| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Отново тук | |
|
+3Мелиса Сойер katri_mei tiger girl 7 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:07 am | |
| -Нямам си и на идея и това малко ме плаши.-каза Джесика,стресната от думите на Нава. Всички се погрижиха за цветята и стаята си изглеждаше както преди.Ароматът обаче си остана. -Задръжте ги.-усмихна им се елфката.-Виждам,че ви харесват! -А по въпрос Намару,май ще трябва да съм покрай теб постоянно,за да не вземе да ти направи нещо.-скръсти ръце Дейвид. Джесика само въздъхна и погледна през прозореца. | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:15 am | |
| Нава кимна: - От толкова пътувания не можеш да се насладиш на природата, но като тази тук няма втора!- усмихна се елфът, сви листото на фунийка и го прибра във вътрешния джоб на палтото си: - Не е ли време да кажеш още нещо, че май не си го направил?- запита Джули. Нава я погледна стреснато, но кимна и въздъхна: - Надявах се, да не го правя, все пак не съм сигурен. - Но го усети!- смръщи се Джин. - Лоши новини нося...- заговори елфът с мрачно изражение:- Нова черна сила се задава, но не съм напълно сигурен в това което съм усетил!- вдигна рамене и се замисли. | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:18 am | |
| Джесика се спъна от изненадата и едвам не се трясна в бюрото.Дейвид досега пиеше малко вода,но след като чу думите на Нава изплю половината и се задави. -КАКВО?!?!-извикаха и елфът и елфката. -Нова зла сила ли?Но...Но...Но...-започна да се притеснява Джесика. -Пак ли ще се повтарят кошмарите,които изпитахме преди три години?-каза мрачно Дейвид. -Трябва да се направи нещо бързо!-извикаха и двамата и учудено се спогледаха. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:22 am | |
| - Не съм сигурен, беше преди около 4 месеца, получих видение и после странно чувство на зараждащо се ново зло, тогава и изгубих следите на тези двамата.- заговори Нава и посочи Джули и Джин, който гледаха виновно:- Наумиха си да се уверят сами, но попаднахме в засада и бяхме принудени да се разделим, онези същества бяха силни за магиите ми!- обясни елфът с измъчен тон, едновременно уплашен и ядосан. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:28 am | |
| -Какви същества?-попита Джесика леко уплашено,не очакваше това нещо скоро да стане. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:33 am | |
| - Приличаха на...- заобяснява Джин, но се затрудни. - Нещо между Цербера, съществото на Саманта- Олзар и това на Кейти Джоунс- Вейлън... мисля, че бяха такива.- отвърна Джули също сериозно замислена. - Магическите им сили бяха доста могъщи!- завърши Нава с още по- мрачно изражение. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:37 am | |
| -О,супер!-трясна Джесика юмрук в бюрото. -Къде се сблъскахте със тези същества?-попита Дейвид,толкова притеснен,колкото елфката. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:01 pm | |
| - Просто преминавахме покрай Мраморната кула, уж внимателно за да не ни усетят, но ни нападнаха. Не успяхме да се справим и се разделихме.- отвърна Нава. - Ние тръгнахме към русалките.- отвърна Джули. - А аз към Графството, след няколко дни започнах да ги търся, но без резултат и сега съм тук.- завърши елфът. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:09 pm | |
| -Това въобще не е добре.-замисли се Дейвид.-Мислите ли,че може да са останали изчадия от Сянката? -Сигурно,след като приличат на това,с което сме се борели до сега.-вдигна рамене Джесика. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:55 pm | |
| - Тези същества преспокойно могат да основат новия Каз Модан..Обзалагам се, че не са много умни, защото всичките им спомени и знания бяха изтрити при последната битка. Но някой би могъл да се възползва от магическата им мощ - Новината не се хареса особено на Ним..Само три години откакто Сянката беше премахната и ето че нова заплаха се задаваше, все още незнайна | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 12:59 pm | |
| -Трябва да ги спрем,преди отново да се върне тъмното царство.-каза Джесика категорично.-Този път може и да е по-зле ако се провалим,може даже и да нападнат нашите царства челно. Елфката си спомни историите за това как орките бяха нападнали острова им и се озлоби. | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 1:05 pm | |
| - Зимата идва бързо - пророческите умения на Ним се проявяваха изключително рядко и точно когато не му трябваха - Двадесет годишното лято свършва, идва ред на зимата. Това е техният сезон. Тъмнината ги събира отново..и тежки ще са дните на добрата сила.. - обикновено не можеше да се възпре, когато се стигнеше до пророчества..Нещо не му позволяваше | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 1:13 pm | |
| -Зима ли?-настръхна Джесика.-Ще се мре от студ... | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:05 pm | |
| Джин погледна Джули уплашено: - Аз не искам за гадая, мразя да поглеждам напред в бъдещето!- каза момчето. - До колкото съм чувала зимата става ужасяващ студ и мнозина не успяват да оцелеят навън, какво правите тогава?- попита сестра му, също така уплашена. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:09 pm | |
| -Тук на острова не е чак толкова зле.Както знаете природата ни помага,както и ние на нея и не позволява снега да ни убие.Но за другите царства не знам.-каза Дейвид. Джесика беше настрхнала.Беше се родила в началото на двадесетгодишното лято и не знаеше какво е да прекараш двадесетгодишна зима.Чувала е истории,че много загиват от студ и това не и се нравеше. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:12 pm | |
| - Драконите нямат проблеми с това..Все пак са си огнени същества..А Ездачите им..Те са проблемната част..Всеки има дял от някоя стихия - огън, вода, въздух и така нататък..Някои не могат да оцелеят..и драконите им умират с тях, макар и да успяват да се топлят...Имаше време когато почти всички изчезнаха..Бяха трудни години - Ним говореше за години, когато той беше ученик тук. Тогава беше зима, Сянката беше използвала това и можеше да победи..Но после лятото.. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:17 pm | |
| - Моите знания за зимата са от Калисто, докато беше в мен.- заговори Нава:- Грозни картини, особено гибелните. Обичала е да унищожава множество селища зимно време, а оцелелите са премръзвали. Джин настръхна, при всички тези думи сякаш усети студа по кожата си, Джули също не се чувстваше добре, все пак беше родена в пустинята и отраснала там, горещината й харесваше най- много от всичко. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:20 pm | |
| - Участвал съм в една от зимните битки..Беше наистина.. Много от мрачните войници загиваха, но същества като кучето на Кейти Джоунс..Козината им е твърде дебела, за да позволи те да измръзнат..Беше ужасяваща битка наистина | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:20 pm | |
| -Хубаво,че имам това нещо.-усмихна се Джесика,хвана меча си и пламъци го обгърнаха. -Мислиш ли,че това ще ни спаси в чуждите царства?-каза иронично дейвид. -Ей,по-добро е от нищо! | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:23 pm | |
| - Аз повече се притеснявам за драконите.- обади се Джин:- Киара е изцяло летяща, но и може да се гмурка във водата, а тя до колкото зная замръзва! Шадол и Вилла са още млади!- момчето се приближи до прозореца, където не далеч от там бяха всичките дракони. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:25 pm | |
| -Големи проблеми ни създава това време.-поклати Джесика глава.-Засега ще стоим тук,няма да ходим в останалите царства,за да не замръзнат там.Засега горите ни ще ни спасят от тежките виелици. | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:28 pm | |
| - Аз пък мисля да пообиколя..Някой трябва да предупреди драконите за зимата..Те трябва да се подготвят - усмихна се Ним като излезе от стаята. Знаеше, че из Драконското царство вече имаше първи заченъци на зима, но драконите едва ли бяха обърнали внимание | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 2:34 pm | |
| Нава се смръщи и се загледа навън, прииждането на студа не му се понрави, това което знаеше за зимните дни, за водата и природата през това време го изнервяха: - Ним!- извика елфът внезапно след него и изтича навън:- Искаш ли компания за пътуването? | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 3:07 pm | |
| -Да,и ние можем да дойдем,тъкмо да се отърва от Намару!-каза Джесика усмихнато.-Джин,Джули,искате ли? | |
| Заглавие: Re: Отново тук Нед Авг 26, 2007 3:15 pm | |
| - Разбира се, къде без нас!- усмихна се Джули, последвана от Джин. Двамата стояха един до друг със скръстени ръце и кимаха с глава. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Отново тук | |
| |
| | | | Отново тук | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|