| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| В небето | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 6:45 pm | |
| - Много ясно - изломоти онзи, после бръкна в един от джобовете си и подхвърли една от гъбите-лекарство. - Бинтове? Или предпочитате свои? - той бе синекос тип, почти сивокос, това бе нормалният цвят на косата му. Сега тя беше спусната и се развяваше свободно. Очите му бяха пронизително сиви и умни. Бе в униформа... Напълно пренебрегна въпроса за това кой е, вероятно за него товане беше никак важно в този момент | |
| | | AMF Цар на Кентаврите
Брой мнения : 469 Location : Някъде там... Registration date : 09.12.2008
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 6:50 pm | |
| -Благодаря,но смятаме да се прибираме в замъка.В стаята ми ще ми е по-удобно.Ще ни придружите ли? Чаяки беше много доволна,че ще си има компания,която няма само да повтаря,че ще си отмъсти на онези дето бяха пленили приятелите им. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 6:53 pm | |
| - И без това се връщах нататък - замислено отвърна след малко. Изглеждаше строг и решителен, но явно се сърдеше на себе си. Май се беше провалил в нещо, дракона му имаше огромна рана от другата страна, от която капеше кръв - Драконът ти ще издържи ли бърз преход? Ако не, господарю дракон, моля захапете опашката на моя да ви изтегля | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 7:15 pm | |
| -Ще се справи.Сигурна съм.Ами вашето име какво е? "Но малко помощ винаги ще ми е от полза.Все пак още не съм свикнал с тези тежки условия." | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 7:32 pm | |
| Той плъзна поглед на дракона отново и кимна. - Когато наистина не си сигурен, драконе, тогава прави това, което мислиш, че ще е добре за теб и ездача ти. Тогава заповедите се пренебрегват. - спокойно каза след малко и после се обърна към своя дракон - Наближаваме ли? Ще издържиш ли? Драконът явно отговори, но от това на ездача не му стана по-леко. - Ранената се нуждае от легло... и бързина | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 7:52 pm | |
| "Надявам се!" Чаяки се огледа.Вече се виждаха кулите на замъка,но не изглеждаше да са много на близо.Все пак даже и очертанията на крепоста не се виждаха. -Трябва да намерим по-бърз път.Ако я оставим така още 10 минути ще умре.Губи твърде много кръв. | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 7:56 pm | |
| - Казах ти да й сложиш от праха на гъбите, по дяволите. Т спират кръвта - намръщи се още повече ездачът и се изправи с залитане. Както и на хълбока на дракона и от едната страна на ездача зееше огромна рана от стрела, върхът още беше забит там. Но все пак се изправи и заповяда на дракона си да мине зад другия. - Ри! - заповяда на глас. Зачасти от секундата драконът му бутна по-младия и сви крила. полетя... За секунди вече приближаваха други, които явно усещаха нещо нередно в пратеника си ездач | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 8:19 pm | |
| -Да я убиеш ли искаш?Тя е алергична.Не може да се докосва до гъби инак много бързо ще умре.Да не си мислиш,че не искам да и помогна.-крещеше Чаяки. Драконът и бързо се превъртя във въздуха и тръгна напред.Трябваше да стигнат колкото се може по-бързо.Трябваше да спасят Луси. | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 8:26 pm | |
| Онзи цъкна с език и скочи на нейния дракон. - За какъв ме мислиш? Чета мисли, момиче, знам. - без повече да пита или предполага той извади една тубичка от друг джоб, избърса едната си ръка от кръвта, колкото да не стане нещо лошо и изля съдържанието върху раните. Те мигом спряха да кървят. Щеше да задържи докато я свалят. - Когато ти казвам нещо, просто го приеми. Знам какво си мислиш, какво си мисли дракона ти. Преградите не действат върху мен. При тях долетяха другите дракони и ездачите подпомогнаха нейния. Ездачът с раната мигом изчезна | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 8:39 pm | |
| -Няма ли закон срещу това!Какъв е този да ми чете мислите! "Ами мисля,че е Ездач със специална способност.Нещо като Алексис и времето" "Но все пак как се опитва дори да ни се бърка в разговорите.Все пак това си е нашето лично пространство.Благодарна съм му,че ни помага но прекалява." | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 8:42 pm | |
| Хавок се разсмя, докато вече спираше дракона им на земята. - С Ваш ли се срещнахте? Той е ранен и напрегнат, по принцип никога не се опитва да се меси в разговорите, но ранената допълнително го изнерви... Такъв си е той, отличник беше в училище... Но винаги е чел мисли. Само че никога не се бърка без позволение. Ние имаме хиляди способности, аз също. Хайде бързо сега! | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 8:53 pm | |
| -Би трябвало и ние да имаме някъква способност.Но никога не сме и опитвали да видим каква е.А и за момента не ни е нужна.Благодаря ви Хавок,че ни обяснихте какво е цялото положение.Сега вече разбирам защо този странник се даръжеше по такъв начин. Чаяки се успокое.За момент си беше помислила,че онзи странник с гъбите е някакъв шпионин или се опитва да ги излъже. | |
| Заглавие: Re: В небето Пон Апр 20, 2009 8:55 pm | |
| - Способностите се намират с помощта на други ездачи. Но това не е толкова важно... И спокойно, той носеше униформа, значи е наш човек. Понякога от нашата армия можеш да срещнеш много чудаци... Всеки със своята причина. Аз предвиждам бъдещето, иначе нямаше да седя тук и да ви чакам. Да я заведем горе. | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 11:45 am | |
| -Аз ще остана долу.Не съм закусвала,а съм много гладна.Много ви благодаря за помощта. Чаяки влезе в замъка и тръгна към залата,където се хранеха.Там нямаше много хора,но видя няколко познати лица. | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 1:40 pm | |
| - Има кроасани за закуска - замислено обяви Енрике вместо добро утро, изглеждаше едоспал. И как не, цяла нощ беше бил на щрек за черни грифони. - Ако искаш нещо специално кажи на някой да ти донесе, в момента в кухнята са малко заети заради един ездач с рана... Не им дава да го излекуват | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 3:06 pm | |
| -Благодаря ти.Но какво ти се е случило?Изглеждаш ужасно? Чаяки се озърна и видя,че този път закусват много малко хора.Очакваше да има оживление,както беше вчера вечерта. -Разбра ли,че намерих сестра си?Незнам как,но се беше измъкнала и се намираше в гората. | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 3:40 pm | |
| - Радвам се за теб. И се надявам тя да е добре - усмихна се елфа и отново захапа поредното кроасанче, като отново погледна пътя за към кухнята - Принцът спа малко... А това означава, че и аз почти не съм спял. Разбираш ли, детето се страхува за всеки един униформен тук. Не ги познава дори половината, но помни много лица. И сега дори е при ранения долу, за да се увери, че всичко е наред. Такъв си е той... Мисля, че ранения го познаваш, този който те доведе до тук днес | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 4:28 pm | |
| -Този който чете мисли или този вижда в бъдещето?Съжалявам,че така ги наричам но не ми казаха как се казват,а и да са ми казали точно в този момент не бях много на себе си. Чаяки се озърташе настрани.Продължаваше да няма много хора.Беше странно за нея. | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 4:33 pm | |
| - Единият с бъдещето се казва Хавок, каза ти го още вчера.... Другият е тих човек. Заради това, че чете мисли предпочита да не се представя и да не обърква хората. С него трудно се става приятел, но ако успееш... е доста скъп приятел. Говорят че бил отличник на най-големия ученически клас в нашата история | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 4:53 pm | |
| -За Хавок...сега се сещам че ми го каза.Но нали ти казах?Все пак в такова състояние на дали някой ще успее да запомни нещо.Притеснението си е лошо нещо понякога.А всъщност кой е бил ранен и как? | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 4:55 pm | |
| - Ти пък, не споменавай това едва ли.. Тук хората могат и невъзможното... Но да, раненият е онзи с гъбите, който те е довел до тук. След малко ще го доведат да пийне нещо за успокоение, може би. Малко е сприхав, когато го ранят така дълбоко... | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 5:27 pm | |
| Чаяки се засмя.На този човек това му ставаше нещо като прякор. -А какво тренираха войниците сутринта?Или просто се разгряваха? | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 5:35 pm | |
| - Обикновена подготовка. Земите ни често са нападани по границите. Всеки момент трябва да бъдем готови - той въздъхна и поклати глава - За нещастие, вече се случва все по често. Но те винаги се разтряват сутрин. Това им помага да не се чувстват сънени. Само да ги видиш и какви танцьори могат да бъдат... Не го правят, когато има много външни хора, малко ги е срам | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 5:45 pm | |
| -Това си е нормално.Е,сега смятам да посетя сестра си,за да ми разкаже какво точно се е случило.Благодаря за хубавата закуска. Чаяки стана от масата и се запъти към вратата за коридора. | |
| Заглавие: Re: В небето Вто Апр 21, 2009 5:47 pm | |
| - Не на мен, на готвачката благодари - засмя се след нея елфа и се обърне да посрещне шумната тълпа, която помагаше на ездача с гъбите да стигне до масата, вече видимо малко по-щастлив и усмихнат... и вкаран в ред, поне небеше изпокъсан и разрошен | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: В небето | |
| |
| | | | В небето | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|