| Зима в пустинята... | |
|
+4Мелиса Сойер Ashitaka katri_mei tiger girl 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
moonlight Magic Moon
Брой мнения : 526 Age : 29 Location : Between the dying stars and the reborning moon Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 2:37 pm | |
| Алексис изръмжа и затвори очи.Около нея се появи черно-бяла сфера която премахна корените.Духа отвори очи и погледна Джесика -И така...-усмихна се тя-Явно силите на Катрина ще са ми от полза срещу вас глупаци! | |
|
| |
tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 2:41 pm | |
| -Удряй ме ако щеш,все ми е едно вече...-каза Джесика спокойно,все още затворила очи. Алексис изръмжа и насочи черно-бяло кълбо срещу елфката,но около Джесика се появи прозражна сфера.Тя само въздъхна и продължи да си виси. | |
|
| |
moonlight Magic Moon
Брой мнения : 526 Age : 29 Location : Between the dying stars and the reborning moon Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 2:43 pm | |
| -Защо висиш?Пусни тъмното си приятелче да си поиграем-усмихна се Алексис-Но първо-казах че искам чантата! | |
|
| |
tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 2:46 pm | |
| -Много искаш...А относно тъмната ми страна,не и се занимава с теб.Прекалено си и досадна. | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 2:48 pm | |
| -И тя на мен ми е досадна но...-Алексис се замисли-само вие двечките притежавате тъмна сила като мен... | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 2:49 pm | |
| -И какво от това?Остави ме да си вися,не ми се занимава с теб в момента. | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 2:52 pm | |
| Алексис я погледна -Хей!Та то е близко до мозъка-тъмните същества дори да се мразят се понасят заради тъмната сила която носят в себе си!-духа се усмихна злобно ..... Катрина разглеждаше една книга.Тя погледна нагоре-тъмнна и нищо друго. -Няма ли вече да ме пускаш?-каза тя Някой се засмя -За сега ми е приятно тук където съм...и не мисля да се връщам в онази дупка! | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:32 pm | |
| -Продължавай да си дрънкаш.-каза Джесика и черни тапи се появиха в ушите и.-Каквото щеш казвай,така и така няма да го чуя. | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:35 pm | |
| Алексис направи нещо с ръцете си,взе чантата от ръката на Джин и тръгна на някъде.Тя се обърна назад и каза -Не ме чакайте-тя се усмихна и си затананика-Ще намеря Жрицата и тя ще завърти ума на Катрина на на на! | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:38 pm | |
| Елфката изведнъж отвори очи.Черни корени се увиха около Алексис и чантата изчезна. -Няма да ти я върна,докато не се успокоиш.От тези корени няма да мръднеш!-каза елфката със светещи очи,но след малко отново ги затвори. | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:40 pm | |
| -И защо?-каза духа с невинен поглед-За кого се притесняваш повече а?Че Катрина-някъква убийца ще пострада или Джули-невинно детенце? | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:46 pm | |
| -Няма да ме ядосаш този път,притеснявам се и за двете.И за това няма да те пусна,нито Катрина няма да е обладана,Джули няма да пострада.Това е!А ако онази жрица миу се мерне пред погледа ще видиш защо не трябва да ми викаш "Елфче" | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:48 pm | |
| Алексис се усмихна злобно и поглдна коридора "Какво правиш?"-попита разтревожено Катрина "Скоро ще видиш..."-каза Алексис и се обърна към Джесика-Не можеш да ме задържиш...аз имам и силата на Катрина все пак! Тя се освободи от черните корени и взе чантата.Тя тръгна към коридора и пак си тананикаше | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:54 pm | |
| -ПРЕСТАНИ!-изкрещя Джесика.-Нава,помогни ми да я спра! Черни корени се стрелнаха от тялото на Джесика,бели от тялото на Нава.Преплетоха се и се увиха около Алексис.Дръпнаха я назад и я присвиха много здраво. -Кат,върни се,преди да съм изперкала,моля те! | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:56 pm | |
| "ХАЙДЕ ПУСНИ МЕ!-извика вече ядосано Катрина-НЕ ЧУ ЛИ КАКВО КАЗА ДЖЕСИКА?!" Нещо я удари.Някъкво същество -Няма да се бъркаш в работите ми!-изръмжа то .... Алексис погледна усмихнато Джесика -Съжалявам но Катрина е заета | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 4:58 pm | |
| -Остави я намира!-изкрещя Джесика,опитвайки се да разкара корените на Дейвид от себе си.-Разкарай ги тия неща! -Няма,въобще не виждам да се успокоявате,ще си стоите така... -АЛЕКСИС!ПУСНИ КАТРИНА,НЕ МЕ КАРАЙ ДА ТИ ВЛИЗАМ В СЪЗНАНИЕТО! | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:02 pm | |
| -Не можеш!Аз имам двойно по-силна магия от твоята!-изръмжа й духа-А и на Катрина ще й е забавно със...-тя спря и погледна напред .... -КАКВО СИ ТИ?!-изкрещя Катрина Съществото се спря -Не ме ли позна?Толкова ли съм с променила?А да...това-съществото се огледа-Една жрица с минимални способности само това може да направи но нищо... | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:05 pm | |
| -ТИ ВЪОБЩЕ НЕ СИ ВКУСИЛА СИЛАТА МИ!-вече започна залата да се тресе.-ЩЕ ВИДИШ ТИ! Елфката блестеше чак от бяс.Изведнъж изчезна,а в главата на Алексис започна някаква борба. -Махни се от нея!-изкрещя някой и изблъска съществото далеч от Катрина.-Кат,Кат,добре ли си? Очите на Джесика просветнаха в тъмното и Катрина можеше да ги види. | |
|
| |
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:06 pm | |
| - Ааа вече ми писна - изръмжа Муртаг като посочи Алексис, от което неконтрилюемата му вече магия уви сноп лъчи около нея. докато той се приближаваше. - Писна ми от теб, писна ми. - с всяка стъпка се променяше. Магията на Кейти отпреди три години още действаше, макар и все по-слабо, но имаше въздействие. | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:09 pm | |
| -Д-джесика?!-Катрина се огледа уплашено-Не...излизай Елфката я погледна учудено -Но...-започна тя Катрина я погледна усмихнато но после видя как съществото се приближава -ИЗЛЕЗ!-изкрещя Катрина.Джесика вече я нямаше.Бяха останали само Катрина и жрицата | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:12 pm | |
| Елфката сякаш изхвърча от корените на Алексис и хвръкна назад.Фрасна се в стената и погледна момичето ядосано,но нищо не каза.. | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:16 pm | |
| -Хей!Не си го изкарвай на мен чу ли?Катрина го направи не аз-засмя се Алексис и се обърна към Муртаг-Радвам се.И вие не сте ми приятни!-духа вдиша и издиша бавно-Усещам вкуса на кръвта по тялото на приятелката ви...толкова е приятно! .... Катрина вече се изморяваше -Отказваш ли се?-попита създанието -НЕ!-и захапа жрицата за врата | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:19 pm | |
| -Аз не мога повече...-каза Джесика,която вече изглеждаше побъркана. Отпусна глава назад и забучи поглед в тавана,Алексис я беше подлудила до дупка... | |
|
| |
moonlight Magic Moon
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:21 pm | |
| Алексис се възползва от момента и направи магия.Корените изчезнаха а чантата отново се появи в ръката й. -Е...чао!-усмихна се тя | |
|
| |
tiger girl Night elf
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Пон Сеп 10, 2007 5:24 pm | |
| -А,не!-ядоса се вече Дейвид. Хвана я за ръцете и ги изви.Алексис изстена от болка и елфът я обърна на другата страна.Държеше ръцете и зад гърба и и ги уви в корени. -Муртаг,направи нещо!Нали Катрина е твое гадже!-завъртя очи елфът. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... | |
| |
|
| |
| Зима в пустинята... | |
|