| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Когато се срещнем... | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 1:53 am | |
| - Значи той не говори за нас! - не беше честно... но пък може и да беше прав. Кой искаше да отговори за сбирщина откачени ездачи... те бяха семейството... защо трябваше да се издават, пък дори и на собственото си истинско семейство. Е... всеки със своите си разбирания - Добре, че не си го загубила. Той би полудял без него... както и всички ние... май сме много сантиментални. | |
| | | Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 1:56 am | |
| - Не, понякога много ми говори за вас, но аз съм прекалено любопитна. - със зачервено лице рече тя. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 1:58 am | |
| - Разбирам... е, предполагам, че си е нормално - за тях се въртяха какви ли не митове и легенди, още повече за учителя им и така нататък, за всички способности, които притежаваха... Какво ли не. - А знаеш ли, че в момента присъстваш на вид чудо... аз обикновено не обичам да говоря с непознати... както казват хората за мен. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:00 am | |
| - Батко казва, че съум много весело и дружелюбно момиче, което няма как вие да не харесате! - засмяно каза. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:03 am | |
| - Значи е бил прав тогава... Никога не съм се съмнявал, че може да преценява добре, този хитрец... Спасявал ми е задника хиляди пъти и продължава да ме учудва понякога. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:04 am | |
| - Наистина? Радвам се да го чуя! Брат ми е такъв сваляч, че да го видя сериозен или пък в битка е нещо невероятно. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:07 am | |
| - Пожелавам ти да не го виждаш. Това ще значи, че нещата сериозно са се усложнили. Всеки един от нас в действителност се отпуска само на такива събрания и малко след тях, може би заради алкохола... Но в битката сме различни хора, почти плашещо е. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:10 am | |
| - И аз искам да се науча да се бия. Батко ми обеща да ми вземе кама и да ме научи да се бия с нея! | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:13 am | |
| - Батко ти не го бива с камата. По-добре го изчакай да се посъветва с някой, преди да го притиснеш... Щом ти е обещал, значи ще се постарае да ти го покаже... но като се научи той. Специалността му е бързината и копието. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:14 am | |
| Тя кимна. - Дадено.... Кой знае, може някой ден да стана една от вас!-весело каза и се изправи. - Аз се качвам горе. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:15 am | |
| - Не точно от нас, но от войниците... - повдигна рамене, не можеше да каже, че е невъзможно или че пък е възможно - Пожелавам ти лека нощ. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:17 am | |
| - Лека!- помага му и се качи горе в стаята при Джи, след тоа се мушна под завивките до него, направо сгушвайки се в него. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:20 am | |
| Той като че ли като заспеше не вече беше тук... беше отпуснат, макар и все пак да не изглеждаше и да не беше като умрял... но определено иначе безличната му и стегната физиономия беше малко по-човешка. Просто се помръдна, за да направи място и той сигурно не съзнаваше, че го прави. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:23 am | |
| Тя се загледа в лицето му и го помилва с показалец, а след това се сви под завивките и веднага заспа. *** На сутринта... | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:25 am | |
| Тишината бе обгърнала целия дворец, както обикновено. Но Муртаг трябваше да направи най-неприятното и скоро, след около пет неуспешни опита беше разбудил Ямада и го бе накарал да си свърши работата. Е, само на него щеше да му е неприятно, но да си беше направил сметка. Скоро го остави да огледа добре арфата и след малко засвири за събуждане, нещо невероятно свежо и красиво, достатъчно да премахне последните следи от главоболие дори за Кимбли. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:28 am | |
| Анджелика се събуди от музиката, опъна се на леглото и се изправи, потърквайки сънено глава.
Феичката също се събуди. Очакваше да я развържат...
Малката отвори очи и срещна тези на Джи. - Добро утро!- раостно рече. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:31 am | |
| - Добро - дано да беше. Ямада можеше да разбуди всички и да ги накара да се усмихват, но дали той беше добре... е, не можеше сам на себе си да действа, иначе щеше да си се омагьосва. Ямада привърши, когато хората наоколо започнаха да се изправят един по един, да, малко не знаеха къде се намират, но щом им свиреха за закуска, значи бяха в добри ръце. Муртаг се смили после над музиканта и го изпрати пак до стената с глътка вода преди това, да поспи поне още малко. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:34 am | |
| Анджелика слезе долу и усмихнато икна: - Добро утро, пияндурници!- отиде до Ямада и му помогна да се изправи, след това го заведе горе, там да си подремеше.
Малката гушна силно Джи. - Наспа ли се, Джи??? | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:35 am | |
| - Няма нужда да се излежавам до някое време - отбеляза си по-скоро на себе си, тъкмо се бе върнал в състоянието, което не му позволяваше да узнае къде сенамира и защо... И да, това, че използваше магията си почти заспал бе навик...
- Разбира се. - днес бе пълнолуние, само това го притесняваше... но бе чак довечера... довечера. - Важното е на теб да ти е харесало тук. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:37 am | |
| Тя вече го бе завила. - Хайде. - тихо каза и сена до прозореца.
- ХАРЕСА МИ!- каза тя, докато стискаше Джи. - Ще ме возиш тази нощ, нали? | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:38 am | |
| Измрънка нещо, което остана неразбрано и сигурно нямаше дори той да си го преведе, ако можеше да се чуе, но скоро след това пак потъна в успокоението за болящата глава. Тази нощ бяха прекалили... нарочно го бяха направили...
- Да, стига да успеем да се срещнем преди луната да е излязла. Иначе няма да ме познаеш. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 2:40 am | |
| - Е, нищо, какво искаш да акжеш с това, че няма да те позная? Бати ще ме остави и днес, до колкото знам. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 11:15 am | |
| - Истинската ми форма, тя... хората не могат точно да разберат какво съм... за тях приличам на нещо като кон... май... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 12:01 pm | |
| - Кентавъъър??? - запита тя и се повдигна от шок и радост едновременно. | |
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... Пет Мар 04, 2011 12:09 pm | |
| - Не съм кентавър... нищо човешко няма във вида ми. Само през останалата част от съществуването си съм човек, за да не плаша хората и да не ги карам да ме убиват. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Когато се срещнем... | |
| |
| | | | Когато се срещнем... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|