Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Японски речник! Пет Дек 31, 2010 3:35 pm | |
| Млъкни е "Урусай"... хм, защо не ми е показало по-рано, че има мнение -.- | |
|
Монах Мартин
Брой мнения : 1 Registration date : 14.11.2012
| Заглавие: Re: Японски речник! Чет Ное 15, 2012 12:07 am | |
| Здравейте! Макар и да е писано преди 2 години в тази тема ще каза: Без да искам попаднах в този форум и най-вече в тази полезна тема за мене... Но искам да направя едно предложение за коментиращите след мене (ако има такива), значи: бих помолил ако някой за напред... публикува японски думички... нека ако е възможно да обясни къде пада ударението на дадена японска дума... за да може човек да знае как да ги произнася правилно..... | |
|
mitkoto8888
Брой мнения : 1 Registration date : 07.03.2013
| |
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Японски речник! Вто Мар 19, 2013 1:30 pm | |
| По името личи, че момичето е чиста японка (ако не е просто псевдоним), така че единствения проблем в клиповете й, които още не съм гледала разбира се, вероятно може да е английската реч (която предполагам използва, писмено или говоримо) Свикнеш ли веднъж с японския английски, всичко се нарежда (бтв, а колко по-лесно се използва от оригиналния!) Клиповете са по-добри от сухите уроци, които могат да се намерят из сайтовете^^ | |
|
Blacktorn
Брой мнения : 1 Registration date : 03.05.2013
| Заглавие: Re: Японски речник! Пет Май 03, 2013 4:19 pm | |
| Здрасти, народе. Случайно намерих този форум и искам да попитам за един превод. Намислил съм си да си правя татус и искам да намеря възможно най-близкият превод на тази фраза от "Шогун", която ще е съответния татус : "Съдбата си е съдба, а животът е само една илюзия". Ако може и да напишете на японски как ще изглежда, много ще съм ви благодарен. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Японски речник! | |
| |
|