| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| По следите на мрака | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
mimolinka92
Брой мнения : 685 Age : 32 Registration date : 01.05.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:03 pm | |
| -Облечи това,а раните превържи с това. Момичето му бе подала др дрехи и бинтове с шишенце йод | |
| | | Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:11 pm | |
| Силвър погледна йода и го взе,а после го постави настрани. -Не искам това.-отвърна той и взе дрехите.Взе бинтовете и започна да си превързва раните бавно и замислено. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:14 pm | |
| -Май пак сгафих в нещо.Е аз ще поразгледам пещерата.Докато вие се оправяте.Сигурно няма да ви липсвам кой знае колко. Момичето се обърна с гръб към тях. Поде с бавна крачка.В пещерата усещаше някакво чуждо присъствие което я влечеше навътре. | |
| | | Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:16 pm | |
| Силвър погледна към Мей и се изправи. -Чакай!-извика й той и побягна към нея. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:21 pm | |
| -Не по-добре си стой със тях.Аз неставам за компания.А и вътре в пещерата има някакво присъствие.Прилича много на...няма значение.Няма да разбереш.Чесно казано си добър приятел. Мей неиздържа и се раплъка.Погледна го и продължи да рони сълзи.Накрая му скокна на врата и го стисна много силни.Целуна го по бузата и му прошена в ухота: -Незабравяй че си ми обещал опашката си.А и май Ник е вътре. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:24 pm | |
| Силвър погледна изумен Мей но после се усмихна слабо. -Спокойно,когато се върнеш ще си играеш колкото искаш и с нея и с мен.-отвърна й той тихо.Това отново му напомни че винаги се оставя на произвола.. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:26 pm | |
| -Благодаря ти.Чао. Момичето го пусна и влезе в пещерата цялата потръпнала. | |
| | | sweet_girl97
Брой мнения : 324 Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:28 pm | |
| Приближих се до момчето с котешките ушички и опашка. -Ще ми кажеш ли името си???-попитах го аз | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:30 pm | |
| Сил се обърна леко стреснато към момичето.После се успокои и зениците му приеха форма на игла. -Силвър Ями. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:44 pm | |
| Погледнах го и казах: -Аз съм Миса Даркхарт.Приятно ми е.-и подадох ръка да се сдрависаме.После му прошепнах: -Малка част от леда се стопи. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:45 pm | |
| Силвър погледна леко изумено Миса. -Не разбирам и част от простотиите които ми наговори сега,но добре.-отвърна й той и се загледа в небето.Опашката му отново започна да гъделичка Миса,както правеше със всеки близо до него. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:50 pm | |
| Погледнах го вторачено и го попитах: -Готов ли си??? | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:53 pm | |
| Силвър погледна към небето и се замисли. -Дедазнам.-отвърна й той тихо и тръгна нанякъде.Първото нещо което му мина през ума е да се облегне на едно дърво или да се покатери на него.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:55 pm | |
| Въздъхнах и казах: -Джена ще се окаже права...ще бъда сама дълго време но ти ще ме спасиш. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:55 pm | |
| -За какво говориш?-попита Силвър след кратка пауза.Той се обърна и погледна объркано Миса. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 2:59 pm | |
| -Когато отидох в пещерата Джена пееше.Тя ми каза че ще трябва да се изправиш срещу много препядствия и че аз ще бъда сама дълго време но ти ще се появиш и ще ме спасиш от всичко това.-обясних му аз. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 4:37 pm | |
| -Тя пък коя е да казва какво ще става и какво няма да става.Да си гледа работата там и толкова.-измънка Силвър тихо и се облегна на дървото,замислен.Чудеше се кога ли Мей ще се върне?Искаше да направи спомени с нея.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 4:40 pm | |
| Приближих се до Сил и му казах: -Тя е моя пазител.Всички си имаме такъв но незнайно защо моя е индиянка. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 4:45 pm | |
| Силвър въздъхна.Нямаше да коментира този път.Опашката му спря да се движи и той погледна надолу притеснен. -Къде е Мей..?Трябва да отида да я намеря..-помисли си той.Накрая се реши и се изправи. -Отивам да си върша МОЯТА си работа..не ме следи,иначе ще ме сплашиш и ще ми се пукне пикочния мехур после.-отвърна хладнокръвно Силвър и бързо побягна към пещерата... | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: По следите на мрака Пон Май 25, 2009 4:52 pm | |
| Въздъхнах и тръгнах нанякъде.Вървях без посока. -Имам странното чувство че не знам каква съм...изглеждам като ангел на мрака...по душа съм човек а по характер съм съвсем различна.Каква съм???Каква???-запитах се.Тогава чух нежния глас на Джена отново да пее онази песен: -You must go to the east, go to the west, The road is rocky and the way is far. It's a dangerous trail, a difficult quest, If you want know who you really are...
There are voices all around you, To comfort and to guide you. Fathers and teachers, Powerful creatures. And a voice that sings inside you.
Or you can turn back around, Run along home. Back to the place where your friends are. Perhaps that is best, You need the rest. Who wants to go on a ridiculous quest?
Unless you want to know, You truly want to know, Unless you want to know...
Who you really are.
Who are you?
Щом песента спря Джена ми каза: -Ако искаш да разбереш коя си следвай моите приятели:лисицата-лукавата измамница,мечката-съобразителността ще ти помогне и вълчицата-твоят страх.-гласът изчезна а аз продължих да вървя. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: По следите на мрака | |
| |
| | | | По следите на мрака | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |