| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Злобен огън | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 9:38 pm | |
| - Спокойно... спокойно - прегърна я той и я зави по-добре с така или иначе подареното палто... черният господар днес просто беше в добро настроение, иначе щеше да я гледа отстрани, докато му беше кеф... но явно друго беше сега намерението му. - Не виждам да ти е направил нищо лошо, скъпа ми Анджелика. Нищо фатално. | |
| | | Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 9:41 pm | |
| Отпусна се в ръцете му и продъл и да потреперва от студ, ала бе спокойна, че не се бе случило ''нищо фатално''. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 9:43 pm | |
| Изправи се с нея на ръце... щеше да измръзне, ако скоро не се докоснеше до огън и топлина. Можеше да я върне в двореца... от който тя сама бе си тръгнала, така че следваше той все пак да я пита де... - Моля те, внимавай откъде минаваш... Гледай табелите поне... заради мен си тръгна, нали? | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 9:49 pm | |
| - Не. - каза тихо. - Заради себе си... - бееше се изложила пред него! Захапа устните си и се загледа към едно от дърветата. | |
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 9:54 pm | |
| - Болеше ли те? - той не приемаше това като за излагане... той най-вече беше дошъл заради нея, защото все пак... дори и да си натякваше друго, не искаше да я пусне да си върви. - Но... трябва да идем на топло. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 10:01 pm | |
| - Не... не много. - тихо каза и го прегърна силно. - Благодаря, че дойде.- дори не осъзнаваше, че се излагаше дори сега, в този момент, ала... не обичаше да сдържа емоциите си. | |
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 10:03 pm | |
| - Не мога да не дойда - целуна я той по бузата и я прегърна отново силно, просто я притисна до себе си. - Не можех да не дойда. Върни се с мен сега, искам да бъдеш там. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 10:10 pm | |
| Кимна леко, както се бе отпуснала в него. - Добре...- вероятно приличаше на цивреща лигла, ала просто се бе изложила, а сега отново се връщаше там, откъдето бе тръгнала... Дано не я намразеше. | |
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 10:12 pm | |
| Усмихна се, макар че тя не го виждаше и кимна все пак. - Благодаря ти. - потропа с крак по студената черна земя, за да включи отново портала, който си беше измагьосал преди, за да дойде, воден от мелодията й... просто късмет... иначе нямаше да успее... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 10:13 pm | |
| - Аз ти благодаря - прошепна в ухото му и много скоро затвори очи, унасяйки се. | |
| Заглавие: Re: Злобен огън Пон Апр 04, 2011 10:15 pm | |
| Просто мина през портала, за да се озове отвъд, откъдето беше дошъл... щеше да се наложи пак да обикаля в късна вечер, за да намери стаята й, но нищо. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Злобен огън | |
| |
| | | | Злобен огън | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|