| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Пролетен панаир на книгата 2009 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Пролетен панаир на книгата 2009 Съб Май 16, 2009 10:54 am | |
| Нямам идея къде по принцип би трябвало да пусна тая тема, във Фрий зоната не става, така че май тук е най- подходящото местенце.
XXVI Пролетен панаир на книгата - Асоциация „Българска книга”, съвместно с Националния дворец на културата и Столична община.
Та, от 20 до 24 май, етаж 7 зала 3, в Националния дворец на културата в София, пояснявам НДК за идиотите като мен, които ще търсят на онлайн картата две различни сгради. Както и да е, аз ще съм там на 20, когато ми е най- удобното време, вероятно ще съм в София около 8 или 9 часа и... Ще Се Купуват КНИЖКИ! | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Пролетен панаир на книгата 2009 Съб Май 16, 2009 11:40 am | |
| За жалост аз тези книжки може и да си ги гледам само на картинка.. Е, не че си нямам де, ама... 1) нямам никаква компания и не намирам смисъл 2) до събота, когато еветуално ще имам компания, всичко вече ще е разпродадено, предполагам... От онези, които ми се ще да видя. 3) ще ми се отдаде някога случай... Трябва да избирам между бункасая във Велико Търново и това и май предпочитам първото... Не че сама не мога да отида до София, ама финансите рязко ще намалеят, ако отида на Панаира, считайте го за много вярно. Аз съм книгофил и имам около 50 книги, които съм си купувала сама(и повече да са, мързи ме да гледам...).. Което означава, че изпратят ли ме в книжарница или място с много книги, или купувам най-малко пет, или просто съжалявам, че съм отишла и не мога да си купя нищо... Та, горе-долу такива са нещата, но ако майка ми реши да ме хвърли до там, що не... Ще издействам малко средства... | |
| | | katri_mei Light in the darkness
| Заглавие: Re: Пролетен панаир на книгата 2009 Съб Май 16, 2009 11:45 am | |
| Кофти наистина, макар че то и на мен ми се очертава да ходя сама, ако човечето което уж ми е обещало се откаже( страх я е да ходи по София ). Но и при мен нещата с книгите и закупуването им е подобно, или много или съжалениеи... | |
| | | katri_mei Light in the darkness
| Заглавие: Re: Пролетен панаир на книгата 2009 Сря Май 20, 2009 9:27 pm | |
| А днес беше много готин ден. Пролетно изложение на книгата, имах чувството че целия седми етаж на НДК е в книги, милиони. С часове скитане из между щандовете се спрях едва на седем книги, две от които са детски за брат ми, но всяка една си заслужаваше, уви имаше сигурно още десетина които харесах, но финансите не достигаха, пък и нямаше как да ги мъкна, то и тези тежаха страшно. Но пък се изкефих, от 10 часа съм из София, а толкова книги не бях виждала и в библиотека. Та между другото ако някой много книгочетящ софианец има възможност да отскочи до там, препоръчвам да го направи наистина, заслужава си, дори да не си вземее нищо, то поне да се порадвате на лъскави твърди корици и мириса на нови книжа. Но по принцип.... Няма как да не си вземеш, има хиляди книги, с часове можеш да обикаляш и да се чудиш коя да избереш. Има намаление от 20%, което е като бунт срещу ДДС- то на книгите в България, а и подтик към хората, че книгоиндустрията не е замряла. Има и мног промоции, книги по 5, по 2, даже три книги за 10 лева, уникално. А някъде забелязах ново издание на "Тютюн", корицата беше толкова лъскава и цветна, радост за очите. Спрях се на няколко книги, наподобяващи повече многоцветни тухли ( с такива размери са ) " Грдът на златната сянка " " Кръчмата на Калахан " " Червенгур " " Обирът на Голямата пирамида " " Императрицата в теб " за брат ми " Тетове за интерилентност за деца- Концентрация " " Гръм" а на момичето, което навих да дойде с мен и да се влачи навсякъде с мен подарих " Мъжкото тяло в леглото " - тя си я избра. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Пролетен панаир на книгата 2009 Сря Май 20, 2009 9:49 pm | |
| Аз се прецакааах(ще се самоубия ще видите )Само защото с глупавия си мозък не зацепих, че днес започва всъщност това, а как ми се щеше да мина да видя дали ще намеря на Робин Хоб произведенията и Наследството на Паолини(съмнява ме)... И Друидите от Тери Брукс и Мечовете на Бюджхолд...О, по дяволите по-добре въобще да не ги споменавам... И имах възможност!Или ще се наложи да ходя сама, или просто няма да отида... За жалост.Е, въпреки всичко, вече разбрах, че е било готино там... Обичам такива места каквито ги описваш... И споменатите книги не са лоши, което ми подсказва, че бих си намерила и нещо за мен(боже опази, няма да имам после мъни за Шогуна, а школото и стипендията свършва!!) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пролетен панаир на книгата 2009 | |
| |
| | | | Пролетен панаир на книгата 2009 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|