| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Elfen Lied | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Lavi
Брой мнения : 16 Registration date : 02.06.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Elfen Lied Пет Юни 12, 2009 6:23 pm | |
| Заглавие: Elfen Lied Тип: Телевизионни серии Епизоди: 13 Година: 25.07.2004 до 17.10.2004 Категория: Action, Angst, Ecchi, Gunfights, Horror, Nudity, SciFi, Seinen, Super Power, Tragedy, Violence Продуценти: GENCO, VAP, ARMS, Studio Guts, A Line Резюме: Kouta и Yuka намират младо, кърваво и голо тяло на момиче на плажа и това променя живота им завинаги... за добро или за лошо. Тя не може да говори или да работи като нормално човешко същество, но въпреки това я кръщават Nyuu и я откарват към дома си в усилие да я спасят. Това, което те не знаят, обаче е, че тя всъщност е машина за убиване - провален експеримент - и е само въпрос на време преди убиецът в нея да се събуди отново... П.С. Ако питате мен, в първите епизоди на анимето през главата ви минава мисълта "Това си е чиста гавра с трупове", но всъщност корицата лъже.. както и обратното... повечето хора виждат сладко момиче с розова коса, и момче - явно е че ще има лигава любовна история... Да, ама не! Всичко си е направено в тесните граници на допустимото и естественото.. има си и фантазия, и sci-fi, и "лигавост", и екшън и от всичко по малко... Много добро аниме.. сигурен съм че повечето хора го харесват ако не сте го гледали - заслужава си 4 часа и половина гледане.. Санкюю... | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Elfen Lied Пет Юни 12, 2009 6:26 pm | |
| Хмм, не е лшо признавам, има си своите плюсове, добрите страни на историята, но най- големия му кусур, който лично мен страшно ме дразнеше е това как развалят арта в някои съществени моменти- две точки за очите и една черта за устата, срамота за художниците, можеха да се постараят повечко, в кървавите сцени също. | |
| | | Lavi
Брой мнения : 16 Registration date : 02.06.2009
| Заглавие: Re: Elfen Lied Пет Юни 12, 2009 6:34 pm | |
| аз до сега не съм срещал перфектно аниме... докато блийч и наруто си бяха идеални, и при тях почна арта на места да куца, а да не говорим и за големите локуми които станаха непоносими... така че за 13 епизода, като оставим косурите които присъстват в 98% от аниметата - това си е едно доста добро и качествено заглавие.. поне аз така мисля... | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Elfen Lied Съб Юни 13, 2009 8:27 pm | |
| А аз съм сигурна, че не разбирам какво му харесват повечето хора о.О. Аз видях само кръв, малко хубава драма, режене на крайници... Добре де, нищичко което да е така сложно обвързано с история... Нито успя да ме накара да съжалявам героите защото ги боли, нито пък... ох, какво ли съм седнала да обясня... Не мога, общо-взето - не го биваше някак | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Elfen Lied | |
| |
| | | | Elfen Lied | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|