| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Малко отклонение в зимата | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Анаю Рейдо
Брой мнения : 61 Registration date : 10.12.2008
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 7:39 pm | |
| Анаю се прозя леко, след което стана, и каза не много високо: -Добро утро! След това момичето се втурна навън, и забеляза, че бурята наистина бе спряла, можеше да има още сняг, но поне нямаше вече онази мразовита буря. | |
| | | Джак Рейдо
Брой мнения : 26 Age : 33 Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 7:53 pm | |
| Шум. Шум и... шум... Стъпки, които можеха да накарат всеки да протръпне или да се почуди дали не е краят на Света. Една сянка се подаде и след част от секундата се появи и чернокосо момиче с войнишки дрехи: - Капитан Джак на Вашите услуги... - Колкото бързо се бе появила, толкова бързо и изчезна усмивката от лицето на Киа - А Анаю... Ти какво търсиш тук?! Искаш ли ром? Тогава Капитан Джак видя другият човек до сестра й. - Прекъсвам ли нещо - попита Капитана и отпи от полу-празната бутилка с ром и запя едвам доловима пираска песничка... | |
| | | Анаю Рейдо
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 7:55 pm | |
| -Киа? аз отивам да видя Ами... А ти какво търсиш тук? Преди малко станах, имаше буря, искаш ли сироп от лекувити билки или питчица??? И стига се напивала!,- каза Анаю на сестра си. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 7:56 pm | |
| Стивън тъкмо се събуждаше и вместо да отговаря на нещо поздрави с една огромна, огромна прозявка с остри кучешки зъби. - Пещерата става по-многолюдна...И добро утро - промълви накрая и отново се завъртя, че да се поразсъни и да остави разговора за другите | |
| | | AMF Цар на Кентаврите
Брой мнения : 469 Location : Някъде там... Registration date : 09.12.2008
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 8:59 pm | |
| Елиа също се събуди. Леко разразнена от шума тя каза: -Добро утро!През нощта явно е било студено,защото се чувствам адски зле. Тя се закашля,като сънено се опита да си сложи ръка на устата. | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:01 pm | |
| - Трябваше да кажеш, имах едно палто, че да не настинеш - отвори той едно око но изглеждаше полу заспал - Ела се постопли до огъня | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:05 pm | |
| -Аз така или иначе вече съм се разболял-малко носталгично каза Елиа. Доста гадно,но ще го преживея.Рядко се разболявам,а ако се случи бързо се оправям.Наследствено е.
ПП:По-бавничко ще ти отговарям,че едновременно с това следя Забранена Любов-my favorite сапунка. | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:06 pm | |
| - Все пак си елф...Елфите рядко страдат от болести - дори и да не си личеше, много добре знаеше кой какъв беше. Той беше ашрак...Ужасно същество...Но... | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:12 pm | |
| -Сигурно мислиш,че е това е тъп въпрос,но какъв си ти?-попита Елиа.Досега не съм виждал същество като теб. | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:14 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:27 pm | |
| Момичето малко се стресна,но после добави: -Малко е плашещо в първия момент.Като се има напредвид човешката ти форма,тази е страшно различна. Какви ги дрънкаше?Защо пак започваше да говори по този начин...Не биваше да се превръща в своите "бивши"приятели. | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:30 pm | |
| - Знам...Ашраците по принцип използват човешка форма само при защита. Но аз не съм роден като ашрак. Бях ухапан от такъв преди много време. Ашрак...това означава Ловец...Трябваше да бъдем ловци на черната сила, но избягахме от нея и повечето загинаха...Знам го без да съм напълно от тази раса. Чудовище като това едва ли би имало човешка форма, но ето че има... | |
| | | Анаю Рейдо
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:34 pm | |
| -За какво си бъбрите?, -рече Анаю и седне между Стивън и Елиа. | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:35 pm | |
| - За чудовището, което виждаш под името Стивън - изръмжа той опитвайки се да си намери местенце до огъня, ама като ашрак беше малко големичък...Веригата около врата му пречеше...Много | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:41 pm | |
| -А за какво ти е тази верига-попита момичето,като леко се намръщи. Толкова беше гладна.В устата и се появяваха вкусовете на различни ястия.Повечето бяха съвсем прости,но имаше някои.... | |
| | | Джак Рейдо
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:43 pm | |
| - Пфф... Момичето скръсти ръце и отиде до сестра си като я удари с ръждясалия пистолет по главата, като се стараеше да не нанася щети на кухата глава на Анаю... - Ни грам уважение от ваша страна... не ви е страм... и АЗ имам чувства ю ноу... Момичето избърса въображаеми сълзи и се огледа наоколо и забеляза нещо странно... приличащо на човек и го посочи с пръст - А, пес... Момичето изгледа чудото и се върна към удрянето на Анаю. | |
| | | Анаю Рейдо
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:44 pm | |
| -Стивън, ти не си чудовище, всички имаме истинска форма!, -каза Анаю след това зашлеви сестра си със пръчката. | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:45 pm | |
| - Брей, че определение и заключение. Чудовище съм, но истинските инстинкти...Са ужасни... - изобщо не се впечатли, имаше какви ли не по-ужасни определения. - Колкото до веригата...Аз съм едро същество, понякога животинските инстинкти не могат да се държат настрана. Веригата помага на ездачите да ме обуздават. Ще спрете ли да се удряте? | |
| | | Джак Рейдо
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:52 pm | |
| - Ние сме сестри и се удряме... Аз съм пират, а тя е... *дълбоко мислене*... нещо което не е пират... Аз имам кораб, а тя няма... КАПИШ брато... Момичето имаше много странно поведение, дори и за пират. Но не спря да бие сестра си и изгледа умно останалите... | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:53 pm | |
| - Виждам го дори и да не ми го казваш...Усетих го. Може да звучи тъпо, но е така. Пиратите вече не са толкова в безопасност там в морето...Затова ли си толкова далеч от водата, или си дошла да се забавляваш сигурно... | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 9:54 pm | |
| Елиа се чувстваше все по-зле. -Някой да има неко за кашлица?-успя тихичко да каже тя. | |
| | | Джак Рейдо
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 10:00 pm | |
| Момичето го изгледа като буре с ром. - Тук съм... защото... още си търся "Черната Перла", но незнам защо я търся тук. Може би се крих от снега пък и търсех ром... и барут... ИМАШ ЛИ БАРУТ? Момичето изкрещя неочаквано и загледа всички наоколо за пореден път, пресушавайки бутилката с ром и вадейки нова изпод шапката си. - Ти защо си тук и защо си мутирал... Попита момичето, при което нямаше следа от напиване, а тя почти беше привършила втората бутилка и търсеше маймунката Джак. - Иначе - не Каза тя на момичето, което беше попитало за сироп... | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 10:02 pm | |
| - Изглежда с пирати общ език може да намери само Муртаг... - промълви на себе си съществото после се изправи. - В чантата ми, ей там до ъгъла поразрови, мисля че имаше една билка, която успокоява кашлицата. Не мога да разровя сам, сега връщането на човешката форма ще отнеме малко време | |
| | | Джак Рейдо
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 10:29 pm | |
| Момичето се чудеше дали я отбягват или е препила. Търсенето на "Черната Перла" и бе отнело доста време и още никаква следа. Не разполагаше с изг*зица като дракон, но корабът й вършеше много добра работа. Дам... Може би се натрапваше, но като примерен пират не й дремеше. - Ти как мутира - попита изведнъж тя съществото и доби бутилката с ром като я захвърли нанякъде. | |
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата Пет Дек 12, 2008 10:38 pm | |
| - Много лесно... - той отново просветна и прие човешката си форма за секунди - Ето така. Повечето същества из световете могат да го правят, някои чрез магия, а други защото това си им е в природата...Като при мен | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Малко отклонение в зимата | |
| |
| | | | Малко отклонение в зимата | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |