| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Флууд Тема | |
|
+12Саймън Крос Marisol Nichols Bella Trinity Джесика де Вандемион Traian Whisper in the Dark Ashitaka Cinderella_ moonlight Мелиса Сойер katri_mei tiger girl 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 12:26 pm | |
| Край, взимам госпожа Тояга непременно | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 12:28 pm | |
| Богинята на страха- Лейди Ризел Тир' ре Поклонете се, канибали! | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| | | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 12:30 pm | |
| Зависи какви са, ама най-вероятно повече не | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 12:39 pm | |
| Е, ако ще й става майка все нещо ще се промени в отношенията им...Ако Емчо реши че ще я ядосва преспокойно ще си го остави на огъня | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 12:45 pm | |
| Жал ми е за горкия човек, особено като го погна с тоягата при първата им среща при онези пещера ХD Леле, какъв шок само... | |
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 1:26 pm | |
| Аз за съжаление трябва да ставам...имам класно по български и трябва да уча. >.< До по-късно.
~Bye bye! | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 1:30 pm | |
| До по-късно^^ и късмет с класното(ух, нашето мина) | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 2:39 pm | |
| Късмет. Аз нашето дори не знам кога е, но пък по- голям проблем са ми матурите. | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 2:40 pm | |
| Оф матури, още от сега са решили да ни занимават...Ужаса на ученика, който приключва всичко | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 2:53 pm | |
| Зависи, аз как искам да продължавам и с висше... иде ми да се застрелям. >.< | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 2:58 pm | |
| Е, има си и хубави страни, ама...Аз си мечтая за тая японска фиология и не мога да се отърва от това | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 3:21 pm | |
| Мен ми предлагаха бг-то ама нз...Падам си малко с любов към чуждите езици...Предлагаха ми да стана библиотекар, понеже си падам по книжките...Но каквото и да предлагат не мога, просто тоя японски ми е влязал в главата...А дали изобщо бих изкарала това си е отделен въпрос | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 3:30 pm | |
| Само не избирай библиотекарството, това е толкова мудно, нищо че си постоянно зарит от книги и можеш да се чувстваш супер сред любимите си книжлета, просто самото обучение е толкова мудно и лигаво, не ти го препоръчвам, разпитвала съм, защото моя съученичка се е устремила натам, но само за да учи нещо, не за друго. Аз и психологията я харесвам, и педагогиката също, но при второто ще ми искат езиков тест, да ме видят как говоря, а аз на моменти говоря толкова бързо, че вероятно ще се проваля на тоя тест, ще им трябва преводач да ми разберат какво казвам Японската си е много готина, просто можеш да се реализираш всякак с този език, а и тези преводачи са едни от най- търсените.
П.П. А между дургото- кога се падаме да сме на училище, утре или във вторник, че нещо ми липсват спомените от преди ваканцията, сигурно защото последните два дни не съм ходила. | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 3:34 pm | |
| Психологията е значи...Тя и японския(който надделява вече, понеже ми стана малко мудно онова, дето учиме по психология). Еми това са си мечти, пък ако някой ден се осъществят...Някой ден мога и да видя бреговете на тая страна, кой знае(да бе да) А иначе по принцип вие сте си утре на училище, само аз не съм | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 3:42 pm | |
| Как няма бе? При положение, че си толкова запалена, как няма да отидеш до Япония. Мечта си е, ама е съвсем осъществима. | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 3:44 pm | |
| Зависи, аз много, много искам ама съм разбрала, че като много, много искам нещо, то не става и затова гледам така скептично | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 3:49 pm | |
| Има и нещо вярно, само че май трябва и от себе си да дадеш, за да я постигнеш, малко или много | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 3:53 pm | |
| Ей,песимисти ли виждам?Да станем двечки? Аз какво да говоря за учене,като съм най-малката...(Боже,чувствам се като Джени в момента о_o)Аз влязох в английска гимназия,за да мога да науча езика като хората и да вляза после в университет в чужбина най-евентуално.А може и тук,няма значение.Затова много се дразня,като ме питат защо не започна да уча немски,да науча нещо ново... Брат ми учи бизнес,но аз да се хваза с бизнес...значи не съм аз.Никак не се интересувам от бизнес,маркетинг и т.н.Аз съм към тези,по-артистични професии...и си мисля дали да уча журналистика,дали да уча като за писател или като за сценарист...(защото съм зарибена,но като се знам,може да отмине,никога не се застоявам на една идея) | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 3:59 pm | |
| Бизнес?OMG не ми напомняй. В нашата гимназия от девети нагоре трябва да има някаква паралелка и тя е "Предприемачество и бизнес"...О ужас, въобще да не се бях записвала. Ама хич не го обичам това нещо, по дяволите...Никъв интерес... Журналистика - един мой френд и аз доста си говорехме за това..Викахме си, че ако той се провали като историк и аз като японист ще се хванем двамка да си коментираме новините(само за това ставаме)...Писател...Нали ме виждаме мене колко писателствам, иначе едно време беше хубава идея. Викат "Още от сега трябва да сте сигурни какво избирате"...Ами как, като единственото, което ми върви е езици и то японски май повече от англ и руски | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 4:03 pm | |
| Писател и журналистика също са много хубави ( аз през последните месеци всичко съм проучила почти подробно ХD ). А и влизането не е чак толкова трудно, но ако си решила нещо от двете, Вас, по- добре от сега да започнеш с допълнителни курсове, трябва само да видя къде бяха изброени необходимите, защото се изискват устни тестове, провеждане на репортажи- писмени и устни, писане на кратки сценарии и разиграване на сценки, интересно е, но си зависи... А що се отнася до бизнес и маркетинг, майка ми да не чува, че веднага ще ми замърмори защо не исках да запиша икономика и защо сега искам бг. филология. Абе ще се учи и то здравата за в бъдеще, като гледам как се развиват нещата. По чужбина в повечето фирми и предприятия не гледат дипломата, а си провеждат лични изпити, дали това ще влезе в сила и при нас... дано не! | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 04, 2009 4:07 pm | |
| Аз се захванах за един курс,обаче никой друг не се интересуваше от това и никаква група не се оформи,а те не дават индивидуални уроци.Много се ядосах за това,но нямаше какво да направя и така... Инъче сега като я купих аз тази китара започвам тази седмица с уроците,а и нещо се пускат слухове из училище,че ще отварят театрална група.А дано... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд Тема | |
| |
| | | | Флууд Тема | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|