| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Назад в миналото | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пон Ное 17, 2008 8:48 pm | |
| Вратите на залата се отвориха и Джиерда блъсна червенокосото момче вътре с усмивка: - Имаме си гост- изненада!- подвикна духът и мина през Курама, което го стресна и накара да потрепери: - Това е... - Не й се плаши, безобидна е, понякога.- отвърна Нава ,като се обърна към момчето с въпросителен поглед. - Господарю Нава. Идвам от Пустинята, пращат ме да ви донеса... Ишизу. Елфът се изненада още повече и се отдръпна от прозореца, като се вгледа в черното вълче в ръцете на момчето. | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пон Ное 17, 2008 8:56 pm | |
| -Татеее...-Джени изхвъча обратно от двореца с едно недоволно изражение.-Изгубих ги!Ако ти беше с мен,сигурно нямаше да м исе изплъзнат.Какво толкова правеше тук? Намусено тропна с крак до него и задърпа лекичко края на наметалото... | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пон Ное 17, 2008 9:02 pm | |
| - Изпусна ги?Срам, лош баща...Ами виж сега, малко ме задържаха - леекичко се измъкваха един по един, под предлог че бяха намерили решение на проблема, всички, които до сега искаха да го питат нещо - Ама сега гледат да кажат, че не е вярно | |
| | | katri_mei Light in the darkness
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пон Ное 17, 2008 9:09 pm | |
| - Ишизу, демонът?- попита Нава ,като се приближи, а в същия момент Курама приведе подчинително глава:- А на теб какво ти е? - Извинете сър, така съм учен.- отвърна червенокосият като го погледна с искрящите си зелени очи. - Сър? Я стига момче, не съм сър, а не съм и ничий господар. - Мой. Но само мой.- намеси се Джия тихо. - Това е без значение.- отвърна елфът, като пак погледна вълчето:- Къде я открихте? - В Храмът, тай дойде от... не знам точно от къде. - Разбирам, а името ти... твоето, как се казваш? - Курама, само това.- отвърна като потрепна, едва не изрече и другото си име, което беше напълно забранено от него самия. | |
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 9:15 am | |
| -Може ли да я подържа за съвсем малко?-прехапа устни Джесика,но очите й искряха от радост. -Не й я давайте,никога няма да я пусне.Направо обожава малки животинки...-предупреди отегчено Дейвид и се върна към интересното си занимание-да зяпа през прозореца. -Само за малко!-едва не подскокна,протягайки ръце. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 9:55 am | |
| - Разбира се.- кимна Нава с усмивка и се обърна към червенокостоко. Момчето също се усмихна леко и подаде вълчето на Джес, като след това събра кротко ръце зад гърба си и мина крачка назад. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 10:44 am | |
| Рошльото си запуши ушите за всеки случай,знаеше от личен опит,че това не беше хубаво за ушите. -Аууу,какво е сладко!-не се сдържа накрая,разтапяше се пред всичко малко и невинно.-И пухкаво!И...и...аууу! Внимателно го погали и едва се сдържаше да не го удуши в една силна прегръдка,изглеждаше толкова крехко и мъничко... | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 10:48 am | |
| - И това е... демон?- попита Джули изненадано, като впери поглед в радостно джафкащото вълче, което се и опитваше да размаха опашка, но май беше прекалено малко и прекалено силно прегърнато... и все пак беше радостно. - Демон- пазител.- отвърна Курама, като също се загледа в животинчето:- Преродена е, затова и е вълк. В истинската си форма прилича на човек с вълчи уши и опашка. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 10:52 am | |
| -Мъниче.-тупна го леко с пръст по муцуната и се усмихна в отговор на джавкането. -Ей,Нава.Искаш ли да те превърна в малко бяло котенце да видим дали ще реагира така и на теб?-ухили се дяволито Вичи. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 10:54 am | |
| - А?!- възкликна елфа и се извърна рязко към магьосницата:- Не благодаря! Достатъчно вече съм превръщан в животни... лъвове, тигри... сега само котка ми остава и Ишизу ще ме подгони. Червенокосото момче се засмя тихо и притвори очи. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 10:57 am | |
| -Е,сега,не си ли заслужава,ако тя няма да спре да те гушка,м? Онази изобщо не им обръщаше внимание.Седеше на земята и си играеше с малкото животинче.Остави го върху колената си и леко присви очи,когато то веднага забучи ноктите си в кожените й панталони,за да не се изплъзне. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 11:01 am | |
| - Е, да, ама...- замисли се той и скръсти ръце, като вдигна поглед към тавана:- Не ми се ще да ме гони малко вълче и да ме хапе. Курама отстъпи още малко назад и погледна към вратата: - Аз мисля, че трябва да си вървя. - Чакай! Къде ще ходиш? Нали току- що дойде?- подвикна Джин от другия край на залата, като го погледна за момент. - Да, но мисля че господарите Зини и Грегор ме пратиха само за да донеса Ишизу. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 11:04 am | |
| -Бъзльо...-изсумтя магьосницата срещу белокосия и веднага забрави за него. -Не си тръгвай!На Ишизу ще й бъде мъчно.-самата Джесика се натъжи и погледна към момчето с молещи очи. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 11:09 am | |
| Курама трепна леко и погледна към вълчето: " Мамо..."- прошепна мислено и се усмихна бегло, не му се тръгваше наистина, нещо го дърпаше да остане и не беше само Ишизу: - Добре.- кимна с глава и притвори зелените си очи:- Ще остана още.- отвърна тихо и се усмихна. Нава също кимна одобрително, като изчака отговора му и тогава се обърна към Вичи: - Ми страх си ме е. Ами ако стана бяло коте с червена украска. И брат ми няма да е по- назад със сигурност. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 11:58 am | |
| -За какво става дума?-Джесика най-сетне започна да ги слуша,галейки нежно козината на малкото вълче. -Аааа,нищо нищо.Тука му приказвам какъв страхливец е.-оплези му се насреща и се върна към позицията си до прозореца.-Скучно е да не поемаш рискове... -Но и безопасно...-измънка сънливо Дейвид. -Но и скучно! -Както кажеш... | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Вто Ное 18, 2008 10:27 pm | |
| - Защо ли ми се струва, че скоро скуката бързо ще си отиде.- промълви Джин, като пак се загледа през прозореца, някъде долу беше и Анасази, изпълнявайки нареждания от зеления дух. - И някой определено ще рискува.- въздъхна Нава и поклати леко глава.------- Suite а un grand nombre de rйponses, ce sujet a йtй automatiquement divisй. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : https://svetove.bulgarianforum.net/viewtopic.forum?t=209 | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Назад в миналото | |
| |
| | | | Назад в миналото | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |