. : Светове : .
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
. : Светове : .

Заповядайте във всички Светове!

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Флууд Тема

Go down 
+2
Мелиса Сойер
katri_mei
6 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Next
АвторСъобщение
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male
Брой мнения : 469
Registration date : 09.12.2008

Собствени герои
списък с имена, раси и способности:

Флууд Тема - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 5:13 pm

Да,обаче трябва да има заместник все пак... и Л добре е помислил като е създал училището за надарени(нещо от този сорт беше... ).
Абе историята поне до там,докъдето стигнах,си беше доста добра. Интересно е да гледаш как се опитват да се надлъжат двама гении,ако могат така да се нарекат.

Да,хлапенцето... нещо му куца на туй хлапенце. Laughing Л беше по-умен при всички положения.
Върнете се в началото Go down
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female
Брой мнения : 10178
Registration date : 23.08.2007

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 5:21 pm

Глупав беше избора изобщо Л да се махне... Можеше преспокойно да довърши битката и сам... Нямаше абсолютно никакъв смисъл от детето, за какво? Един герой, както се изразих, изсмукан от пръстите. След 15 серия натам просто направиха помия относно тази част.
http://carstva.getgoo.net
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 5:23 pm

Стигнал си до 15-та серия...май да.. Suspect
Абе като цяло имаше хубави и лоши моменти. Сега ми се иска да погледам Bleach, но е толкова напред... ще имам да го гоня 2 века.
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 5:29 pm

Да бе, аз като го хванах беше 150+ серии и го настигнах за 2 месеца... общо взето с всички е така... Са гоня само две излизащи в момента
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 6:02 pm

Ооо...тогава ще взема да се пробвам. Very Happy Само че май преди това е хубаво да изгледам Death Note... интересен ми е краят.
Охх,гадно е да имаш свободно време.Laughing
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 6:16 pm

Иобщо не е гадно... Това ми е най-любимото нещо... Да си гледам, да си гледам, да редактирам... все с аниме си запълвам времето.. и някоя и друга книжка...
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 6:23 pm

Предпочитам с книга да си го запълвам. Така съм свикнал. Или с музика...някаква. Ако открия каква естествено. А,и с флууд. Laughing
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 6:39 pm

Това е, защото не си аниме фен до такава степен... А то иначе аз или пиша тука романи, или чета или гледам... А музиката е постоянна, така че тя не се брои за запълване на времето... Изобщо... аз съм нещо много лудо...
Като прочетеш много фентъзита и писането започва да идва на първо място Razz
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeСря Авг 25, 2010 7:17 pm

Дано,дано. Аз имам проблем и с музата.
Very Happy

Хайде едно здрасти за новия ден. Днеска цял ден бях навънка и не успях да влезна във форума. Mad Сори.
Как си?
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeСря Авг 25, 2010 7:20 pm

Ми здрасти и от мен... А аз съм си супер, как да съм~ Отрупали са ме с работа тия преводачи и само редактирам...
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeСря Авг 25, 2010 7:23 pm

Аха...е, след като е някое аниме не вярвам да е кой знае колко лошо. Very Happy
Кое редактираш в момента?
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeСря Авг 25, 2010 7:26 pm

Ми редактирам няколко, затова казвам, че са ме затрупали...
Eyeshield 21, Tales of Symphonia, Dragonaut the Resonance

Иначе Eureka 7 е завършена, рекламирам ти я за гледане Razz
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeСря Авг 25, 2010 7:29 pm

Да не би да получаваш пари ако някой реши това аниме да го гледа? Laughing

Днеска ме е ударило на флууд. . Twisted Evil Иначе наистина трябва да хвана и да изгледам някое аниме. Отдавна не съм го правил. Ама тоя Властелин на пръстените наистина ми запълва времето.
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeСря Авг 25, 2010 7:32 pm

Мне, но пък анимето наистина си заслужава... Но пък твоя си работа тогава Razz

Иначе щом книгата ти взима цялото внимание, забрави аниметата...
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 8:45 am

Ще го запомня туй аниме. Wink След като е предложено трябва да се изгледа. Razz

Тия деца в Царството на драконите си говорят през нощта от вече....3 човешки дни. Laughing
Горките!

Добро утро иначе!
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 9:13 am

Това е нищо, ти не си видял възрастните като седнат кво става... След малко си лягат де... Ездачите все пак имат повече енергия от нормалните хора, нали са свързани с дракони
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 3:27 pm

Дам. Представи си какво ще стане ако решат да изпият един Red Bull. Laughing

Обаче май нямаме право да обсъждаме тука РПГ...нали все пак си има отделна тема за тази работа.
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 3:31 pm

Да, но това е Флууд тема, тоест за всичко, което те вълнува на момента Razz

И единствената енергийна напитка за тях е... летенето
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 7:03 pm

Аха.

След като почнах с РП-тата...искаш ли още някъде да пишем, защото само с един герой и то момиче... нещо не ме кефи? Wink
Ти казваш къде. Само молбата ми е да ти е някой не много важен герой, който смяташ да играе важна роля нататък примерно, защото знаеш, че музата ми идва и си отива. Very Happy
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 7:37 pm

То по принцип важни или не, аз винаги мога да ги измъкна от ситуация... Иначе както пожелаеш, само пусни герой и ще ти кажа веднага за къде става и с кой герой мога да го пусна
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 8:19 pm

Хммм... ако искаш нека да поразвия малко останалата част от фамилия Миязаки. Very Happy

Оки,след като не е проблем за теб това с героите... и за мен не е. Wink
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 8:25 pm

Казвам ти, пусни ми герой и веднага даже ако искаш ще ти предложа няколко избора герои, който си искаш
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
Мелиса Сойер

Female

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПон Сеп 06, 2010 8:43 am

Не ми се прави тема само за мен си xD
Тъй че позволете ми да се изразя тук за... АНИВЕНЧЪР ГО!
Както винаги се завръщам със страхотно настроение. Въпреки че не познавам много хора, трима четирима на кръст... (лично, иначе колко хора познавам, без те да ме познават xD)... Абе друга е обстановката, друго си е там. Да си заобиколен от всички тези хора, които няма да приемат за странно, че ходиш с шапка с ушички... Че и те дори си имат...
В градския транспорт ме гледат странно, някои се смеят, други коментират "колко е сладко"... Но какво от това? Не ми пука, дори да кажат че е грозно, защото имам тази шапка с ушички и се радвам че бях на този празник...
Още с приближаването на парти центра настроението се промени. От тролея слязохме един куп хора... Не се познаваме, но пък аз като че ли имам способността да разбирам кой е аниме фен още от 5 километра... Още като се приближаваха по спирката познах, че това са "наши хора"... И си говореха за Наруто и Теккен...
Не помня колко пъти обиколих и четирите зали. Просто не можех да се спра. Продаваха какво ли не... Плакати, оригами, вечната томбола... Манги, дрънкулки... Плюшени играчки! Дано не съм взела прекалено много отбележалки на Шогун... Със сестра ми дори гледахме как се справят геймърите... Облякох една юката! Беше нещо забавно и ново... Колкото и пъти да се приближиш до кътчето японките те питат "Юката? Искаш?"... Безплатно е и акоискаш цял ден обличай... Беше яко... За бога, за да облечеш това нещо ти трябват двама човека на помощ... Вече знам как става. И защо ходят странно - не юкатата им пречи, а самите обувки... Единият японец продаваше на сергията с играчки.. Разбрахме се дори на английски, надобряла съм била...
Имаше Шонен ДЖЪМП на щанда с японките!! Беше само за атракция, но... ооо, такова манга да имам няма да го дам на никой никога...
Намерих як плакат на Хибари и Цуна от Риборн! Леле, направо ми се ще да го разцелувам тоя японски германец... И неговия помощник, разбира се...
Пет пъти минах през входа и всеки път си взимах късметче... "Близка среща с аранкар" беше най-якото...
Още в главата ми се върти песента на Coolon, докато чакахме за косплея... Там нещата вече малко не ми харесаха. Чакахме цял половин час за да отворят, а накрая се оказа, че трябваше да сме и прави! Някак не беше особено честно... Но косплейърите... Тези просто бяха вълшебни... Невероятни бяха просто... Как да гласувам за тях, като всичките бяха просто... просто...
Сценката на Покемон не беше особено интересна, макар че имаше една две интересни реплики...
А що се отнася до томболата... Аз пак изтеглих "Опитай пак"... Дадоха ми стикерче на Шизуо-сама за успокоение... Къде да го залепя, боже къде... Сестра ми, тая късметлийка изтегли ШИН!! Единствения, оставен за томболата там!! Как можа...
Юкатата ми отива... И стои наистина прекрасно по принцип... Много е приятна като дреха... Единственото, което не ме кефеше, са ластиците, които се връзват преди обата - колана...
На входа ме обизкираха и мен... толкова ли сме подозрителни бре xD...
Бяха взели около десет-двайсет шишета вода... Един даже го пребъркаха случайно да не е скрил нещо по джобовете...
Общо взето, нека спра, че иначе...
Джесика Хама

Джесика Хама

Female
Брой мнения : 2
Registration date : 19.09.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeНед Сеп 19, 2010 10:23 am

О, звучи много интересно! Smile
AMF
Цар на Кентаврите
Цар на Кентаврите
AMF

Male

Собствени герои

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitimeПет Дек 31, 2010 8:41 pm

Мел, както винаги историите ти карат и не толкова запалените да искат да са част от Анивенчъра. Laughing
Друг пример: Въобще РПГ-тата ти.

Тааа... няма какво да те коментираме тебе. Очевидно тва е било нещо, което не трябва да се пропуска. Следващия път ще взема и аз да намина, като възобновя гледането на анимета, че с пустото му учене. Evil or Very Mad
Хайде, хайде... доразкажи какво е било. Кажи малко повече за косплейърите... кои са били най-добрите?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд Тема   Флууд Тема - Page 6 Icon_minitime

Флууд Тема
Върнете се в началото 
Страница 6 от 35Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
. : Светове : . :: Off-Topic :: Free Zone-