| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| От минало с бъдеще | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Нед Май 08, 2011 10:39 pm | |
| - В сградата, разбира се. Ела оттатък като за начало... много ясно, че надалеч няма да ни стигнат силите.
- О, знаеш, че това не ме притеснява, скъпа... налагало се е дори да си лакирам ноктите на краката и да обувам тесни обувки с големи токове, за да се измъкна от публиката... какво ли не съм правила. Мога да ходя на твоите предизвикателства! | |
| | | Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 2:19 pm | |
| Изправи се иго хвана за ръка. - Благодаря ти, Винс. На Бреда стана ли му нещо?
- Хаха! - засмя се - Айде обувай ги, да те видим!! | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 3:08 pm | |
| - Хм... имаше странно мрачно изражение по едно време... но както винаги, когато си мисли, че остава сам, се беше свил в едно ъгълче... Не знам дали това изражение изразява болка или загриженост.. .или пък нещо друго.
- Няма проблеми - той беше свикнал с хиляди трансформации... не, че обичаше токчета, но наистина му се беше налагало да носи.. .за да избяга... той обичаше да прави всякакви лудетини. - Като по мярка са ми. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 7:10 pm | |
| Тя пусна Винс и хукна към стаята при Бреда. Клекна до него иго гушна. - Добре ли си?
Инес погледна нагоре ивъздъхна. - Ехеее, по-висок си о мен! Два метра Инес - | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 7:19 pm | |
| - М? - самото му интересно изражение, с разширените очи и стреснато вдигнато глава, явно си показваше, че си е чудесно добре... - Добре съм...
- Защото, близначке, ти настояваш за токовете! Мислиш, че това ще ме подразни или друго? Не позна! Аз съм едно толкова нисичко момиче, само 165 сантиметра съм! | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 10:03 pm | |
| Тя се поуспокои и го п усна - А, добре.
- Мммммммм? А аз мислех, че си 1 70 - изпплези се и седна на стола до него - Окей, сега е време да започне моето преобразяване. | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 10:12 pm | |
| - Но защо ме питаш? - той имаше представата с кого си говори... и му се струваше странно точно той... да бъде питан точно това.
- О, остави ги мениджърите ми, те могат да ме изкарат и 350 ако искат... Знаеш, че китайците са едни милички нахиленки мънички човечета... като мен! Ако смяташ, че съм... твърде висока... сега е времето да го промениш. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 10:21 pm | |
| - Как защо, ти си ми приятел!
- Ааа, ти не си китайка, миля моя, а чиста испанка! | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 10:26 pm | |
| Нима? По принцип тя дори не трябваше да го е виждала в живота си... пък и бяха минали едва няколко днит от злочестото му... минаване през времето? Оше не го разбираше съвсем. - Доколкото си спомням, първите мигове бях нещо като заплаха по-скоро.
- Извинявай, понякога се отплесквам - махна неопределено към купчината листа, кога ли бе успял да прочете, че са някакви предложения за филмов сценарии... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 11:00 pm | |
| - Няма значение, важното е сега какво е! - намръщено каза.
- Ммммм? -погледна към листите- а, КАКво е това? | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 11:02 pm | |
| - Да... вероятно си права... - любопитно беше какво тоно беше... сънувала... щом гореше целия, макар и не видимо, слава богу... значи бе свързано със самата нея... но щеше да пита друг път.
- Това, сестро, е знак, че си известна, красива, супер талантлива и голяма актриса. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 11:04 pm | |
| - Права съм, аразбира се! - каза сега и се разкикоти - Хайде, хайде, аз съм чудесно, време е за вечеря!
- Актриса? - погледна листите - Оооооооооо!? | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 11:06 pm | |
| - Вече? Странно как бързо ви минава времето на вас, в този свят...
- Охо-мохо, това е положението! Или избираш, или отказваш, сестро! Със сигурност след това ще дойдат и още... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 11:07 pm | |
| - Ми да, виж, виж часа!
- ЯЯ, какъв е сценария....??? | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 11:10 pm | |
| - Олеле.. .а аз някак не се чувствам толкова гладен... но ще ви правя компания - в казармата сервираха храна доста по-късно...
- Единия може да е за Алиса-та... другия не знам. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Пон Май 09, 2011 11:16 pm | |
| - М-м-м!? Хубаво...тогава като огладнееш по-късно ще ти поръчаме.
- Аха... е, приемаме, чудесно. | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 6:33 am | |
| - Няма проблем... - дори и да не се сетеха, той никога не настояваше, нито пък имаше правото да иска нещо от тях все пак. А той нямаше проблеми с глада.
- ПриемаШ, за теб е, нали? А и след като първия филм е готов, сигурно е по втория, за филма, който споменах. За другото... кой знае! Веднъж пратят ли ти едно, няма спирка! Така казват. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 2:54 pm | |
| Тя се пльосна на леглото със слушалката и се обади. - Винс, какво искаш?
- Прав си, а сега...май е време за излизане, скъпа ми близначке!? | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 2:58 pm | |
| - Предпочитам което ти се види най-красиво направено от испанското меньо... писна ми от другата храна тук.
- О, разбира се, сестро! Вече ми писна да стоя тук. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 3:05 pm | |
| - Мм...- тя поръча испанско и френско, за разнообразие. Щом пристигна, тя скоро се нахвърли нахраната.
И...Излязоха. Феновете на Инес нападнага Гио, а тези на Гио - Инес. | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 3:12 pm | |
| - Охо, виждам познати домашни нещица... - той се показа, явно беше решил преди малко и да направи някое и друго упражнение... затова беше поостанал в съседната стая.
Гио го биваше да върши тази работа... изобщо, държеше се доста точно изкопирано като нея... нямаше да я злепоставя все пак... пък и се водеше, че може и неща, за които феновете не предполагат. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 5:16 pm | |
| Щом тя с ъсзря запотеното му тяло и зачервено лице, страните й пламнаха, а тя извъртя глава настрани.
Една от фенките без да иска събори перуката на Инес и се разкри това, че тя неегИО.. Друга пък щом забеляза, махна косата от главата на Гио и се оказа, че той не е Инес... Стана една вряваа... Инес дръпна момчето за ръката и хукнаха заедно към лимузината. | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 5:20 pm | |
| Усмихна се на това, но съвсем спокойно си седна на диванчето, пред странните манджи от неговото испанско меню и потърка ръце. - Чудесно...
Толкова се смя, че човек би помислил, че никога няма да спре. Особено след като още бяха живи в главата му образите на зяпналите момичета... супер шоу... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 8:40 pm | |
| Ооо, беш евкусно...
- Ахахаха, представяш ли си? Това ще го има повестниците утре, а още тази вечер в новинвите! | |
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще Вто Май 10, 2011 8:53 pm | |
| - Обичам родната си кухня... винаги ми е харесвало да ям пица и... доматена супа~
- Какво ти пука! Това е забавно! Да не си мислят хората, че излизаме навсякъде ей така, неподготвени, я! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: От минало с бъдеще | |
| |
| | | | От минало с бъдеще | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |