| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Представете се! | |
|
+25Lintu VampireMo=) m00n_liGhT 666*ELEKTRA*666 icy__freshness sweet_girl97 krasimira_bela lokiko donkihot192 tubi4 Tifa Immortal Death AMF Bloody Rose FullMoon Gaara-chan Джесика де Вандемион dikka Phantom GoldBerry Butterfly moonlight Мелиса Сойер tiger girl katri_mei 29 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
donkihot192
Брой мнения : 3 Registration date : 24.04.2009
| Заглавие: Re: Представете се! Пет Апр 24, 2009 9:44 pm | |
| Аз сам Димитър от Хасково на 12 години сам Обичам Фентъзи и за това играя тая яка игра .Зодия Везни сам Обичам да играя Волебол .През свободното си време или сам пред компа или пред ТВ .Имам 2 големи Братя В даскалото обичам :История и Летература .И това е общо взето | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Представете се! Пет Апр 24, 2009 10:16 pm | |
| Добре дошъл и приятно забавление ^^ | |
| | | lokiko
Брой мнения : 29 Age : 33 Location : Някъде Registration date : 21.04.2009
| Заглавие: Re: Представете се! Съб Апр 25, 2009 9:03 am | |
| Аз... аз съм Сашко. На 17 години съм и съм от София. Вмомента съм 11-ти клас. Ненавиждам Литературата като предмет заради ограниченията които поставя. Само това е важно - само това е качествено - само това ще се чете. Също така не харесвам и Историята, заради прекалено многото числа. Иска се много зубрене, а ако се бях заел с това, тогава нямаше да имам време да пиша този пост. Обожавам Математиката, Химията и Физиката, защото там всичко е ясно и просто. Няма различни мнения, няма дати за помнене. Всичко се свежда до една или две формулки от по 1 ред. Като човек съм... не знам, може би точната дума е флегматик. Не, не че не се движа. Мисля като флегматик. Аз съм от хората, чието спокойствие може да изтърпи почти всичко. Мразя да се бия, или карам, но също така никога не се оставям да ме тъпчат. Често съм смешника в компанията, без да съм искал да съм такъв. Общо взето съм най-невъзможната комбинация между сериозен и несериозен човек. // На специален тест по философия, дванадесет от шестадесет присъстващи бяха написали като мое отрицателно качество "Дървен философ" | |
| Заглавие: Re: Представете се! Съб Апр 25, 2009 11:34 am | |
| Хах, колко много ми прилича това описание на мен до преди две години. Е, добре дошъл и ти и приятна игра! ^^ | |
| | | krasimira_bela
Брой мнения : 56 Registration date : 20.05.2009
| Заглавие: Re: Представете се! Сря Май 20, 2009 4:49 pm | |
| Касвам се Красимира на 16 година от Стара Загора. Уча в Професионална гимназия по биотехнологии и химични технологии "Дм Менделеев". 2 курс. Обичам всичко свързано с митологиятя и разбирасе мниго анимета.Имам развинтена фантазия и затова и влезнах в химията | |
| | | sweet_girl97
Брой мнения : 324 Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: Представете се! Сря Май 20, 2009 5:20 pm | |
| Казвам се Десислава.На 11 съм,уча в 5 клас в Антона.От Бургас съм.Ненавиждам математиката.Мн ме кефят аниметата:Shugo Chara,Oban star racers,Vampire knigh,Shaman king и Death note.Хлътнала съм по едно момче ама с него само са дразним и вече нз ко да прая... | |
| Заглавие: Re: Представете се! Сря Май 20, 2009 9:15 pm | |
| Привет и на двете, добре дошли и приятна игра! ^^ | |
| | | icy__freshness
Брой мнения : 149 Registration date : 08.06.2009
| Заглавие: Re: Представете се! Пон Юни 08, 2009 8:18 pm | |
| Казвам се Даниел и съм от Стара Загора. На 13 съм(другия месец правя 14) и уча в 7 клас в СОУ "Максим Горки". Обичам да гледам анимета и да чета фентъзи книги, особенно "Мечът на Истината". Също така обичам да играя на копма.Слушам Хаус, техно, поп ,хип хоп, бг рап... | |
| Заглавие: Re: Представете се! Вто Юни 09, 2009 10:39 am | |
| Охайо, Даниел- кун, добре дошъл! ^^ | |
| | | 666*ELEKTRA*666
Брой мнения : 3 Age : 29 Location : Разград Registration date : 18.08.2009
| Заглавие: Ами... Няаа такова xD Вто Авг 18, 2009 6:23 pm | |
| Хей! Здрасти на всички... Мтакам... Сега малко за мен Казвам се Даниела и съм от град Разград, на 14 съм- слушам PUNC, ROCK & POP- ROCK, POP, METAL, слушам и от другите музики, но по- рядко, мразя ЧАЛГАТА Може да видите мои снимки на следните саитове: http://www.impulse.bg/DA_NI_TO.95 http://bg.netlog.com/DA_NI_TO_95 _____________________________________ Ами... друго- обичам да се забавлявам, чета рядко, а ако чета нещо то ще е фантастика , повечето ми приятели са от други градове , ам.... само да се сетя за още нещо... АаАаАа да- обичам да глем Jetix,харесвам анимета, приключенски филми, и още други... Ами тва е ~АкО НякоЙ ИмА ВъпросИ- Да ПитА | |
| Заглавие: Re: Представете се! Вто Авг 18, 2009 7:00 pm | |
| ЙооооШ! ^^
Охайо и добре дошла! : ) | |
| | | m00n_liGhT
Брой мнения : 43 Registration date : 16.09.2009
| Заглавие: Re: Представете се! Сря Сеп 16, 2009 8:23 pm | |
| Здрасти!Аз съм Дани!На 12!Във Пловдив-СОУ "СВ.СОФР.ВРАЧАНСКИ"!Обичам фентъзи и не спирам да чета!Имам сестра-герой във профила ми е и се казва Инара(във играта) иначе се казва Венера(наистина).От профила ми Даркър е измислен и т.н.!Любим китарист ми е Ричи Блекмор...Певица-Риана...Обичам бойните изкувства...хореография...и тренирам постоянно! Дъра..бъра...мога да изпиша стотина страници, но клавиятурата вече започва да ми се истрива... Мразя когато става така...Но все пак ми е приятно да се запозная с вас! | |
| | | VampireMo=)
Брой мнения : 2 Registration date : 18.04.2010
| Заглавие: Re: Представете се! Нед Апр 18, 2010 10:30 am | |
| Здравейте!Казвам се Моника,но накратко Мо ^^ От Пловдив съм,обичам да се занимавам с фотография, четене на книги и гледане на анимета.Слушам транс и бг рап. И за сега това е от мен ^__^ | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Представете се! Нед Апр 18, 2010 12:04 pm | |
| Здравей, добре дошла, приятно ми е^^ | |
| | | Lintu
Брой мнения : 10 Age : 30 Location : World of delusion and lies... Registration date : 05.07.2010
| | | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Представете се! Вто Юли 06, 2010 11:12 am | |
| | |
| | | Lintu
Брой мнения : 10 Age : 30 Location : World of delusion and lies... Registration date : 05.07.2010
| | | | Голос Намура
Брой мнения : 2 Age : 28 Location : Димитровград Registration date : 13.07.2010
| | | | Джесика Хама
Брой мнения : 2 Registration date : 19.09.2010
| Заглавие: Re: Представете се! Нед Сеп 19, 2010 8:32 am | |
| Здравейте ^^ . Аз съм Виктория, на 15 години от Димитровград. Обичам да пиша в рпг-та и да си правя по мноооого персонажи . Аз имам също развинтена фантазия, но пък обичам много да драматизирам ( с героите ). Също ми харесва да гледам анимета, но не и да чета манга x_x'. Музика... харесвам рок, метър, японско, корейско, поп, всичко, което не е чалга =D. | |
| | | Фарея О'Нийл
Брой мнения : 12 Age : 36 Location : България,София Registration date : 01.12.2010
| Заглавие: Re: Представете се! Сря Дек 01, 2010 11:05 pm | |
| Здравейте сладури и сладурковци както казваше кака Лара едно време по Милион и едно желания (ако го знаете,че като ви гледам годинките ) Казвам се Ида на 22 съм от София.Започнах да се занимавам с РПта ,когато бях на годините на повечето от вас 12-13...хубави времена бяха рптата тепъррва се появяваха на бг хоризонта...за съжаления старата гилдия живота я завъртя и истинския свят измести този на фантазиите Но стига носталгия...от известно време търсех форумче като това...попаднах на някои доста несполучливи опити (за съжаление,явно никой не си е направил труда да завещае знанията за една наистина добра игра) до момента в който не попаднах на вас. Поразгледах темите , стила , писанията и това ми хареса Форумчето е страхотно и ще се радвам да се присъединя към вас Относно това с какво се занимавам...студентка съм в СУ последна година бакалавър Философия И аз като голяма част от вас (да не кажа всички ви) съм почитател на фентъзитата и своеобразното бягство от реалността | |
| | | the_white_knight
Брой мнения : 1 Registration date : 21.02.2012
| Заглавие: Re: Представете се! Вто Фев 21, 2012 5:29 pm | |
| Здравейте. Аз някакси случайно попаднах тук и ми хареса. Може би повече ще чета отколкото ще пиша. Чудех се дали да се регистрирам, защото всичките са много по-млади от мен, но накрая реших все пак да го направя. Нали ще идвам да чета, нека да съм част от форума. На 36 съм, а останалото после. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Представете се! | |
| |
| | | | Представете се! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|