| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Отново тук | |
|
+3Мелиса Сойер katri_mei tiger girl 7 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Отново тук Чет Окт 04, 2007 5:50 pm | |
| - Той..Няма да нападне..Някой го е променил..Но виш Вариаки си е същата..Може би ще го накара да изпрати някоя войска..Но тя е ядосана сега.. - Муртаг разтърси глава. Това бяха думите на Ним, който беше доста по-свързан с Мраморната кула и какво и да се случваше там той поне го усещаше | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Чет Окт 04, 2007 5:53 pm | |
| - Да... Варияки.... с нея ще си имаме сериозни проблеми!- замисли се елфът. - Жалко, че Нира не спомена нещо повече за нея, нещо с което да я победим.- смути се Джин. | |
| | | moonlight Magic Moon
Брой мнения : 526 Age : 29 Location : Between the dying stars and the reborning moon Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Чет Окт 04, 2007 5:57 pm | |
| Катрина се замисли -Все си има слабо място...? | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Чет Окт 04, 2007 5:58 pm | |
| - Знам само..Че може да използва силите на мъртвите..Тя използва силата на майката на Ним..Така поне той ми каза..преди Нира да ме върне..Така може да направи със силата на всекиго..стига той да е мъртъв...най-добре убит от нея | |
| Заглавие: Re: Отново тук Чет Окт 04, 2007 6:01 pm | |
| - Това вече е много лошо!- смръщи се Нава. " Аз също съм... мъртва..."- стресна се Джиа. " Но и ти..." " Не, аз само черпя енергия от мъртвите, не мога да използвам техните сили... застрашена съм!" " Спокойно!" | |
| Заглавие: Re: Отново тук Чет Окт 04, 2007 7:59 pm | |
| "Вариаки е вещица..Силата и е само една единствена, но тъй като я е страх да използва силата на мъртви, които не е убила сама, то използва само такава, на хора..и същества..които тя собственоръчно е умъртвила. Затова и обожава да убива..Така жертвите на Доброто стават повече, а тя трупа сили.." обади се Ним след малко, Муртаг стисна жезъла си. Вариаки се беше опитала да "обере" и него, но не успя..Както и от Дарсия..но защо го беше защитил... | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 10:29 am | |
| Нава се загледа в жезъла замислено: - А този жезъл, от къде е и каква е силата му?- попита тихо елфът. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 12:32 pm | |
| - Ами предполагам и преди съм го имал..Но сега, мисля че силата му е нещо друго. Но не смея да го използвам, така че не съм сигурен какво може | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 12:39 pm | |
| - Ще му дойде времето и ще видим какво може.- отвърна с лека усмивка Нава: " Джиа, намери Джули... аз нея откривам!" " При Зидът е!" " Какво, как... няма значение, върви и я пази!" Мечът просветна и изчезна от ножницата му. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 1:28 pm | |
| - Надявам се да не се наложи скоро, защото на външен вид не ми харесва пък какво остава за това, което може да направи..Но е по-добре от предишния вариант.. Муртаг обърна поглед, нещо беше привлякло вниманието. Да, беше една от онези птици..Вариаки не беше забравила. Птицата беше безпокойна..сигурен знак, че нещо се е случило между майка и син | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 3:13 pm | |
| Джин се загледа внимателно нататък, птицата го плашеше, но беше някак по- спокоен от преди: - Дали ще нападне? - Не знам, но по- добре... да сме готови.- отвърна белокосият и скръсти ръце. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 3:30 pm | |
| Някъде в покрайнините Вариаки седеше върху също една такава птица и обмисляше нещо. "Тя го е променила, променила го е..Проклета да е!" мислеше си докато съществата подобни на Канаши се подготвяха за малък, съвсем малък щурм. Вариаки се пазеше за по-голяма битка, но трябваше да изкара яда си някъде. Дарсия..беше отказал да даде част от войските си | |
Брой мнения : 526 Age : 29 Location : Between the dying stars and the reborning moon Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 5:06 pm | |
| -Сигурно шпионира-прошепна Катрина-За да докладва на Вариаки. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 5:24 pm | |
| - Да питам ли?Този ми е любимец.."Атрею говори!" - заповяда мислено, птицата се вдърви, но след малко изграчи и започна. "Позготвя се леко нападение, за да се осигори спокойствие на господарката, сър. Трябва да е кратко и бързо" - Ето още ме слуша..Което значи, че Вариаки си има проблеми с тези..Не може да допусне току-така птица да не й се подчинява | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 5:55 pm | |
| - Явно се подчиняват повече на теб, то колкото на нея!- подсмихна се Нава:- Ако е така, можем да ги използваме срещу Вириаки. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 6:06 pm | |
| - Може би..Те не се противопоставят много на промените..Може би някои им харесват..Не знам как ще реагират другите, тази я чувствам странно близка.. Птицата изграка беззизразно и остана на дървото. Не разбираше много от това, което се говореше, само откъсчлени думи, но стига да пожелаеше, можеше и да извади малко ум | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 7:11 pm | |
| - Може би и другите ще ти се подчинят, все пак са те слушали до известно време.- вдигна рамене Джин и се загледа към птицата. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 7:14 pm | |
| - Само за..колко..един ден?Някъде толкова горе-долу..Може и да опитам. "Атрею, върви!" "Сър?" "Шпионирай ги и докладвай мислено" Птицата отново се вдърви, явно й беше трудно да реши на кой да се подчинява. После отлетя. - Е..Ще си проличи колко ме слуша | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 7:19 pm | |
| -Нападение,а?!-отново се озлоби елфката.-Да ми дойдат и ще ги изпържа всичките!Елате ми,тъпи птици! Изщрака заплашително костите на дланите си и стисна жезъла си. -Ще убия всичко,което ми се изпречи на пътя,нещо не съм в настроение... | |
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 7:23 pm | |
| - Личи си...- обади се Нава тревожно, загубил всякаква връзка с Джиерда, камо ли с Джули. - И за ден да те послушат пак ще е добре!- усмихна се бегло Джин. | |
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Пет Окт 05, 2007 7:27 pm | |
| -Ще ми нападат замъка,а?-усмихна се тя зловещо.-Ще ми връхлитат някакви тъпи птици,само защото на Ваираки така и е скимнало.О,не,това няма да стане! | |
| Заглавие: Re: Отново тук Съб Окт 06, 2007 6:22 pm | |
| Катрина погледна Джесика -Ще се справим-и се усмихна-Само трябва да сме единни | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Окт 07, 2007 1:35 pm | |
| - Атрею къде се забави?Къде са те? - птицата беше долетяла при Вариаки. Сега вече наистина се чудеше на кой точно служи. "Излъжи" чу в главата си и взе решение за части от секундата "Господарке, те са на тренировъчната поляна." - Отлично..Ще ги обградим..Вие там - тръгвайте - тя посочи към подобията на Канаши и те литнаха. Птицата тръгна след тях и кацна на близкото дърво. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Окт 07, 2007 3:09 pm | |
| - Тези птици вече ме плашат. отбеляза тихо Джин. - Щом слушат Муртаг за момента не са толкова опасни.- отвърна Нава, леко отнесено, всъщност търсеше контакт с Джиерда, която изведнъж изчезна. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Окт 07, 2007 6:20 pm | |
| Елфката гледаше към стената за малко,явно говореше с някого.Около тренировъчната поляна,много добре скрити,се появиха няколко стрелци.Бяха едва забележими в мрака на нощта,нощни елфи...Опънаха лъковете си и зачакаха враговете да дойдат,за да ги заловят. Джесика отцепи погледа си от стената и погледна към прозореца,откъдето се виждаше все още празната тренировъчна поляна. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Отново тук | |
| |
| | | | Отново тук | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|