| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Когато се срещнем... | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 9:24 pm | |
| - Каква някоя! Там ще сме само аз и те! Да, имам си съученичка, но, естествено, никога не съм я закачал! Рой ще ме убие, ако го направя! - после погледна пък в посока на новодошлата... беше страшничка... ако намереше нещо интересно за тема, можеше и да си опита късмета, даа... да... | |
| | | Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 9:28 pm | |
| - Ето, пак гледаш другаде! - нацупено рече и изви лицето му към своето. - Наистина се надявам да няма друго момчие там освен тази съученичка, за която РОЙ ще те трепе. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 9:38 pm | |
| - Рой е нашият шеф. Разказвал съм ти, той е чудесен военачалник... и умее да си защитава своето - върна погледа си на нея и й се усмихна, после остави копието си настрана. - Сигурна ли си, че си се влюбила все пак в един от тях? А всъщност виждала ли си всички? Или си бърникала по джобовете ми за албумчето... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 9:41 pm | |
| - Харесвам Муртаг... Но не съм влюбена в него и да, пообърках ти в джобовете. -застамено каза. 'Страшната' госпожица реши, че е време за шоу и отиде на дансинга, като се поразкълчи. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 9:47 pm | |
| - Муртаг ли? - ококори се този път искрено, за миг забравил за апетитната госпожица - Но той е черен господар... - и беше с лилава коса, изключително инатлив като характер... Почти не бе останал човек, окйто да го харесва само по снимка май... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 9:52 pm | |
| - Даа... - каза тя и му се намуси. - Харесвам го и какво??- бузките й пламнаха. Госпожицата продължи да танцува и да го приканва с поглед. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 9:57 pm | |
| - Е - усмихна се, Муртаг... да, някога го харесваха просто така. - Няма нищо лошо, като се замисли човек. Не се е случвало от много отдавна, затова изпървом се учудих. Но съм сигурен, че той би се запознал с теб, никога не е отказвал запознанства. Искаш ли да танцуваш, сестра ми? | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 9:59 pm | |
| - Наистина ли? Йе, ще се запозная с него! - каза сестра му радостно и скочи от мястото си. - Хайде да танцуваме, батко! | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:02 pm | |
| - Мхм, с всички ще се запознаеш, само ако пожелаеш! - изправи се и той, за да й подаде ръка и да се отправят към дансинга. Все пак, можеше да мине дори за джентълмен... само когато го поискаше. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:04 pm | |
| Пое ръката на батко си и изтича към дансинга, където и крассавицата си се кълчеше. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:17 pm | |
| Той не бе един от най-търсените танцьори, но след като бе от 40-те, определено имаше нюх и знаеше как да се движи... беше свалил ризницата и сега бе в напълно нормални дрехи, които му позволяваха да се кълчи по своя си начин. Сега гледаше да е близо до сестра си... засега... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:23 pm | |
| Която пък със затворени очи се мяташе по дансинга, сякаш бе родена за да танцува. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:25 pm | |
| Харесваше му... подвижността. Скоро се поотдалечи малко, защото си хареса свободно място наблизо, на което можеше да се развихри малко повече. Разгрявка преди истинския купон... той беше много по-детински, но те го обичаха... денят, в който всички бяха заедно. Момичето, което беше забелязъл, не беше много далеч... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:29 pm | |
| Да и тя го наблюдаваше ит анцуваше, беше голяям красавец, но пък да внимаваше, тя го викаше само за танц, не за една нощ... Малката забеляза това и нацупено му врътна гръп и продължи да танцува, сякаш той не съществува. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:35 pm | |
| Е, стоеше между двете... малката никак не го разбираше понякога, а... После щеше да тръгне да й се извинява... може би дори щеше да си изпроси нещо, което той да й купи... Е... той й беше обещал... така че хайде, поне този път нямаше много-много да се отдалечава... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:36 pm | |
| Тя се приближи и плъзна ръка по гърба му. - Айде да танцуваме? - каза тя и хвана ръцете му. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:39 pm | |
| - Нима, накрая на танца? - усмихна се все пак с блестящия си поглед, като отвърна на поканата като стисна нейните. Един танц беше достатъчен за човек, тичал цял ден да се измори... така че можеше да й го подари... тази беше хубава. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:41 pm | |
| Очите й играеха палаво, а тя се завъртя под ръцете му. Млката се намуси и си седна. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:43 pm | |
| Не се страхуваше вече от никакви по-специални погледи... сам беше изпипал своите до съвършенство. Да, определено не беше в най-добрата си форма, но все още имаше достатъчно сили, че да доиграе танца докрай. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:45 pm | |
| Тя огледа мъжа, не й изглеждаше да е чак такъв сваляч, на какъвто прилича, затова въздъхна разочаровано. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:48 pm | |
| Е, тази мацка можеше и да загуби, но какво пък... все можеше да си намери някоя хубавелка по-късно. Винаги имаше момиче за него, така че каквото и да я накараше да мисли - не съжаляваше... Да, дори можеше да ограничи движенията, които един мъж обикновено не правеше... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:50 pm | |
| Тя изпуфтя в лицето му и се махна от него. Малката сърдито си пиеше шейка. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:54 pm | |
| Прекрасно той си довърши танца с някаква си, на която показа уменията си, може би нарочно скрити от другата... ей така, на инат. Онази се порадва на неговите умения до към края, макар че малко по-рано напусна дансинга и се върна при сестра си с една кутия шоколад. - Не ми се сърди. Тя ме предизвикваше, а пък ти ми се разсърди твърде рано, сестра ми. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:55 pm | |
| - Има ли ден, в който да се сваляш мацките... | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Сря Мар 02, 2011 10:58 pm | |
| - Не й показах абсолютно нищо от своите умения. Тя остана доста разочарована от мен. Признавам, че накрая се улях с другата, но... твърде много си въртеше гъза. Хайде, не ми се муси така, сладур. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... | |
| |
| | | | Когато се срещнем... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|