Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Пет Ное 23, 2007 5:30 pm
The emperor's new groove също познат като Омагьосаният император. Не,не го гледам за първи път,спокойно!Като по-малка много обичах това филмче и преди около седмица се сетих за него.Изтеглих си го от интернета и го изгледах,много ме радва ^^
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Пон Юни 08, 2009 8:51 pm
Курозаки... Или нещо подобно... Малко е тъпичък, общо взето не ви го препоръчвам^^ Death Note има някои несвързани неща с историята, но и двата филма са много добри... Почти не очаквах да са толкова хващащи... И L е перфектен^^
katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Вто Юни 09, 2009 10:42 am
На Тетрадката има и трети филм, историята на L през последните му 24 дни. Иначе, последния който гледах беше Ангели и Демони по Дан Браун. По дяволите как са провалили историята на книгата, нямам думи, не ми хареса филма, макар и да е много предпочитан не е нищо особено.
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Пон Авг 17, 2009 7:48 am
Хитър Потър 6! Филмът е доста по-добър от предишната си част, макар че е ужасно орязан и на моменти който не е чел книгата просто няма да се справи. И на кино се гледа по-добре, защото сто процента на двд ще излезе егати тъмницата... Дори можеш да го гледаш от смешната страна на някои моменти... Кефещ момент е когато всички знаем какво ще изкочи от езерото, но въпреки това всички в киното се стряскат... Все пак са се постарали малко повечко хората...
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Дон Кихот Не знам коя версия е, обаче... Значи, личеше си много ясно, че не са били използвани много средства за него. Добро качество, но слаби ефекти. Много различими, за жалост.- Обаче главният артист, който играеше Дон Кихот беше невероятен. Не знам дали друг ще се справи толкова добре, но беше великолепен... Виж, аз като не харесвам Санчо и не ми направи особено впечатление, но пък беше добре подбран...
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Чет Ное 26, 2009 3:09 pm
Ромео и Жулиета с Леонардо ди Каприо 1) Много слаба игра на актьорите, направо пълно разочарование. 2) Изобщо неподходящи реплики, понеже историята се развиваше в нашето съвремие и никак не се връзваше добре. 3) Много слаби реплики, аз се разплаквам от моите собствени мнения, когато пиша сълзливи, там реват като мечки. 4) Много слаби ефекти, изсмукани от пръстите на който ги е слагал. 5) Музиката изобщо не си беше на мястото и беше напълно неподходяща с изключение на две три песнички. 6) Не предизвика никакво чувство на симпатия и беше много плосък и скучен филм. Вместо да ги дават да се натискат двайсет минути можеха къде къде по-добри сцени да извадят от някъде. 7) Субтитрите за филма бяха километражни, четяха се турдно, изчезваха бързо, бяха пълни с грешки и то не три-четири... Да не говорим, че повечето бяха извадени от книгата, а не трябваше да са там, защото героите си говорят нормално... а няколко места дори бяха неточни, като героя казваше съвсем друго... Знам, аз съм просто фенсубър, но товами е професионално изкривяване и много се ядосах на тия прости нещица. Това е, няма какво да добавя повече.
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Пет Дек 11, 2009 5:33 pm
Ерагон - тъй като последно го гледах преди около три години, сега ще изразя по-ясно мнение. Изключително съм недоволна, отново казвам, от това колко много са изопачили историята и колко неверни факти има в филма... Наистина това много ми понижи мнението за филма още първия път като го гледах. Сега по-конкретно за артистите: като цяло горе-долу добър актьорски състав, макар че повечето не си бяха на мястото и преиграваха. Сега вече знам, че Джереми Айрънс никога няма да ме разочарова като актьор. Този човек е нещо изключително поне в този филм, да не коментирам нищо друго. На ролята си пасва точно перфектно (Бром). Хумора, гласа, лицето... такъв си го представях някога, преди да гледам филма. Идеален. Робърт Карлайл е един от провалите в филма. Играе като Дурза и... абе костюма му не става, а играта му е малко зле... Виждала съм го в телевизионни предавания, но някак си не е същия на големия екран. Не стои добре в ролята си. Само неестествения му смях в филма си е добре... Едуард Спийлърс е най-лошия избор за главен актьор който някога съм виждала. Мразя го от дъното на душата си тоя... Самият Ерагон като герой го търпя, в последно време в книгата вече не припада толкова и стана по-разумен. Обаче това русо същество... Ааа, дори не ми се мисли... Всъщност в тази насока - изключително добър подбор на гласове зад кадър, имайки предвид Сапфира. За нея мога да кажа "Отлично" точно както и за Айрънс. Ква елфа е оная Аря бе!? Направо пълно отчаяние... И да не забравя ест... Гарет Хедлънд(Муртаг) То се търкаля, то се прави на идиот тоя Емчо, направо да се хвана за главата, какво са ми направили на героя... Голям сладур общо взето, но на много места нещо преиграваше там, нещо мажеше, нещо се смееше като луд... За режисьора - сигурно моя филм не е с отличното качество, обаче беше многоооо тъмноооо... Много слаби цветове и прекалено тъмни, както казах вече, на повечето места...
Робинзон Крузо с Пиърс Броснан Филмът е най-добрата екранизация на Робинзон Крузо, която съм гледала напоследък. Актьорът е изключителен и много добре си пасва на ролята, играта му също е добра. Петкан също има страхотна роля. Е, имаше малко отклонения, но незначителни. Доволна съм от филма. Единствено звука му беше прецакан на моменти и още ми бръмчи в ушите, но няма значение. Ако буквите вървяха с говора... поне не изоставаха много...
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Чет Яну 07, 2010 2:48 pm
Граф Монте Кристо
За този филм нямам толкова много забележки. Филма е доста добре направен ( пак не съм сигурна кой вариант е...), доста са се постарали хората и се вижда, че са вложили максимално средства. Въпреки че съм го гледала и преди, наистина си заслужава повече от всичко, което съм гледала на тази тема засега (смятам да гледам анимето). Един филм, който наситина си заслужава.
Аватар Хъх, кво да кажа... Безцветен на първо време. На 3Д може и да става, ама иначе... Грозни извънземни, ебати ужаса... История... бива... Ограничавам се само до тук.
Онегин Филма, въпреки че съучениците ми го определиха като тъп, на мен много ми хареса(ми сиг аз съм луда, от къде да знам). Гледала съм го някога отдавна, макар че едва си го спомням. Върви по книгата, всичко точно и много добре пресъздадено. Чудесна игра на артисти(да се чудиш тук Лив Тейлър ми харесва)... И да, върна ми спомените, когато се кефех на дългите палта и високите шапки(всъщност, това винаги ме е кефело, Муртаг го доказва донякъде)
Относно техническата част така да се каже... Ми те говореха още преди да си отворят устата, прецакана работа... Но не беше чаааак толкова фатално и се търпеше...
Гордост и предразсъдъци Пак моето мнение се различава от това на съучениците ми. Филма не беше ЧАК толкова лош. Вярно, естествено, признавам - много досаден на моменти. Ама главния актьор беше ужасен сладур~ Кой по дяволите е?? Аааъъъ Матю бре, Матю неизвестния... Г-н Дарси...(я) Филма е от 2005, спомням си, когато излезе. И наистина е добър... Може би само от моя гледна точка? Не знам, който харесва такъв стил филми...
Един снимък на приятния, заради който гледах филма... една от единствените снимки
Забранена теритрия Въпреки че нямаше нищо общо с каквото и да учим не беше чак толкова зле. Разказваше за поробената Африка... и един странен репортеро-изследовател. Не е нищо особено от където и да го погледнеш, има поне двайсет други доста по-добри... но няма голямо значение, нали да мине време...
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Съб Мар 27, 2010 8:12 pm
Алиса в Страната на чудесата 3D IMAX Хм, очаквате ли някога да предам своя любим актьор? Актьорът, който ще обичам за всички времена, защото това, което е във филмите е това, което оценявам като истинска игра, а това, което е в живота е толкова по-различно от всяко друго. Той е актьор и може да свири на китара, дори може да пее и да озвучава герои... Актьорът, който може всичко! Джони Деп е Лудият Шапкар! Филмът е едно ново, невероятно пътешествие в свят, който целия свят познава от една откачена книга... Най-странната детска приказка на света, за която има толкова много филми, игри, песни... Може би е малко детски, но чудовищата не са. Може би изглежда странно, но това е Алиса в Страната на чудесата... Същата увлекателна приказка... но по-нова и по-различна от преди. Той е Шапкарят... Някой, който бих гушнала през екрана ако можех. О, да, една перфектна роля, изиграна от най-подходящия за нея, който се вписва във всяка ситуация... Срещаме и Бялата царица, Червената царица, които са по-странни от всякога... Откачен хамстер, влюбено Вале, бойна мишка, Чешир!... Пътешествието, наречето 3D... и Шапкарят отново ще танцува на Ведрикият ден! ... А ти... Знаеш ли защо гарванът прилича на писалищната маса?
VampireMo=)
Брой мнения : 2 Registration date : 18.04.2010
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Нед Апр 18, 2010 10:45 am
Пърси Джаксън и боговете на Олимп хмм..хареса ми,добра игра,но няма почти нищо общо с книгата =)
AMF Цар на Кентаврите
Брой мнения : 469 Location : Някъде там... Registration date : 09.12.2008
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Съб Май 22, 2010 8:09 pm
Пърси Джаксън и боговете на Олимп...да,и на мен това ми беше последния филм,който съм гледал.Боговете-абсолютно грешен избор или поне Зевс и Посейдон.В моите представи са си много по-добре...някои неща от книгата доста ми липсваха,но какво да се прави...трябва да е различно.))
Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
Заглавие: Re: Последният филм, който гледахте. Чет Фев 09, 2012 12:15 am
The Prestige Един уникален филм, който гледам за втори път и ми въздейства дори по-силно от първия. Горещо препоръчвам на ценителите!