Ashitaka
Брой мнения : 29 Age : 34 Registration date : 24.08.2007
| |
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Samurai 7 Пет Яну 16, 2009 10:44 pm | |
| А, ето нещо на което да си пиша...От както го преведох почти цялото без първите епизоди ми напълни душата. Отначало не го смятах за нещо особено, хиляди пъти го гледах по AXN, не ми правеше впечатление. Но когато го взех за превод и го загледах по-сериозно и цялото(до тогава само до двадесета го хванах)...Осъзнах че не е чак такова губене на време. Не са нарисувани може би толкова добре като други, но историята си заслужава. Гледала съм филма на Акира Курусава, "Шичирин но Самураи", но анимето е на съвсем друга тематика и си заслужава. Има смисъл в него, дори и да не се хваща лесно, поне от моя страна. Наистина добра продукция, що се отнася до някакъв сюжет, макар и вървящ до някъде по филма, но историята е разказана по съвсем нов и реалистичен начин. Харесва ми, дори в листата ми да е с оценка 8/10 - това е защото имаше наистина няколко епизода, които вървяха много тегаво и бавно, нищо не се случваше и сякаш цяла вечност нищо нямаше да се развие като история...И хуморът ми харесва и характерите на героите са изградени идеално, съвпадащи с онези от филма...Е, сигурно е объркано написано ама... | |
|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Samurai 7 Нед Май 31, 2009 11:33 am | |
| | |
|