат за изказване в тази много заплетена история!
- Spoiler:
- А здрасти! Чудите ли се що съм мокър? Много сте умни бе, аз не бих забелязъл... Аз съм Ван, ама В-А-Н, оня с каската... шапката де... Та целия спор тръгна щото съм бил по-добър от оня горе. Я му викам че не може да оцели пилешко бутче от сто метра, щот веднага ще дойде някой го изяде, той не ми вярва... Аз го казах ей така по между другото, той пак... Пък на всичкото отгоре видях че е праведен. Той Свещника е много добър свещник, тъй да знаете. Дайте му по некоя пара като ходите следващия път на черквичка, ако я има. Ония от съседната сериина аниме площадка пак гръмнаха църквата, тъкмо щях да се женя... Но защо съм мокър, ей са ще ви дам малко инфо... Глейте къв фотоапарат имам! Са разбрахте ли? Не? Айде стига бе!
- Spoiler:
- Спокойно публика и аз не разбрах особено... Но очаквайте продължението, вероятно там ще намерим изяснение на загадката защо Каската е паднал в морето и защо Ваш не го харесва... А също така и кой още е замесен... Очаквайте появяването на Интернет Адвоката и неговият помощник - Супер Стрелчо. А също така и Зомби Джъмп Фен-сан. - Лилава перука, бате, само пет стотинки, бате. - По-дяволите, свалили са ми перуката в ефир! Ще го убия тоя амбулантен търговец!!! Участваха:Селим ТърговецаАмбулантен Тръгвовец-санВ-А-ШСвещника(Свещеника)В-А-Н(Оня с каската...шапката де)Очаквайте ЕПИЗОД 2! | |
| | | katri_mei Light in the darkness
| Заглавие: Re: Аниме истерия Чет Май 28, 2009 8:32 pm | |
| | |
| | | | katri_mei Light in the darkness
| | | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
| Заглавие: Re: Аниме истерия Пет Май 29, 2009 3:10 pm | |
| Отаку Шоу Епизод 2 - Сериозност (Серия, разказваща какво е станало преди предишната или поне се опитва. Предишната серия се казва "Мистерията". Тази, за разлика от първата би трябвало да е по-сериозничка, защото никой още не се е напил, но дали е така наистина?)- Spoiler:
“Сладка рибка, сладичка...” - Ааа, кви ги вършите тука бе, публика с публика!?Сто годишната ми рибкаа!! Кво искате са от мене? Аз съм Ренджи Абараи добре... Ай къш, немам време за глупости... А Селим ли? Е той остана и без коса и без дрехи за ефира... Бе остана му некъв шал... - Контакти лещи, како, само двайсет долара, какичке, на добра цена... - Чувате ли? Не е зле, а... Чакай са ще се сдобия и аз... Амбулант-сан, чакаай! - Да не си посмял!(Селим зад кадър) – Супер Търго-транс-бизнесо-трансформейшън!
След неразбирателството относно това кой ще започне предаването на събитията, да започваме! Какво стана снощи преди представянето... Кръчмичката
- Spoiler:
- (Сакрални напеви)Могааа... Оооо...могааа... Ще победяя...ммм.....ММММмммммм... Аз! Великият В-А-Ш, ще победя веднъж завинаги като оцеля пуешка пържола от двеста метра в легнало положение! И аз веднъж завинаги ще спечеля трофеят за победител –Сапун против въшки! Те тия са ми добри секвартиранти, ама малко станаха много, не друго...
- Spoiler:
- Не! Аз, великият В-А-Н ще застрелям всички бутове във въздуха преди още да си мигнал! И аз, да аз ще прогоня Господарите въшки от главата на моята Зелена... Елена де...(Следващите сцени съдържат насилие и няма да бъдат поместени.)
- Spoiler:
- Млъкнетеее! Аз съм господаря на пищовите! Пуйките са мои, и без тва съм умрял от глад! Нищо няма ме спре, хвърляйте ги, нема нужда дори да ги стреляме. Муу-ха-ха-хаа!!- Супер Стрелчо!? Бягааай!
- Spoiler:
(Кратък преразказ на събитията от футболния коментатор Зомби Джъмп Фен-сан – Супер Стрелчо хваща Ваш и го изкарва извън странноприемницата. Ван му се опълчва и за миг става герой за момичетата, ноо твърде за кратко, Ван пада, оо какъв шут, наистина какъв шут от страна на Супер Стрелчо... Ван вади супер голяма мечовка, с което отново се превръща в супер герой, ноо пада в морето... Админ да го прости.... Иии на сцената виждам мъж по бански, дами и господа, дами и господа той крещи „Амбулантен Търговец-саан” и изглежда ужасно ядосан... Ооо, невероятно подхлъзване върху саке, падащо от стола на Свещника в ъгъла. Свещника се ядосва, изправя се. Не, ужасно, отвива оня голям кръст...)Прекъсва поради прекъсване на камератаИзвънредни новини – в кръчма Свещник се бие срещу Супер Стрелчо за две пуйки.. Накрая и двамата решиха, че гъшето е по-добро. Участваха:Ренджи Абараи - водещ, или нещо таковаВ-А-ШВ-А-НСупер СтрелчоЗомби Джъмп Фен-санВторостепенни: Свещник, Селим Търговеца и Амбулантен Търговец-сан.Преговорите с Нет Адвоката стигнаха до нищото, съжаляваме, но иска твърде много пари, за да си покаже мутрата...Защо върви караницата, която се заражда в първата серия горе. Тук ще намерите и продължението напред в историята, а именно защо и как Каската се е измокрил и как намира пътя за Шоуандия^^... И мистериозното изчезване на В-А-Ш от хоризонта...
Последната промяна е направена от Мелиса Сойер на Съб Май 30, 2009 9:14 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Съб Май 30, 2009 6:06 pm | |
| Отаку Шоу 3 - Пролетна умора(никаква връзка с предишните серии) Нещата никак не са свързани, но все пак... В-А-Ш е изчезнал, а двама искат да го намерят. Дали Свещника ще си спомни какво е станало? - Spoiler:
- Анооо... Ние всъщност трябва ли да се водим по сценарий!? - Споки Клечо, няма проблеми. Добре дошли в Шоуандия, най-големият курорт за тъпаци! Където страхът се прокрааадва бавно по тъмните ъгли...Не, по скоро далеч отвъд морето, където... - Таамм, в тъъмното. Му-хаха! Страх ли ви е? Страх вие, страх ви е... Му-хахаха, аз съм най-страшният тип на света, ей оная жълтата точка по средата... Бау! Страх ви е нали? Страх ви е, знам аз... (Много страшно, нали?)
- Spoiler:
Великите агенти(Неуро и Яко): - Да намерим Страшната точка! - Да, да я намерим, Бъч! - Казвам се Неуро. - Добре Съч. - Казвам се Неуро... - Разбрах Мъч. - Неуро! - Нямаме време за губене, Тъч. - Да вървим Мляко. - Казвам се Яко...
- Spoiler:
- *хлъц*... А наздраве! Всъщност Лека нощ... Добро утро де... Аааз бяях... *хлъц* Библиян!...Не... Арфан! *хлъц*.. Бе Свещник, що да си променям името, баси... Па значи, вчера ядох гъше, мноо готино значи... Не бях пил, пардон ял от сто години така... Ама то се оказа, че упер Стрелчо умрял през тва време, баси... Хич не си спомням кво стана *хлъц*. Как и да е, Чиуауа за светлата му памет... Алилуя! Наздраве!... Баси, са заради тва че умре, дойдоха некви двама Мляко и компютърна записвачка Неро 7...*хлъц*... Сега ще търсят кой виновен, кой не... Ама аз викам да посетя оная *хлъц* Шоуандия отвъд морето... Нещо яко ми изглежда... (Дали Мляко и Неро 7 ще намерят убиеца на Супер Стрелчо не се знае. Всеизвестно е, че Ваш е изчезнал. Да не е замесен?) Участваха: Магаро-магареВ-А-Н(Клечо)Страшна точкаЯко(Мляко)Неуро(Бъч, Съч, Мъч, Тъч, Неро 7)Свещник(Библиян, Арфан)Разяснения: Ван пада в морето след битката със Супер Стрелчо и доплува до Шоуандия. Сега събитията в мирната му страна, където работи Свещника още не го засягат... Или поне той се надява, макар че иска да се добере до вкъщи с Магаро-магаре. Същевременно градът е нападнат от Страшната жълта точка в тъмното и градът е наел агенти, които да намерят кой е Точката. Дали ще се справят бързо?~Истинските имена на героите са почти закодирани. Информацията е строго секретна, за да не им се подигравате. Моля, ако ги срещнете някъде, приемете ги насериозно~ | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Сря Юни 03, 2009 5:02 pm | |
| Отаку Шоу - Просто отакувщина към своя край - Spoiler:
- Ха-ха! Конска опашка-сан, пооокажии миии къде е скрит В-А-Ш! - казва момичето на нещото в ръката си - Коой? - шепти в отговор гласа. - В-А-Ш - по настоятелно повтаря момичето. - Ято, губиш си времето... - отегчено казва мъжът със синьото. - Казвам се Яко, Веро... - Казвам се Неуро, Лято... - Казвам се Яко, Перо... И докато водят задълбочения си разговор...
- Spoiler:
- Аааа! Гиганти, динозаврии! Моля извикайте линейка за господин Космонавт... Тоест господин Каска... Всъщност господин В-А-Н. Повтарям... (След час и половина) - Мани, мани, нещата загрубяват... Аз си мислех, че ще бъдем смешни, те пък взеха промениха сценария... Аз можеше да си остана в село, ама не, трябваше да дойда в тая Шонадия... Шопандия... Шоландия де... Та на мен ми се падна честа да обявя... Свещникът потъна с една подводница в огромна каца бира, дано духът му достигне до господ, стига да не се е напил в смъртния си час.. Аз лично да си кажа, не съм сигурен, че е особено умрял, но както и да е. Въпрос на години е, хората да намерят В-А-Ш, това значи, че няма да свършим оня дуел за пилешкото бутче скоро... Така че, хора, ние си заминаваме засега с екипа, пък ще се видим пак някой друг дълъг скучен ден (Авторката е в ужасно състояние и в момента нищо друго не може да напише, съжаляваме)
| |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Сря Юни 10, 2009 5:34 pm | |
| - Spoiler:
- Моля ви, приемете шефката на работа някъде, защото е напълно откачила от жегата... Иска си Ним, ама Ним й се сърди, щото не става дума за Клайв никъде, а пък Клайв й се сърди... Не, няма значение, забравете обяснението. Просто й намерете работа!!!
- Spoiler:
Какво стана с шефката(оная дето пише)ли? Ми всичко започна откакто си взе нова котка a.k.a. Гримджоу-чанче
- Spoiler:
После нещо като господар(по неточни данни млад Магьосник-сан, взе че опържи котката и от тогава... Шефката нещо полудя под слънцето, брех че зимните демони не нацелват времето значи...
- Spoiler:
Та тя си нае некакъв да води дело срещу гадняра, ама той нещо много си поплюва май и го мързи...
- Spoiler:
И най-тъжната новина е.... Че... Че тя... Се почти обеси, дами и господа, да, обеси се! Аз съм шинигамито, което винаги обикаля енйната къща и й пречи на всичко. А през нощта се правя на фантом и дразня(хи-хи, сериозно!). Ичимару Гин! Приятно ми е, от днес на татък аз ще пиша с вас!А ето снимка от обесването й:
| |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Нед Юни 14, 2009 11:47 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Пон Юни 15, 2009 8:13 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Пет Юни 19, 2009 10:46 am | |
| Внимание, внимание, някой стъпка Зоро и го направи на килим. Кой беше?Аз бях!Ще те убия! Защо бе?Ами на кратко... Вървях си аз, като маскиран и викам, "Е това става за обяд" И тоя ми изкочи от некъде си и вика "Няма да стане. За мене си е" Та малко се бихме... Еми не съм виновен, че тая хърба е толкова тънка, че и вятър може да я понесе... Не беше нещо ял.... Стана без да искам, търколнах овцата по него и тя го смаза... Да се помолим да достигне рая?По-добре го направете, иначе току-виж Секретаря на шинигамитата ша го вземе... Внимавайте, че става сериозно, ако Секретаря се намеси... | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Вто Юли 21, 2009 9:46 am | |
| Виждате ли този? МНОГО Е ВАЖНО ДА ГО ВИДИТЕ!Днес, на 21.07, според ездачите той има рожден денТърси си сам подарък, но без особен успех...Бързо му подарете нещо, че ще се ядосаАМА Е МНОГО ВАЖНО - КАИН ВЕЧЕ БЪРЗА!Без пожелания и картички, ако обичате...Той сега ще направи списък на гостите, че е забравил... Риза, помогни му!Айде чакаме подаръци!!!Кхъм, говоря сериозно, според ездаческите записки днес е той, не се безпокойте, всеки месец има по един...(дали само по един) А пък тоя... Един е минал вече...На 25.. На 26 после има... | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Сря Авг 05, 2009 9:31 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Пон Сеп 21, 2009 1:20 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Пет Окт 09, 2009 9:22 pm | |
| | |
| | | tubi4
Брой мнения : 52 Registration date : 30.03.2009
| | | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
| Заглавие: Re: Аниме истерия Пон Ное 09, 2009 3:26 pm | |
| - Малко идиотче с коса написа:
- Имало едно време... някакви си хора... понеже на някаква си... й станало скучно...
Сметнала... че пак трябва да се разходи из света, за да се изгуби като Зоро от One Piece Та из света в момента: (ъм... Някъде далеч от епидемията?) - Spoiler:
"Птичи грип, свински грип... Е само тука ги нема..." (доволен бългериан ученик - "Пиши си пиши, ние сме си ваканция"
Други грижи (дори момчетата се затрудняват в тая област... Аз също, та да видим какво ни предлагат...) - Spoiler:
"Пери... С БЕЛИНА!!! Чисто бяло, всичко бяло... Заемаш цветно - връщаш бяло. БЯЛОТО ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА!" (Реклама за новата белина Аче)
Из строителните обекти: - Spoiler:
"Бъди с всичкия си! Нека има повече врати: по-светло, по приятно... Дори истинската врата да е на крачка от теб" (Плакат пред строителна фирма - акция "Светлина")
Към аниме света (като че ли досега не бяхме там...) - Spoiler:
"Бъди пич - бъди Наруто! (Истинският няма значение)" (Опит за привличане на още фенове)
И съответният отговор на горната опитна реклама: - Spoiler:
"Бъди готин - бъди Луфи! (докато истинският не се е върнал)"
Внимание!! Нов вирус! - Spoiler:
"Крокодилов грип! Характерни признаци - ... превръщаш се в крокодил..."
Из Отвъдното: - Spoiler:
Мъртвите са безсмъртни!
За модата - Spoiler:
"Гримове от Проксифейм - професионални гримове за чудовища"
Из филмовите звезди - Spoiler:
"Фенска истерия: Свещниииик-саааан" (стига да сте видели невероятното му участие някъде по-нагоре в темата. Ако нещо се е изтрил - качвам го пак отново)
- Spoiler:
.... Ъ... ... ... Кви са тия? - Малко дразнещ пич с пура написа:
- Хайде къш вече, изтискахте ми идеите и аз сега какво? Ама я мислете преди да ми завладявате ума!
| |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Пет Ное 13, 2009 6:02 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Аниме истерия Вто Ное 17, 2009 3:43 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Аниме истерия | |
| |
| | | | Аниме истерия | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |