| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Дестоп~ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Дестоп~ Нед Сеп 20, 2009 9:45 pm | |
| | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Дестоп~ Чет Окт 29, 2009 10:35 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Дестоп~ Чет Дек 03, 2009 6:25 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Дестоп~ Чет Дек 31, 2009 8:32 pm | |
| | |
| | | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
| Заглавие: Re: Дестоп~ Съб Май 14, 2011 12:08 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Дестоп~ Пет Фев 03, 2012 12:21 am | |
| Я чекай малко са, как така не съм ги пуснала, ааааа! Веднагически пускам каквото е било след Вайс и... новото xD Брат ми първи опит~ Не можах да удържа тогава... беше лятото, а той беше... за лятото...Брат ми втори... просто защото щеше да е пълна загуба да не се виждаме (въпреки че и досега си се виждаме xD). Тук е с компанията на Годжо~Брат ми Първи и брат ми Втори, заедно с Годжо и... маймунката... беше преди да дойде зима, за да ми е студено с това синьо, но вече...Коледно-новогодишното... не е нищо особено, но... уж се стараех да отбягвам аниме героите за първи път от много време...Досегашното... не ми харесва особено, беше черно и това му бе предимството... беше ме жал да оставя Уинамп програмата с този линк толкова бързо да се махне... и я оставих още месец, докато висеше този дестоп xDА СЕГАААА....HAPPY VALENTINE FOR YOU TOOOOOOO!*свети като слънце* Това е една от множеството ми снимки на Сайюки, но е една от най-изкушаващите за мен~ Толкова съм привързана към нея, че понякога мога да си я гледам с часове... Минекура Казуя просто е... ах, не мога без нея xD Картинките й са като наркотик (шегу~) Понеже съм свикнала дотолкова със сеютата им, че не ми пречи дори да играят без видео... мога съвсем ясно да си представя кой какво казва тук... Годжо 100% мърмори недоволно и повтаря "Аааа, тс... Мендоксе...". Санзо не казва нищо, както обикновено, само онзи характерен звук на раздразнение... Гоку със сигурност се е спрял на "уооооо!", а пък Хакай... той се смее и успокоително повтаря "Маа, маа..." Да, така е като имаш нещо много любимо xD Може да изглежда малко рано за свети Валентин, а и аз не празнувам този празник, но след като ТЕ ми поднасят цвете... този път ще отделя специално внимание на тази снимка... чааак до след рождения си ден, определено! Тенкс ю, мили мои братчета, Санзо и Хакай... Тенкс, мой неопределен роднина под въпрос Годжо... и на теб, маймунче xD А колкото до Когайджи... колебая се дали той да остане на уинампа, но от друга страна... защо пък не... | |
| Заглавие: Re: Дестоп~ Чет Апр 05, 2012 6:30 pm | |
| Забравих да го снимам на време, но......сега поне е тук! Здравей, батко Хаккай-бадасс~ Истината е, че стои от почти началото на месеца и малко преди това, може би закачи и седмица-две от март... Друга истина е, че този образ винаги ми е бил толкова скъпичък... мой миличък Дио... само с него имам силите да пиша каквото съм си наумила, че трябва! | |
| Заглавие: Re: Дестоп~ Сря Юни 13, 2012 9:24 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Дестоп~ Пет Юли 27, 2012 12:19 am | |
| Малко свежест на хоризонта, но не си представяйте, че ще сменя братята си! Никога!! Сега трябва да си напомням, че ми трябва почивка... и те ме чакат готови на път... (да бе xD) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дестоп~ | |
| |
| | | | Дестоп~ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|