| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Черни криле? | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Черни криле? Пет Ное 23, 2007 11:16 pm | |
| - Джесика?!- извика Джин и се усмихна, като я видя първоначално, но после съзря червените очи и сериозното изражение и усмивката му изчезна:- Джес?- промълви тихо и я погледна тъжно. | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Черни криле? Пет Ное 23, 2007 11:23 pm | |
| За миг елфката затаи дъх,не и харесваше как тъжните изражения на тези хора и влияеха... -Спокойно,Джин!Нищо няма да ти сторя... "Нима...нима изпитвам страх?!Не,не е възможно,аз от нищо не се страхувам!ОТ НИЩО!" -Една майка никога не би наранила децата си!-за първи път се усмихна истински,не зловещо,не лукаво,не тип "Сега ще те изкормя,ха-ха",ами от любов към детето... "Да...любов...моето слабо място..." Взе момчето в ръцете си,не смееше да го хипнотизира,нито пък Джули...Какво и ставаше,защо позволяваше така децата да и влияят? "Защо?ЗАЩО?!" "Защото ти живееш в Джесика,а нейното сърце винаги ще тупти за всички тези хора!Не можа и нищо да направиш на Нава,искаше да го прибереш при себе си,за да можеш да го пазиш?Нали?" "АМАНТА,КАЗАХ ТИ ДА МЕ ОСТАВИШ!" | |
| | | katri_mei Light in the darkness
| Заглавие: Re: Черни криле? Пет Ное 23, 2007 11:26 pm | |
| - Джес...- промълви тихо момчето и я прегърна леко, плашеше се от нея сега, не знаеше какво й е и защо беше сторила всичко това с онези стражи в Динзел, но все пак усещаше добротата и обичта в нея, все още я усещаше и това го успокояваше:- Джес, върни се... моля те! | |
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Черни криле? Пет Ное 23, 2007 11:30 pm | |
| -Хм!-само се смръщи елфката,но нищо друго не направи. Хвана ръката на Джули и тръгна към крепостта,Даниел и Стивън се псогледаха учудено (Да,група въпросителни знакчета летят нявсякъде xD),изправиха се бързо на крака и побягнаха след тях: -Ой,чакайте ни! -Некадърници...-промълви тихо Джесика,което само накара двамата да се усмихнат,истинската синокоска можеше да се види в този образ. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Пет Ное 23, 2007 11:34 pm | |
| - Джесика... Джин я погледна учудено, нещо се беше променило в нея от последната йи среща още в Динзел, но не искаше да мисли какво беше то, сега я усещаше по- добре и това му беше достатъчно за момента:- Нава?- стресна се изведнъж и потръпна:- Къде е той, Джес? Нали, нали не си го убила, нали видението ми не е станало реалност? Жив ли е?! | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Пет Ное 23, 2007 11:40 pm | |
| -Видение ли?!Какво видение?!-паникьоса се елфката,но се съвзе и прие отново сериозното си изражение.-Глупости!Вътре е! Даниел и Стивън се спогледаха неразбиращо,какво беше това току що? | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Пет Ное 23, 2007 11:45 pm | |
| Джин и Джули въздъхнаха доволно и погледнаха към имението, в съзнанието на момчето отново се появи онази гледка от съня му една нощ и стисна очи, не можеше да го понесе и от тогава насам постоянно се молеше това да не стане истина никога. Джиерда в нейните ръце, а Нава... мъртъв. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 12:47 pm | |
| "Видение?"-истинската синокоска отново плачеше,окована във веригите,но не за себе си,а за Нава.Какво щеше да се случи,какво беше видял Джин,какво можеше тя да направи...Отново се разбунтува. "Аааагх!НЯМА ДА ТЕ ПУСНА!"-изкрещя гласът наоколо. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 2:21 pm | |
| - Джесика...- обади се момчето и приведе глава:- Защо дойде тук в Даркан и защо взе Джиерда от Нава?- попита тихо и притвори замислено очи, Джули трепна при въпроса му, още не бяха сигурни на какво е способна елфката сега, а той задаваше такива въпроси. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 2:22 pm | |
| -Престанете да ме питат едно и също!-смръщи се Джесика.-Аз съм Ангелът на тъмнината,представлявам сълзите и смъртта,Джиерда контролира мъртвите,съответно трябва да е в мои ръце!Няма да се противя на съдбата си,харесва ли ви или не! | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 2:26 pm | |
| - А дали наистина Съдбата иска така?- смръщи се Джули:- Или в момента ти й се противиш?!- какво знаеше момичето за Съдбата, та тя самата постоянно вървеше срещу нея. Бяха й казали, че Съдбата вече е определила Джули да бъде жрица на Горгодия завинаги, но тя се отказа и предаде това право на Зини, а може би за него Съдбата е имала съвесм различни цели. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 2:28 pm | |
| -Според теб защо съм такава?-погледна я за миг елфката,когато отваряше портите и влизаше вътре в залата.-Бивота не ми бе превърнал в това,ако нямаше някаква важна причина! "И ти си мислиш,че това е Съдбата?" -АМАНТА,ЗА КОЙ ПЪТ ДА... -Знам,знам.-появи се ангелът пред нея с усмивка.-Спокойно,няма да ти създавам проблеми засега. Усмихна се на децата и се изпари толкова бързо,колкото и се появи. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 2:35 pm | |
| Децата кимнаха леко с глава и се усмихнаха на ангела, огледаха залата и потръпнаха, толкова мрачно, и тези кости по трона пред тях: - Нава!- извика изведнъж Джин и се обърна към стълбите, където беше той. - Радвам се, че сте добре...- промълви тихо елфът и се усмихна леко. - Нава, косата ти?- стреса се Джули и поклати невярващо глава. - Няма значение, спокойно...- притвори очи и бавно тръгна към тях. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 2:40 pm | |
| Джесика пусна ръцете на децата и тръгна отново към онази стаичка,трябваше да се погрижи за нещо.Даниел и Стивън понечиха да се скрият в сенките и да я последват,но тя рязко вдигна ръка: -Не си мислете,че няма да ви видя,тук всичко е ясно за мен,няма как да ме излъжете! И продължи нататък,докато не излезе от залата. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 2:49 pm | |
| Джин прегърна вече чернокосият елф: - Нава, какво й е, трябва да я върнем?!- прошепна тихо и стисна очи. - Ще я върнем, спокойно... Това не е истинската Джес, истинската е там някъде в това тяло, затворена в съзнанието си... - А ти защо си тук?- промълви Джули. - Тя ме повика, знаете че съществувам благодарение на нея, аз й принадлежа... - Но ти имаш собствена воля, защо я слушаш след като това не е тя наистина? - Не мога да й се противопоставя, всеки път когато опитам изпитвам силна болка, а и очите й... червени са, познати са ми... - Ника?- замисли се на глас момчето. - Да, може би затова ми действат толкова силно и дори да искам да кажа нещо друго, казвам това което тя иска... - " От начало беше Тъмнината, тя обгръщаше всичко, после се появи Светлината и озари дъното на кристалната кутийка..."- прошепна Джули и се замисли. Нава трепна: - От къде... От къде знаеш това? - Анубис ми разказа много легенди, докато обитаваше съзнанието ми, много легенди вкара в главата ми сякаш съм ги знаела от години, а дори не съм ги чувала... просто ги знам. " Ах този демоничен чакал, за всичко ли е помислил?!"- помисли си елфът и леко се усмихна. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 3:03 pm | |
| Джесика събра малко черен прашец от кутията и го пръсна над водата.Тя придоби черен цвят,точно както трябваше.Сега оставаше да изчака до полунощ и щеше всичко да бъде наред. -А ти какво търсиш тук?-попита без да се обръща.-Камбиро? -Искам си ученичката обратно!-изръмжа качулата фигура зад нея. -Мисля,че прекалено много искаш... | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 3:12 pm | |
| - Нава, какво ще стане ако... ако онова видение...- Джин затвори очи и пак прегърна елфът, ръкавът на ризата му се намокри от сълзите на момчето. - Знаеш ли, мислих много над това и разбрах нещо... във видението ти бях с бяла коса, сега съм с черна и червени кичури, така че вероятността да стане това... - Но Джиерда беше в ръцете на Джесика, тя те уби... само тя знае как да го стори, още преди три години, ти сам каза че Сянката е издала тайната ти как можеш да бъдеш убит... Само Джес знае това, само тя! - Спокойно, малкия... това няма да се случи, но и да стане да се надяваме че след това тя ще се върне.- промълви тихо елфът. - Ами ако не се върне, тогава... тогава губим и теб и нея... - Няма да ни загубите, няма... | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 3:16 pm | |
| -Как стигна до тук? -Аманта беше достатъчно добра,за да ме инструктира! -Аманта пак,а? Изведнъж изкара Джиерда и я насочи срещу бившия си учител... -Ученик срещу учител,така ли ще стане?-засмя се елфът и дръпна качулката си назад. Дългата му зелена вързана на опашка коса падна настрани и той дръпна своя меч,като го насочи към нея. -Хайде да те видим какво съм те научил! | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 3:30 pm | |
| " Очаквах да си тук."- някъде в сенките отвън качулата фигура пристъпваше бавно и тихо, до него просветна бяло кълбо и фигурата се спря. " Как разбрахте, че съм тук? И защо и Вие сте тук?" " Та нали аз определих какъв да си ти Анубис! А защо съм тук, аз мога да бъда навсякъде, и тук и в Отвъдното и горе едновременно... Не ме подценявай демоне! Тук съм заради теб, защото беше казал нещо преди няколко години, вървиш срещу мен отново ли?!" " Извинете ме!"- чакалът приведе глава и се замисли:" Истина е, че бях казал преди време че никога повече няма да дойда тук... Тук загина сестра ми Ишизу, тек си отиде и Гато за втори път... Тук Вие определихте пътищата на живота ми, на тази земя разбрах какъв трябва да бъда за напред." " Така е, но твоята Съдба е завършена до край. Нямам право да издавам бъдещето, но ще го направя защото беше верен на господарите си толкова години, защото нито веднъж не се отклони от пътя който ти беше предопределен, макар и сега да го правиш... Ти ще се върнеш Анубис, ще си тръгнеш от тук веднага, дори и да не бяхме говорили ти щеше да се махне от това място, щеше да усетиш вина след две крачки... Щеше да си заминеш и да чакаш в Отвъдното и така и ще направиш. Върви си от тук веднага!" " Благодаря, че ми прощавате отново... както преди хилядолетия, благодаря!"- демонът се поклони пред сияйното кълбо и то изчезна сякаш самопоглъщайки се. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 3:36 pm | |
| -Добре съм те научил!-усмихна се Камбиро,когато изтриваше кръвта от устата си,която беше бликнала заради директен удар от юмрук в лицето. -Благодаря ти за комплимента,сега си върви преди да съм те смазала!-и отновео замахна срещу него.-Остаряваш,изморен си!Няма да се справиш срещу мен! -Но пак мога да опитам! | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 3:40 pm | |
| - Значи ми е забранено да помогна, Съдбата ми не е да им помогне... Е, добре тогава...- промълви тихо чакалът и се обърна с гръб към имението, сега се замисли, наистина трябваше да почака в Отвъдното. Да, сам щеше да вземе това решение, но онзи глас, онова същество му подсказа и му заповяда да го изпълни. След няколко крачки се изгуби в сенките и само очите му просветнаха, изчезна. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 3:47 pm | |
| -Писна ми от теб!-изкрещя елфката инасочи Джиерда срещу него. Камбиро за миг се стресна,но този миг можеше да бъде фатален.Огромен черен лъч го метна към вратата и направо изхвърча в залата. -Даниеле,сестра ти не е добре!-изкрещя той,когато се опитваше да се изправи. -Ще видиш ти кой не бил добре!-стисна зъби елфката и със зловещите си червени очи го прониза,насочвайки Джиерда срещу него. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 4:12 pm | |
| - Джесика, спри!- извика Нава и се изправи рязко като се затича към нея. Джули и Джин потръпнаха при вида на гневните й очи и червения проблясък и отстъпиха ужасено назад. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 4:14 pm | |
| Елфката дори не му обърна внимание,само стисна още по-силно зъби: -Ти...ти и онзи ангел!Досадници такива,казах ви да ме оставите намира,ама не!Сега ще си понесеш последиците! Вдигна меча във въздуха,хвана го с две ръце,всеки момент щеше да замахне. | |
| Заглавие: Re: Черни криле? Съб Ное 24, 2007 4:17 pm | |
| Джиерда просветна стреснато, когато Нава застана пред елфката защитавайки Камбиро. " Ако сега е моментът, готов съм!"- помисли си елфъти присви очи в очакване на удара. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Черни криле? | |
| |
| | | | Черни криле? | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|