| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Върнат в синевата | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 12:19 am | |
| - Точно затова някои не те обичат, остави го Бар... барабаните са ти в повече | |
| | | Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 12:20 am | |
| Тя се разсмя. - Сутрин НИКОЙ НЕ ме обича, ос вен той, понякога, когато сама го будя с пеене. - оплези се на пушача и се разкикоти - Но това се е случвало само веднъж и няма да се повтори! Аха!
- о_о | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 12:23 am | |
| - Хм... така или иначе при теб пианото е само веднъж в месеца... Другото е по-често. И не ти вярвам, не помня. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 12:25 am | |
| - М, щом не помниш, значи...никога няма да пея повече . НИ-КО-ГА, помнете ми думата, за вас НИКОГА! - А за мен? - За теб може. - смигна й блондинката й заклати крака във въздуха. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 12:29 am | |
| - Хм! - о, той като беше ядосан, можеше да докара на всички същата участ.. .и не съжаляваше за това. Преди всичко... той така или иначе тъпваше веднъж на два месеца в двореца, освен в най-късна нощ да заспи и излизаше най-рано. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 12:37 am | |
| Но пък тя винаги го виждаше, защото заспиваше последна и се събуждаше първа. Никой никога нямаше да разбере дали тя обича някого наистина ИСТИНСКИ, или с всички просто се шегува. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 12:40 am | |
| - Както и да е... за да не ви лишавам от нещо друго, което тя прави за вас, ще взема да си ходя... - Ама ти тъкмо си дойде! Не си се връщал от седмици. - Пука ти... в заведението съм по-долу, нали... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 1:02 pm | |
| Ама че странни бяха тези ангелски взаимоотношения! "Пука ти..." чму тя и се сепна. Е, те на земята като че ли бяха. Като се загледаше в русата ангелка, бе като някоя изкусителка из милиоон мъже, които тук обаче се наричаха ангели. за радост, искаше нещо добро за околните, но самата ситуация я бе виждала много пъти по филмите. Въздъхна отчаяно и потърка лице в ръката на Гаури. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 1:06 pm | |
| - Спокойно, те просто иначе не намират начин да й отговарят. - или по-точно брат му... да, той не се вписваше особено и разваляше дисциплината всеки път... но пък и не се задържаше, нали? Както и да беше, и днес не успяха да го задържат за вечеря. - Все едно дойде само да види кой ни е посетил... странно... - Остави го... никога няма да свикне тук. Неслучайно татко никога не го е харесвал. Но да оставим тези неща сега... ще се разхождаме, нали? | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 2:50 pm | |
| Блондинката тайно бе проследила пушача и сега не серазхождаше с тях. Разбира се, беше се нахранила и изчислила колко време ще й отнеме да го настигне без той да я усети. А може би щеше да я усети? Сега тя си летеше най-спокойно до мястото, на което беше той и си играеше с косите си.
- Хайде! Много е интересно! И ангелите са забавни . - разкикоти се тя, чувстваше се като във филм. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 3:03 pm | |
| Беше странно за един ангел да не лети, макар че много старци и особено децата, които още не умееха, го правеха. Сред гъмжилото той беше странен, но веднага виждаха причината. Горил се е значи... е, никой тук не се месеше в живота на другия, така че... там, където той отиваше, можеше да се стигне й пеша. Някаква забравена градинка си беше избрал.
- Разнообразни... Всякакви... не сме сигурни дали всички ще се съберат... но може би е добре да видиш и някоя сестра по възможност... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 4:33 pm | |
| Тя се спусна до него и го ср ъчка шеговито в ребрата. - Отдавна не съм идвала тук.
- Дададада, искам! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 5:06 pm | |
| - Нима... мисля, че те видях да минаваш преди два-три дни - разбира се, можеше да е завила в която и да е посока. Усмихна й се, после си избра един камък за сядане. - Гостенката на кого е?
- Ще се опитаме да намерим някоя... в градините обикновено се заседяват... значи нататък. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 5:10 pm | |
| - Не съм, не съм.- каза споокойто ис еоблегна назад, на дървото. - Гаури я доведе, не съм много сигурна.-повдигна рамене и потърка очите си . - Ти защо избяга толкова бързо?
- Градините? Добре. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 5:18 pm | |
| - Аз кога съм стоял по-дълго в двореца? Мразя това място... подтискащо е... поне не ме канят на официални събития.
- Двете ни сестри близначки може да са там... или Нифредил... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 7:16 pm | |
| - Мразиш ? - засмя се - Твърде си лна дума, казана от ангел.
- Близначки? Сладко! Искам | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 7:36 pm | |
| - Може би... но е така... имай предвид, че аз никога в живота си не съм живял там... като другите.
- Значи първо те... ако имаме късмет. Насам, насам! Следват доста цветя нататък. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 7:39 pm | |
| - нО кажи ми, какво толкова наистина мразиш в него?
- Ммм, да видим кой ще е късмветлията - изкикоти се тя | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 8:05 pm | |
| - Спомените... старите спомени... Баща ми, съветниците му... Знаеш, че аз бях защитник на на-малкият ни брат, черният ангел, Ремо... Баща ми ме мразеше за това.
- Тихо, тихо - скоро се заслониха в някакви храсти, защото вече чуваха два напълно идентични гласа наоколо. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 9:02 pm | |
| "Ангелите не мразят"... - Мразел... използваш тази дума толкова много... това рай ли е, или е по-долно и от ада? Как ще те мрази за такова нещо?! Та това е...- русокоската спря и преглътна яда си.
.- Ееее, хубаво! Млъквам! - разсърди се тя и се сксри зад храстите. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 9:04 pm | |
| - Не знам... добре и да не ме е мразел... то тогава не съм му особено симпатичен.. .особено след като бяхна земята толкова дълги години против волята му. Той не обичаше децата му да мислят различно от него.
- Извинявай, извинявай... тези двечките са малко страливи... особено от по-големия си батко горила. - Ей! | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 9:26 pm | |
| - Харесва ли ти на зцемята? - попита тя - Това за баща ти... Бих казала, че е ограничен. - заклати крака във въздуха и си дръпна от неговата цигара.
- О...- разсмя се и свед еглава - Май ни видяха | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 9:29 pm | |
| - Него вече го няма.. слугите му още не ме харесват заради... буйната ми младост? Един бог знае. А земята... имаше твърде много мрак, когато аз заминах за това място... а ангелите не живеят в мрака.
- Не може да са ни! - Надявай се да не са... да се попреместим все пак. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 10:01 pm | |
| - Буйна младост...-разсмя се и разроши косите си - Кой знае, рад, ай... мрак, тъмнениа... винаги съм смятала, че не може всичко да бъде отделено, виж, на земята съществуват и двет е! Чувек притежава и двете ,следователно... Следователно какво? - погледна го самодоволно и смигна.
- М, шт! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Вто Май 17, 2011 10:07 pm | |
| - На хората е трудно да крепят баланса. Те през целия си живот се лутат между тъмнината и светлината... от тях зависи кой път ще поемат. Ние, ангелите... сме част от светлината, защото така сме били създадени... аз знам какво е тъмнина, защото ме е опетнявала... но не и останалите... освен Ремо.
Две руси момиченца, изключително слаби и не много високи се зададоха, хванати за ръчичка, естествено... те бяха най-големите момичета в семейството, приличаха си ужасяващо много... и да, още не ги забелязваха. - Те също са от първата съпруга на баща ми. Аз, кралят, Гаури и те двете сме кръвни братя и сестри. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Върнат в синевата | |
| |
| | | | Върнат в синевата | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |