| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Демон в бурята | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
AMF Цар на Кентаврите
Брой мнения : 469 Location : Някъде там... Registration date : 09.12.2008
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Демон в бурята Съб Авг 21, 2010 7:28 pm | |
| -Царството на драконите,разбира се.-усмивката на Чаяки продължаваше да стои на лицето й.Трудно беше да разбереш,че е ужасно уморена и би легнала дори тук,в снега. Вътрешният глас вече го нямаше.Може би беше осъзнал,че никой няма нужда от него.Или се появяваше само в критични ситуации... -Може би е хубаво да побързаме...този мъж не ми изглежда много добре. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Демон в бурята Съб Авг 21, 2010 7:34 pm | |
| - М? - той погледна към ръцете си леко учудено - Това е Саку... Той дойде с нас до тук... Е, маа и... Кимна на Вато, който започна серия от странни движения, които в крайна сметка изградиха портал от нищото, а праха се разнесе така, както се и беше появил. Саку потръпна и пребледня още повече, ако това изобщо беше възможно. - Както ти помогна на мен... аз ще помогна на теб... - уверено си прошепна Ваш и кимна към останалите си спътници да влизат | |
| | | AMF Цар на Кентаврите
Брой мнения : 469 Location : Някъде там... Registration date : 09.12.2008
| Заглавие: Re: Демон в бурята Съб Авг 21, 2010 7:41 pm | |
| Вече определено свикваше с това.Преди преминаването през портали би й се сторило плашещо,но определо спестяваше много път,умора и мускулна треска. Естествено,момичето щеше да влезе последно...може би това беше някаква защитна реакция тип "ако нещо лошо се случи,да се случи първо на тях,а после на мен" Усещаше как "топлия" въздух на дома я викаше.Щеше да се върна в Царството на драконите.Да,тя искаше да се махне за малко оттам,но сега имаше за какво да се върна.Щеше да се опита да стане войник.Трябваше да го направи. "Сега е мой ред!"-помисли си Чаяки и влезе в портала,като се опитваше да прочисти ума си,за да не влезе в родното си царство,мислеща за бъдещето. Мислеше,че това носи лош късмет. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Демон в бурята | |
| |
| | | | Демон в бурята | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|