| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Отново тук | |
|
+3Мелиса Сойер katri_mei tiger girl 7 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 8:13 pm | |
| -Хайде,зима,идваме.-каза си Джесика. Върху бронята и се появи дебело палто,с качулка.Предпочете да я сложи,защото мрака около лицето и я успокояваше от височината. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 8:17 pm | |
| - Всички пътници да се държат - извика Муртаг и Торн политна напред. От спомените на Ним, Муртаг имаше някакви симпатии към зимата..Беше роден през зимата, макар и да не я помнеше..Може би щеше да оживее след тази | |
| | | Ashitaka
Брой мнения : 29 Age : 34 Registration date : 24.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 8:22 pm | |
| - Хубава гледка. За първи път летя и ми харесва. - каза с усмивка на лице елфа. - И мерси за това, че ме взехте с вас. - каза Гриф на Муртаг. | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 8:25 pm | |
| - Това е едно от редките ни споразумения - усмихна се Муртаг - Говоря за мен и Ним, онзи, който ви учи днес. Ние сме две в едно "Три в едно" изръмжа дракона - Както и да е.. - Муртаг беше останал по летни дрехи макар и да захладняваше. Огънят обаче беше неговата стихия и студът още не му пречеше | |
| | | moonlight Magic Moon
Брой мнения : 526 Age : 29 Location : Between the dying stars and the reborning moon Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 8:29 pm | |
| Катрина се сгуши в дракона си -Студено ли ти е?-попита я той -Не...просто ми харесва да те държа-усмихна се тя | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 8:32 pm | |
| -Дейвид,Даниел защо не дойде?-учуди се Джесика. -Не знам,сигурно защото има да тренира новите лечители,откъде да го знам... И на неговия гръб се появи палто с качулка и той се усмихна на елфката: -Благодаря ти! | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:04 pm | |
| Отвори се портал,Даниел все още държеше Скай.Излязоха в йоридора и портала се затвори. -Добре дошъл в замъка Кадехар.-усмихна му се елфа и го остави на земята.-Името ми е Даниел,а ти си Скай,нали? | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:06 pm | |
| - Да - каза след кратко мислене момчето, объркваше се с този общ език, но пък уплахата бързо отминаваше и скоро той се огледа наоколо с любопитство | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:09 pm | |
| -Ела да ти намеря стая.-усмихна се елфа и го поведе по коридорите.-В момента не са много свободните,но мога да ти дам стаята на сестра си.Само внимавай,че и аз не мога да се оправям вътре.... Елфа не знаеше какво друго да му каже.Можеше и да се оправя лесно с Дейвид и Джесика като деца,но с останалите нещо не можеше... | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:13 pm | |
| - Вътре разхвърляно ли е? - успя да попита момчето, макар и може би да не искаше да каже точно това. - А тук също ли имаТронна зала? - въпросите бяха любимото нещо на родените при драконите. Връзката със същество като дракона ги правеше любопитни по всякакви въпроси | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:17 pm | |
| -Тук има почти всичко,освен нещата за драконите,което го има във вашия замък.А относно стаята на сестра ми...-въздъхна той и отвори вратата.-Сам се увери... Имаше толкова много свитъци с планове,теории,драсканици...абе всичко възможно...На стената все още се намираше думата Elf,а на другата висеше това | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:21 pm | |
| - По-добре е от моята - успя да сглоби изречението Скай. Изобщо май почти всички в неговия замък бяха доста разхвърляни. Например в стаята на Муртаг трябваше да внимава да не се убоде на нещо, в тази на Кевин пък можеше да бъдеш зарит със свитъци и книги. В стаята на момчето беше пълно с най-различни неща, но поне беше горе-долу подредено. Но разбира се прозорецът беше най-интересен. Навън се разхождаха няколко елфи | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:25 pm | |
| -Чакай да поподредя,че като нищо да се побъркаш.-въздъхна елфа и започна да събира свитъците в ръцете си. Остави ги на бюрото и вече изглеждаше мъъъъничко по-добре. -А,и внимавай с корените,може леко да се одереш.-каза той и посочи няколко коренчета увили се около прозореца.Те самите бяха увити от няколко сини цветчета. -Ако искаш да те оставя или предпочиташ да се изявяваш като детектив и да ми задаваш въпроси. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:27 pm | |
| - Предпочитам да останеш. Това какво представлява? - започна с пърия въпрос отправен към закаченото на стената нещо | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:30 pm | |
| -Това ли?Това е бойния знак на елфите.Сестра ми,като силен войн и командир,реши,че е длъжна да си го окачи на стената.Ако питаш мен не е чак толкова нужно,но какво да я правя... | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:36 pm | |
| - Добе..Добре, че при нас няма такива..Обърквам се - момчето огледа знака, после насочи вниманието си навън, където няколкото елфа май се събираха. Очевидно бяха от младите войници и бяха свършили тренировка - А ако дойдат дракони те могат ли да влязат в двореца? - попита след малко с детското безпокойство, че навън е студено за съществата | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:41 pm | |
| -Ще могат,имаме една специялна зала за тях.-усмихна се Даниел и също погледна през прозореца.-Спокойно,природата ни пази от ледовитите ветрове,не ни е толкова студено тук.Нищо им няма... | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:46 pm | |
| - Затова ли всички елфи си отидоха от нашия замък? - момчето се беше чудило дълго, но тъй като Муртаг и Кевин бяха тръгнали на пътешествие нямаше кой да пита | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:47 pm | |
| -Да,и за това сега имаме малко свободни стаи.Тази зима ще е тежичка,аз преживях една като дете,бях като теб.-усмихна се Даниел. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:51 pm | |
| - Мислех, че винаги ще е лято, но сега..зимата повече ми харесва. Те излизат! - Скай беше отворил прозореца и се беше надвесил навън. От замъка излизаха доста елфи, сигурно имаше царска разходка или пък просто всички имаха работа навън. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 7:56 pm | |
| -Внимавай,да не паднеш!-притесни се елфа и застана до момчето.-А,събират се царските друиди,отиват в гората да видят състоянието на дърветата и да подмладяват.Великата буря ако настъпи по време на зимата,ще е голяма олелия... | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 8:00 pm | |
| - Ако все още има такива, които контролират студа..Може и да няма..Ама май всички те са лоши - или поне така беше чувал когато подслушваше караниците между Кевин, регентите и Муртаг. Бяха ежедневие през скучните дни, когато нямаше нищо за правене. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 8:05 pm | |
| -Аааа,че гадно!-изсъска Даниел,беше се убол на едн от бодилите на корените.-Джесика,защо не ги разкараш тия работи,за бога?! Потърка леко пръста си и раничката мигновено изчезна. -Сериозно внимавай,дори и да е една обикновена стая,хич не е безопастна.Но като се стея за стаята на Муртаг,мисля,че си добре подготвен.../ | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 8:09 pm | |
| - Тук поне може да се намери някоя пътечка. Ако искаш да събудиш Муртаг от сънното състояние обаче работата става трудна - и винаги трябваше да го прави той. Беше най-дребен и можеше повече да се промъква. Кка Муртаг намираше път оставаше загадка - Нали тук няма много скрити капани?Защото някои стаи имат по някой капан.. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Сеп 28, 2007 8:16 pm | |
| -Не,тук няма такива,сестра ми не си е помисляла,че ще и притрябват...и се радвам за това... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Отново тук | |
| |
| | | | Отново тук | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|