| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Флууд Тема | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 08, 2012 11:40 am | |
| Хаха, а те нашите знаци по пътищата са подвижни, патрулките ги монтират докато са на смяна и после си ги прибират да не би някой да им ги задигне... за желязо хD | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 08, 2012 12:09 pm | |
| Аз не ги искам за желязо, а за чушкопек, което е по-страшно за тях xD (половината град сега е само със стълбове... ама без знаци, заради този култ към чушките) Когато монтират знак 20 е най-подозрително~ Някой празнува | |
| | | katri_mei Light in the darkness
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 09, 2012 11:19 am | |
| Хаха, е това е работа хD А за този знак 20 ги знам случаите (- Шефе, роди ми се син! ; - Да ти е живо и здраво, айде зимай подвижния знак и бегай да работиш тогава. ) хД | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 09, 2012 2:04 pm | |
| И знакът се озовава внезапно на магистралата за 120 км/ч За жалост още не са ме спирали някои да си изпросят хубава мазна баничка... само веднъж за проверка (егати, тамън взех книжка и още на следващия ден да ме проверяват... сигурно защото колата е много изгнила...) | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 15, 2012 12:41 pm | |
| О-ха-йо! хD
Ми, то те си спират така или иначе, за да се разнообразяват :/ А, предложение за аниме, може ли да ми направиш... то вярно ти претършувах MAL-а, ама все пак :Д | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Нед Яну 15, 2012 11:17 pm | |
| Хайз, хайз~ Аниме? Тресе ме в момента аниме треската, щом си претършувала сигурно си видяла xD Този въпрос ме затруднява, аз бих препоръчала половината си листа... (изкушавам се да препоръчам Saiyuki, все пак не мога да пропусна двамата "братя") Ако мога да разчитам на заплануваните ти, я да видим~
На един мнооого повърхностен поглед... От новичките заглавия там: Steins;Gate, Persona 4 The Animation, Inu x Boku SS са много свежички (макар че първото е доста сериозно като тематика... Fate/Zero също беше доста хубаво, Level E, Gosick, UN-GO, Phi Brain и разбира се Gintama... Тези са от най-новичките и далеч не всичките xD *Извинение* Ако търсеше определен жанр нямаше да са много~ | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 9:22 am | |
| Оу, Saiyuki, от отдавна му точа лиги и аз и май само чаках някой да ми го подхвърли хD А заплануваните, те планувани- планувани, ама кога ли ще се стигне до тях никое известно божество сигурно не знае, хех... и мен ме разтресе наскоро наново, а от колко време не бях гледала нищо, пф, потресаващо направо и вместо да уча за изпитите си се гмуркам в анимета хД И, Domo Arigatou за препоръките, хващам ги една по една съвсем скоро ^^ | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 11:10 am | |
| Сайюки-то си е шоуджо от класа, просто няма как да не го срещнеш xD И да не ми откраднеш братята И аз имах много планирани, които сигурно и нямаше да гледам... пък и тези които са сега, знае ли се... На принципа "я, това кефи, дай да го видя" съм вече... А като добра ученичка си уча за матури И гледам! xD (тя винаги е правела така...) Е сега да имах време да вляза в мал-а, още един голям списък щях да ти препоръчам, чак лошо да ти стане xР | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 11:28 am | |
| Хаха, няма да пипам братята ;Р Но ти учи си учи си, че литературна тема върху аниме лесно се прави, обаче другата... | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 11:32 am | |
| Тъкмо свъших с Люцкан... не беше чак толкоз трудно (а правих тема за него по нежелание, бтв xD). Литературата не ме плаши толкова, колкото други предмети, като счетоводството например... Добре, че няма матура по него (умри, счетоводство <.<)
| |
| | | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 2:07 pm | |
| Забранили са го вече xD Така де, ние сме последния випуск тук, който го учи (не, че някога сме го искали, но това е една много дълга история...)
Да, гледах Инуяшата... Според мен сезонът е малко по-добър от първия, главно защото няма никакви филъри и ми се стори не мудно, а напротив - по-бързо се развиваше действието... (Възможно е първите серии нещо да бавят, честно казано тях не си ги и спомням, значи не са особено впечатляващи...) Не съм голям фен на поредицата, та го гледах точно заради Сешоара... и Мироку май... а и Нараку... Първият поне наистина го има в доволно количество серии в повече, отколкото в първия сезон xD | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 2:24 pm | |
| Е, евала на забраната хD Мда, определено доволно срещана физиономия. Явно ми е мудно именно от първите епизоди, понеже са ми се разводнили спомените от предишните епизоди, ще го видим :3 | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 2:36 pm | |
| Във всеки случай епизодите по-нататък са по-динамични... просто защото като ги сравня с отегчителните разходки из първи сезон... няма как да не го отбележа (или пък Нараку просто е започнал да ме кефи повече по средата на сериала xD) Бързо-бързо ще те въведат те в историята, ни най-малко не се безпокой xD | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 6:01 pm | |
| А, изобщо не се притеснявам, все пак от бая време го чаках... ужким, пък повече от година го бях оставила в застой в планираните хD | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 7:15 pm | |
| Тооо, проблемът на планираните е, че аз не ги отварям и се забравя какво ми се е щяло навремето xD Само най-най-най-най-чаканите неща ми остават в паметта. (Е, не че всяка сутрин не проверявам японския сайт какво ново качено има...) | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 7:43 pm | |
| Същото, същото хD Или ако някой не ми пусне клипче към някое и не ми хване окото ( в повечето случаи ме подсети само ). А кой сайт иначе?... аз си цикля на Замундата и торентите на Анимес. | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 7:56 pm | |
| http://tokyotosho.info/http://www.nyaa.eu/Това са трите сайта (заедно с анимес-а), които посещавам най-често и задължително, все пак като отаку... xD Токийската библиотека (първият) е малко по-добре подреден, но от друга страна няя има много повече благинки. Двата са свързани, но не всичко се появява в тошокан-а. Има и сайтове за онлайн гледане, които доста помагат, като нищо никъде го няма... Такъв например е http://www.animecrazy.net/А когато нещо все пак го няма... о-хо... има още доста така помощни... xD Но на "няя" може да се има най-голямо доверие (ако не жертваш повече инат и нервички в името на каквото искаш да гледаш) | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 9:04 pm | |
| Wooooo! ОwO Благодаря, благодаря, благодаря! *изстрелва и трите линка в предпочитани и любими* И отивам да ги обхождам развълнувано :3 ^_^ | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Пон Яну 16, 2012 9:45 pm | |
| Най-удобно е когато търсиш нещо определено, че иначе много инфо се получава xD Пак заповядай... имам още, както казах, но не са толкова пълни и подробни... само за "ако имаш късмет, ще намериш нещо" http://www.lolipower.org/ тук също имаше богата колекция, но честно казано май я посвиха вече -.- | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Вто Яну 17, 2012 10:26 am | |
| Хъхъхъ, какви зарибявки. В тези сайтове мога да си отвися цял живот докато разглеждам новите и по- впечатляващите ^_^ Аригато, отново :3 | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Вто Яну 17, 2012 10:40 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Вто Яну 17, 2012 6:06 pm | |
| Толкова... много... направо огромна бройка О.О Този човек сигурно живее единствено заради аниметата О.О Това си е наистина красива цел обаче, браво и успех в начинанието ^^ | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Вто Яну 17, 2012 7:22 pm | |
| Чудела съм се дали изобщо наистина ги е гледал... но знае ли го човек, може да си гледа от години и т.н... Само трябва да се стегна и да ми минат матурите xD (и да прекарам още 20-тина годинки сигурно в гледане... най-малко) | |
| Заглавие: Re: Флууд Тема Сря Яну 18, 2012 2:13 am | |
| Кой знае, ако е такъв маниак, както и да се смята... той човек като е вманиачен хD Ииий, приключих с Инуяша. Ей, то наистина готино са го направили, израдва ме, много приятно и вълнуващо действие ^^ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд Тема | |
| |
| | | | Флууд Тема | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |