| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Поляната до замъка | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 5:54 pm | |
| Айдо се осъзна и зениците му се разшириха. -Съжалявам..-простена той тихо и продължи по-нежно,стараейки се да не прекали както преди. | |
| | | sweet_girl97
Брой мнения : 324 Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 5:58 pm | |
| Мина доста време и накрая му казах: -Сега е добре да спреш. | |
| | | Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:01 pm | |
| Айдо отначало не чу Елион и продължи да пие но след като усети как тялото й изтръпва и започва леко да трепери,той се отдръпна и се облегна на дървото,дишайки задъхано. -Отново съжалявам..-изстена Айдо тихо. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:03 pm | |
| Засмях се и му казах: -Няма нищо Айдо.Какво ти се прави??? | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:05 pm | |
| -Емм..незнам..166 години това съм се питал и все не мога да си отговоря.-каза Айдо и се засмя. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:08 pm | |
| Засмях се. -Много си забавен Айдо-като казах това Айдо ме целуна по много як начин... | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:16 pm | |
| После след като свърши целувката Айдо си облиза кучешките зъби и намигна чаровно. -Тенкс. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:25 pm | |
| Бях адски изчервена и му казах: -Айдо ам...ъъъ...няма защо...-прегърнах го и се отпуснах. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:29 pm | |
| Айдо леко се притесни.. -Ъм,нали не съм пил прекалено много?Знам че накрая прекалих малко но кръвта ти е много..прекрасна.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:30 pm | |
| Погледнах го и му се усмихнах. -Спокойно...не си.-казах му и го изгледах влюбено. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:32 pm | |
| -Оки.Еехх..какво е чувството да ходиш с 166 годишен дядка като мен?-попита Айдо и се усмихна чаровно. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:38 pm | |
| Засмях се и казах: -Страхотно... | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:42 pm | |
| Айдо се засмя. -Интересно!-коментира той и се усмихна. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:46 pm | |
| Изведнъж настроението ми помръкна и щом го забеляза Айдо ме попита: -Какво има? -Това няма да продължи дълго...всичко хубаво ще свърши-отговорих му и се просълзих. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:48 pm | |
| Айдо се спогледа.После прегърна Елион нежно. -Не и докато ние не кажем.Елион,нищо не може да отнеме това което ти и аз чувстваме един към друг,ок?А и аз няма да го позволя.-каза той и целуна нежно момичето по бузата. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:53 pm | |
| Обля ме топло чувство. -Айдо...аз...ъъъ...-заувъртах аз но тъкмо когато щях да довърша една жена с кървава рокля се появи. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:54 pm | |
| Айдо се стресна и хвана бързо Елион,криейки я зад себе си. -Коя си ти?-попита той рязко и ядосано,готов да защити момичето. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 6:58 pm | |
| -Не ме ли помниш Айдо???Аз съм Виолета.-като жената каза това Айдо леко настръхна. -Какво има???-попитах го | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 7:02 pm | |
| -Тая..тя беше..по-зле и от Вероника..когато и стареца почина,тя реши да ме "осинови" и да се грижи за мен..но и тя е същата к*чка като Вероника..тя е вампир,но не като мен а по-силен.Всяка вечер идваше в леглото ми и пиеше от кръвта ми а след това слагаше малко и страст като..да речем че правеше същите неща като Вероника,но не ме упояваше.Тя беше много по-тиха и го правеше когато спях..Но аз всъщност знаех какви ги върши..Нали,к*чко?-попита Айдо и пристъпи няколко крачки напред със стиснати зъби. -Ти ме научи че всичко е игра на любов.А явно си ме въртяла на малкото ти пръстче!Добре че отидох при онзи цар,и те заличих от живота си..-добави Айдо. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 7:06 pm | |
| -Дойдох да продължим с нещата които ти току-що каза.-каза Виолета и се приближи до Ерик но аз извадих лъка си и заредих една стрела. -НЕ ГО ДОКОСВАЙ!!!-извиках й а тя ме отблусна настрани и се ударих в едно дърво. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 7:09 pm | |
| -ЕЛИОН!-извика й Айдо но Виолета го хвана и го блъсна в едно друго дърво.Тя започна да го целува страстно и от време на време да го опипва. -Прест..-той не можеше да довърши,след като Виолета продължаваше да натиска неговия език с нейния... | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 7:15 pm | |
| Ядосах се супер много и изтичах до Виолета.Ударих я с всичка сила и й разбих устата. -НЕ ДОКОСВАЙ ГАДЖЕТО МИ!!!!-извиках й и я отлепих от Айдо.След това я блъснах в едно дърво. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 7:16 pm | |
| Айдо дишаше задъхан,с ръка на гърдите.Беше силно зачервен от местата на които Виолета си пъхаше ръцете и го беше много яд задето позволи на това да се случи.Но сега си беше поставил за цел да се успокои.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 7:23 pm | |
| Насочих лъка си със заредената стрела към Виолета. -Унсакай...-започнах аз но тя изчезна преди да довърша.Свалих лъка и се приближих до Айдо. -Тази е голяма к*чка.-казах му | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Вто Май 19, 2009 7:26 pm | |
| -Да,съгласен съм напълно..и да си помисля че всъщност леко се..как да го кажа..възбудих..Тя си беше виновна!-каза Айдо леко раздразнен и с юмрук удари в едно дърво. -Мисли си че може да ме прави на каквото си иска..К*рва!-извика още по-разярено той и отново удари дървото с юмрук. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Поляната до замъка | |
| |
| | | | Поляната до замъка | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|