. : Светове : .
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
. : Светове : .

Заповядайте във всички Светове!

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
katri_mei
Light in the darkness
Light in the darkness
katri_mei

Female
Брой мнения : 3403
Registration date : 22.08.2007

Собствени герои
списък с имена, раси и способности:

Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 23, 2009 2:14 pm

А иначе всички други страници са си наред нали? За Каири не ми пука без това не е готино и интересно, ама за другите...
Върнете се в началото Go down
http://ekaterinaes.blogspot.com/
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female
Брой мнения : 10178
Registration date : 23.08.2007

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 23, 2009 2:40 pm

При всички други манги нещата са си съвсем наред, което е най-успокояващото^^
http://carstva.getgoo.net
katri_mei
Light in the darkness
Light in the darkness
katri_mei

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 23, 2009 4:27 pm

Взех си Шогуна, мрях да се хиля на Бейби Проджект, проклятието в Пен Драгън е малко тъпичко, но пък стареца и самия Пен са страшна комбина, когато с джавкат. Каири го подминавам за сега, ще го чета когато ми прискучае, а сега минаваме на Ваирокана, с нетърпение я зяхващам. ^^
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 23, 2009 4:34 pm

Чети чети и там има какво да се види, определено... Още ми е неясна на мен, но има някои просветлящи моменти...
katri_mei
Light in the darkness
Light in the darkness
katri_mei

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeНед Май 24, 2009 1:23 pm

Ъм... тоя Тенма ме... шокира. Повече никога не искам да виждам истинското му лице, повече ми харесва като човек или като човек с половин липсващо лице, ама не и цялото. О.о Иначе мангата е жестока, удивителна, Ваироканата и Бейби ПРоджект са на върха на всичко. Франк бая проблеми ще си има с това сейшин ( вероятно сбърках, ама ме мързи сега да го чета ). Каирито- става, Пен Драгън- пак става, по- горе май вече говорих за него.
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeНед Май 24, 2009 1:29 pm

Тенма... Истинското му лице е като на Neugami Neuro.. Само дето на споменатия е доста по-изчистено, доколкото това е възможно. Явно доста съм му свикнала с това лице, че не ме шокира чак толкова много.
Колкото повече чета Каирито, толкова повече ми се ще да откъсна тия листа и да ги изгоря на бавен огън. Простащина ще гледам аз, сестра ми го чете това бе, кви са тия изродски рисунки. Не, не че няма и такъв стил, разбира се, ама пък цензури не съществуват ли поне от малко...
katri_mei
Light in the darkness
Light in the darkness
katri_mei

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeНед Май 24, 2009 1:35 pm

Да те е срам дори да го отвориш. Аз така бях, още на първата подобен тип страничка, затворих цялото списание и повтори Ваирокана.
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeСъб Сеп 19, 2009 9:26 am

Omega Complex рулзззззззззззззззззззззззззззззззззз
Леле, това е точно мой стил, колко отдавна не съм попадала на нещо идеално... Кефи, много кефи(ест Проджекта още си ме държи, обаче...)
Главния герой прилича на Франк, това няма спор... Но историята е перфект...
Шин също ми допада, маар че арта съкс. Кефи ме... Репликите ме кефят, особено онези, повтарящите се(вече ги полузабравям, ще го чета пак)
Любовен квадрат +... Продължава в същия дух като предишното. Става за четене, естествено(каквото и да сравня с Каири винаги ще става за четене)
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeВто Окт 06, 2009 3:47 pm

И отново тук за брой 7^^ Корицата е много сладка(или яка с други думи)
Прожекта се държи на ниво, но сега увствам, че истински сериозната част започва... О, да, очаквам този турнир с нетърпение следващия месец... Идиот като Франк другаде никъде няма... по френско му... Да, докарали са му държанието на французин, ако се ръководя по данните, извлечени от Франция в Hetalia Axis Power
Ал Ин продължава да ми е объркано, но го преглеждам за някоя култова реплика от време на време. Не мога да схвана тази игра посмъртно(аз и Муртаг сме ограничени личности, а според един тест съм приличала на Зоро от One Piece... Загубих се в определенията...) Но пък са добре нарисувани(не е като да гледаш истинска манга, но...)
Вайрокана ако се напъна и го разбирам... Готино е. Онзи ковач е много сладък, какво мога да кажа... Мисля, че облаците вече се оттеглят от ума ми и започвам най-сетне да го схващам...
И отново преклон пред Омега, която е просто невероятна манга... Наистина добре замислена, с много добър гламен герой(който прилича на Франк едно към едно по външност... но само по това)... Яд ме е, че ще излиза самостоятелно, не знам дали ще мога да си го купя(посмърк)
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeСря Ное 04, 2009 2:34 pm

И аз се появявам за мнение и за Шогун 8!
Пенчо имахме тук, което, странно защо ли, днес много, много ми заприлича на нещо, което съм гледала преди. Хм... Киба? Не знам, но явно този стил манги си е доста предсказуем, пък и аниметата след това. Не, не че не ги гледам, разбира се... Но рядко биват запомнени, изглежда... Както и да е, не е чак толкова зле като Каири(нали всичко с нея съпоставям... О не, в следващия брой ще я има...)
Франко и проекта отново кефят и нашият французин отново си е французин в пълния смисъл на думата. Турнирът започна доста добре и надъхващо... Дано има още готини битки и за в бъдеще. Само жалкото е, че не дадоха извънземната закуска на Али и Хон-сен... Имам си пореден любимец - Хомаре-сан... Готино изглежда по описание и действията му...
Ол Ин - ами аз си нямам никакво понятие и... Миналото на Жером е яко... И добре се е умешал с връзките...
Вайроканата... Много лесно нещо се развиха случките тук, но здраве да е. Не е зле, искам и настоявам да не убият ковача... Който си харесам го застига зла участ, да знаете...
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 3:56 pm

И пак за Шогун 9!
Корицата е ужасна, тая май ще излезе най-грозната (лично мое мнение де...) Особено очилаткото и негрото са о боже мили...
Рекламата на Анимес си я бива, сигурно е една от картинките примери, които не успях да видя, но наистина е много добра.
Статията за Спортната манга е много куул, макар че исках и още, почти нищо не казаха май... То не че аз със спорта съм много наясно, гледала съм малко... Но все пак добро описание.
Новия пич от Пенчо май няма да се окаже толкова дразнещ както си мислех. Изобщо мангата се пооправи леко и не дразни. Нищо особено, но пък става за четене.
Тия от All In пак наблягат на яко смях... Много са сладки, нищо че не разбирам играта, но иначе комедията си я бива
Каири няма да коментирам, че ще се ядосам пак
Моя фаворит Омега пак държи на яко екшън сцените и продължава да държи рекорда в моята класация... С една дума просто мога да довърша, защото не знам как иначе да го кажа - върховна
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitimeПет Апр 09, 2010 4:34 pm

Шогуууун~ 13!!!!
Една година след началото, списанието продължава да е все така забавно и интересно... Въпреки че имам проблем с това къде ще го слагам, но за манията винаги има място~~

Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Shogun-issue-13

Този брой ми е май един от любимите от гледна точка на историите, само ако я нямаше Каири-то, но това е друг въпрос. Леле, това е толкова банално и тъпо, че дори не ми се говори... Ще ми се изобщо да не му виждам името. Не че го чета особено, гледам картинките за минута-две и съм готова... И все пак...
Колкото до Пенчо... Ми, аз не обичам Наруто, но това го чета, щото вече проличават и идеите взети от още куп издания от този вид. Търпи се, пък и го чета само заради дядката и онези странници, скрити в гората... Аранкарите де... Laughing
Омега Комплекс няма да коментирам, че ми е най-най-любимата след Проджекта... Леле Йошицуне(на снимката) е убийствен лудак... Винаги ли японските свещеници са такива откачалки? Ако е така ще се преселя при някой буши~
Колкото до Вайрокана - аз съм горда - най-сетне вече разбирам историятао и не ми е мъгляво всяко обяснение. Колкото и пъти да се опитвам, първите глави са ми странни и неразбираеми... Но вече разбирам доста повече... Там пък си залових вече лубимия герой... господин~ ко-ва-ча! (Тенма не го броя) - очаквайте скоро нещо да им се случи, защото каквото и да харесам, то нещо става с него накрая... А, да, а императора толкова много прилича на Кратос от Tales of Symphonia на последната снимка от главата, да паднеш направо~
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!   Първото в България МАНГА списание - SHOGUN! - Page 2 Icon_minitime

Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
. : Светове : . :: Off-Topic :: Аниме и Манга-
Идете на: