| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Върнат в синевата | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 9:17 pm | |
| Усмихна й се отново. По-скоро най-накрая си беше върнал веселото настроение. Обикновено го издаваше усмивката му, когато това станеше. - Сега? Какво си замислила?
- Стига това, стига онова! - Вас пък никой не може да ви щипне по бузките. Я елате тук! | |
| | | Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 9:31 pm | |
| - Искам днес поне да останеш с нас, с МОА, мое превъзходителство! - иронично каза последното и се разсмя. - Мол...я-пфюююююю, не обичаше да казва тази дума, макар да беше ангел.
Шерин се разсмя и ги погледна, бяха...страхотни | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 9:34 pm | |
| - М, нима? Въпреки че съм просто учител и обичам много да философствам?
- А, сега пак обърнахте темата. Нифредил, Нифредил! За нея мислете! - Сестра ни е любимката на града от момичетата! Като Предан... кой знае къде е... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:05 pm | |
| - И какво! - каза веднага - Хаааааахахаха... аз обичам господина по илософия - смигна му тя и потърка нос в бузата му.
- О, много интересно, къде ли е! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:07 pm | |
| - Знаеш, че се водя по всичко... но да... предимно философия. Шом се решаваш да ми правиш компания... можем да идем някъде... да си купим цигари на бяло...
- Сигурно при брат си. Не мога да разбера как успяват! - Калкелеб е ковач... постоянно дрънчи с чука по наковалнята... нищо не се чува! | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:16 pm | |
| - Чудесно! Много-много благодаря. - каза тя и разроши косите на ангела.
- Ковач? Хм...какво е това? | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:18 pm | |
| - Ами... за вредния навик ли? Сериозно, ти откъде се научи?
- Изработва оръжия и други предмети от метал. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:22 pm | |
| - От теб. Още от малка те следя и обирах фасчетата ти и ги допушвах - засмяно рече.
- Аааа, ясно! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:25 pm | |
| - Знаех си, че не трябва да се прибирам често - измърмори си под мустак, после се изправи и се изтупа от листата, които падаха постоянно. - А казах на жените да чистят!
- Всъщност, тях можем да видим най-лесно от всички, ако не включваме Гаер Гин. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:46 pm | |
| Ееех, за малко щеше да падне като се повдигна той! - По-леко, щеше да ме събориш. - намръщи се- Еми нямат време, жените, аз им помагах, хахаха.
- Кой е той? | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:49 pm | |
| - Извинявам се... - е, поне знаеше, че ангелите като цяло пазеха равновесие като котките. - Ще ме убият, като разберат!
- Гаер Гин? Друг наш брат... май е един от най-нежеланите от татко деца. Той не обичаше много Бар, онзи русият с цигарата, и Гаер... Гаер е дете на морска нимфа. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:51 pm | |
| - Няма нужда да разбират.
- Жалко.... баткото с цигарата ми хареса | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Чет Май 19, 2011 10:54 pm | |
| - Сто процента някой ден ще разберат... или ако не... знаеш, че аз винаги съм виновен... защото съм голям пакостник.
- О, това не значи, че ние не го обичаме... но понеже татко го отбягваше, той не се застоява особено тук... А пък Гаер абсолютно никога не е идвал в двореца. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 7:40 pm | |
| - Не... аз съм виновна, че съм се научила, можех да подминавам и въобще да не забелязвам.
- Н-никога?! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 7:43 pm | |
| - О, ти каквата си, не можеш да не забележиш нещо... любопитна си... поне в повечето случаи. Цигарите ги продават на горния пазар, на облаците.
- Не... той май не е роден дори в двореца? - Да... той обича океана... свързан е с него... даже има опашка при новолуние. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 9:08 pm | |
| - Тогава да отидем там и да си купим - каза тя, пренебрегвайки това, че е любопитна - вярно си беше!
- Наистина?! Еха, много хубаво!!! И същевременно т ъжно.. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 9:42 pm | |
| - Точно така. Дано да издържиш на въздушните течения - все пак пазарът на облаците беше... горе в облаците...
- Той не е достатъчно емоционален, за да му бъде тъжно... той е един от онези, които си нямат кръвни братя или сестри... но ние сме си му достатъчни. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 9:51 pm | |
| - Ще ме носиш ли до там? Имам предвид, на крилете ти? - скочи на гърба му и се подсмихна.
- Ами хайде да го псетим! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 9:53 pm | |
| - На моите ли? Нахалитет! - е, не че имаше нещо против, само дано не сгафеше по средата... тойвече рядко летеше... хората се дразнеха, когато ги заслепяваше. Златните му крила обикновено отразяваха слънцето. Но... какво му пукаше. - Дръж се, дете.
- Първо при него ли... може ли...? - разрешението май се искаше, разбира се от краля... - Защо не... само че трябваше да я предупредите, че е екстремно тих. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 10:23 pm | |
| - Не съм дете! - викна вухото му иго стисна.
- Тих, да не му наруша спокойствието? | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 10:30 pm | |
| - Шегувам се... или подобно - за него беше съвсем лесно да отскочи и скоро вече да достигне облаците по свои си тайни пътечки и провирания... не обичаха да се знае кой пуши.
- Ами... не... Просто не знам дали ще ти отговори достатъчно, хм... задоволително... понякога се е случвало да говори за съвсем различно нещо от посетителя. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 10:37 pm | |
| А тя си лежеше спокойно върху него и се наслаждаваше на полета - Ех...
- Интересен човек *кимна малката Шерин* | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 10:41 pm | |
| Не обърна внимание на въздишките и коментарите... може и да беше хубаво да те носят... той не знаеше, но нямаше вече и значение... само трябваше сега да намери продавача... винаги се покриваше с много пух от облаците...
- Може би... зависи от гледната точка. Щом сме за него, значи към океана. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 10:48 pm | |
| Ми тя з аспа исеотпусна и за мал ко не литна надолу.
-Лйетс гоуууууу~ | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Пет Май 20, 2011 10:54 pm | |
| Хвана я по-здраво и продължи напред като все едно й беше родител. Обикновено родителите използваха този начин летене, по-протяжено размахване... за да не си изтърват децата или спящите багажи, също... а, той скоро намери и мъжа в бяло.
Гаури и помогна да намери пътя... а и той самият го беше позабравил. Двете момичета поискаха да си останат тук, понеже това си им беше мястото... както и Гаер щеше да иска да си е там. А при него се слизаше по една изключително стръмна пътека. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Върнат в синевата | |
| |
| | | | Върнат в синевата | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |