| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Аниме и Манга списания/ книги в България ( преведени ) | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Аниме и Манга списания/ книги в България ( преведени ) Съб Май 30, 2009 3:30 pm | |
| Мен ме прецакаха с Квадрата, не ми го доставиха, все пак ми обещаха че другата седмица трябва да пристигне, ама не знам. Много ми говориха за него и го хвалеха. Шин не съм го и търсила още. Пък и на тоя дъжд и вятър ако тръгна на някъде, ще се удавя в буквалния смисъл на думата. О.о И все пак... заслужава ли си наистина " Любовен квадрат"? | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Аниме и Манга списания/ книги в България ( преведени ) Съб Май 30, 2009 3:33 pm | |
| Аз се удавих на Славейков. Беше ме страх да сдя там много-много щото аз нали с тия книги... Любовен квадрат го разгледах набързо, сладко нарисувани са и не е чак толкова зле откъм история, доколкото видях. Много лоши училищни проблеми се поставят пред горкия наш неоправим герой, има малко комедийка... | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| | | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Аниме и Манга списания/ книги в България ( преведени ) Съб Юни 06, 2009 2:26 pm | |
| Второ мнение относно изданието - сладко е, героите ми харесват относно арт... Историята... Ми бива я, не чак за да ме завладее мноого, но е добра... И хумор има в достатъчно количества... Общо взето доволна^^ | |
| | | Lavi
Брой мнения : 16 Registration date : 02.06.2009
| Заглавие: Re: Аниме и Манга списания/ книги в България ( преведени ) Чет Юни 11, 2009 7:48 pm | |
| Ами да се цопна и в тая тема поне Аз анимания вчера си я взех и както се изразих в един друг форум - "оценка 11/10" все пак това е първи брой супер много ме изкефи.. а и главния редактор е пич от класа... желая му късмет за напред и да продължава да ни радва.. Амм за шогун нямам коментари понеже не съм го чел, но в скоро време ще си закупя изминалите броеве и ще наваксам Обещавам!! хехе тао тао на всички за сега Сейонараа... | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
| Заглавие: Re: Аниме и Манга списания/ книги в България ( преведени ) Вто Окт 20, 2009 5:30 pm | |
| Ъм така, купих си една Анимания.... Ами, не съм особено доволна от самото списание. Ако имах принтер, щях да си отпечатам един такъв плакат да кажем... Статиите за аниме са много красиви, наистина добри... Но ми се струва, че съм ги чела и преди... Същите хора сякаш са описвали и другаде из форуми... Така че нищо ново. Сега са пуснали карти с герои... Яко, заслужава си... ДВД-то е наистина красиво направено, както трябва, тип-топ... Гласа на Рой в българската версия много готин... И на Хавок... Хюзчо направо цепи... Но някак си не ми се купува толкова дълго време, като си го имам, пък макар и не на бг... Иначе всичко друго е ОК... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Аниме и Манга списания/ книги в България ( преведени ) | |
| |
| | | | Аниме и Манга списания/ книги в България ( преведени ) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |