| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Назад в миналото | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Назад в миналото Чет Окт 02, 2008 6:48 pm | |
| - Е, излагаме се пред незнаещите, тц, тц - поклати глава Муртаг с усмивка. - Ти какво бе?Целия си една излагация, седни пий една бира с нас - подмина го един от ездачите, смятайки, че се говори на него. - Май всички, с които съм отраснал са едни резили... | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Чет Окт 02, 2008 6:57 pm | |
| -Бира?Лор много мразеше да надушва бира...-замисли се детето. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Чет Окт 02, 2008 7:03 pm | |
| - Не ги слушай Джени, това е един друг вид история. "Да, още знам след като каза това какво стана в училище" захили се Винр, а Муртаг го удари леко - Я стига бе, излагаш ме | |
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Чет Окт 02, 2008 7:05 pm | |
| -М?-детето задърпа ръкава на палтото му.-Какво се е случило? | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Чет Окт 02, 2008 7:07 pm | |
| - Ами малко скарване с няколко хора, които се разхождат наоколо и се наложи аз и Рой - кимна към чернокосия, облечен в синьо ездач, който пак спореше, както винаги, за нещо - Да се доказваме пред всички останали колко сме добри | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Чет Окт 02, 2008 7:10 pm | |
| -Как? Един друг дракон едва не изпръхтя от смеха,който сдържаше вътре в себе си и бързо се посви още малко,като се обърна с гръб към тях.Май детето го правеше нарочно...не можеше да бъде толкова глупаво,че да не се досети. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Чет Окт 02, 2008 7:12 pm | |
| - Не, не мога да ти обясня, извинявай...Ще прозвучи много, много глупаво. - а пък още помнеше физиономията на Рой, когато се заговореше за това. Целият позеленяваше. А пък Муртаг почервеняваше, така че доста си отиваха на смеещата им се тълпа | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Чет Окт 02, 2008 11:19 pm | |
| Анаю и Шадол се засмяха тихичко и поклатиха глави в един такт: " Непоправими..."- промълви сребристата, но само това, като продължи тихичко да хихика.
Нава отстъпи още крачка назад. При всеки удар двете остриета се разтрисаха ужасно. Зелените кристали на Джиерда вече сияеха постоянно и някак напрегнато. Белокосият нямаше как да нападне, за момента можеше само да се отбранява и да чака по- подходящ момент да отвърне. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пет Окт 03, 2008 10:12 am | |
| Най-накрая успя да изхвърли меча му настрана,сега щеше да му бъде по-трудно...Май...Кога успя и нея да хване за гушата?! В опитите си да изкрещи,се чу само някакъв гърлен звук,докато той я вдигаше във взъдуха,погрижил се и Нава да бъде метнат срещу някой камък в снега. Белендарон присви устни и стисна още по-силно... -Ти сериозно ли повярва на онази илюзия?-засмя се накой зад него и той внезапно усети как нечия кама проби бронята му и го удари право в гърба. -Н-намару...-погледна през рамо и напълно пребледня,щом се сблъска отново с реалността. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пет Окт 03, 2008 12:55 pm | |
| - Ще се наложи да си ходя май, че тази тема започна да става опасна - заклати глава Муртаг след миг, чудейки се дали нещата ще стигнат до приятеля му в обсъжданото "приключение" който не беше много далеч | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пет Окт 03, 2008 3:26 pm | |
| - Намару?- беше го виждал, познаваше го. Още първия ден щом се завърна в Царството на елфите се беше смял на глупавите му изпълнения и онези писма, а сега като се замислеше се изпълваше с жестока ревност. Сега този глупак нападаше. В същия момент се сети за бъдещето и това, което той беше причинил, вече глупакът не беше толкова глупав пред тях. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пет Окт 03, 2008 5:03 pm | |
| -Няма да ме забравиш тук,нали?-нацупи се Джени срещу него.
-Същият.-поклони се елфът,докато се усмихваше злобно. -За каква илюзия говориш?!-точно след като изкрещя това,Белендарон изклашля доста голямо количество кръв...каква беше тази кама? -Идиот...-щракна с пръсти и бавно се трансформира,като получи същия външен вид,като Нава.-Да ти говори нещо? -Ти...ти...той нищо не е направил...ти си убил Шиканта! -Браво,браво. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пет Окт 03, 2008 5:06 pm | |
| - Да те оставя тук?Никога, все пак след като съм те отвел при така да кажем непознати хора трябва и да те върна при по-познатите. Просто трябва да не се припомня на определени хора разни случки | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пет Окт 03, 2008 5:15 pm | |
| - И си натопил... мен?- белокосият се изправи бавно и стисна зеления меч силно:- Убил си и сега...Сега какво? Какво искаш от мен, от нас?! | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пет Окт 03, 2008 5:21 pm | |
| -Искам ти напълно да изчезнеш,с други думи да се гътнеш,а пък тя ще си остане като трофей за моята победа.-и посочи синекосата,която вече малко можеше да диша,но пък загуби ума и дума от това,което каза. -МОЛЯ?! | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 12:29 am | |
| " Ставаме ли за придружители?"- запита Шадол с широка усмивка, май си търсеше начин колкото се може по- скоро да се измъкне от Анаю, която си беше наумила да го потормози малко, като по- възрастна от него.
- Мечтай си!- просъска Нава и вдигна Джиерда пред себе си:- Трофеи за теб няма да има! | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 8:51 am | |
| -Мхм.Стига да не се скарате с Винр,защото той пръв си ме намери.-сякаш не беше казала нищо особено,тя продължи да се клати напред-назад върху петите си.
-Ще я видим тази работа.-ухили се доста зловещичко Намару. Белендарон стисна зъби,но внезапната болка от отровата върху камата го накара да се сгърчи накрая падна на земята. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 9:48 am | |
| "С мен никой не обича да се кара, защото аз не мога да се карам" примижа синия дракон, на който обстановката тук му действаше приспивно, затова и рядко се задържаше | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 9:56 am | |
| -Хей,хей,не заспивай.-потупа го лекичко по муцуната.-Хайде наистина да си ходим... | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 10:01 am | |
| "Готов съм, само на баща ти да му мине притеснението от историята и да вземе да викне онова малкото...Нат?" - Нат, Винр те вика - насочи се към него лилавокосия, докато момчето досаждаше на Рой | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 10:05 am | |
| Джени отново се изкатери върху дракона,като този път едва не се хлъзна обратно,но успя да се задържи.Намести се точно между крилете и поогледа като за последно всичките дракони и униформените. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 10:11 am | |
| - Да вървим - въздъхна лилавокосия, помогна и на момчето, после хвана експреса преди да излети без него, защото Винр имаше подобен навик..Кой ли дракон нямаше, ако не се отнасяше до битка. - Ей, ще си платиш после задето си споменал оная случка! - изкрещя му Рой накрая, но вече беше твърде далеч | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 12:41 pm | |
| -Хихи.-подсмихна се Джени,точно когато вече не можеше да го вижда.-Май аз съм виновна за това... | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 12:55 pm | |
| - Той така или иначе щеше да разбере...Бързо му минава все пак, не като неговата ученичка - с малко усилия лилавокосия успя да се настани до тях | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Нед Окт 05, 2008 9:16 pm | |
| " Муртаг изглежда щастлив." " Да... това е добър признак." Анаю се подсмихна, като удари Шадол с опашката си: " Да търся Киара ли искаш? Добре!"- промърмори зеленият и отдалечи от нея, излитайки на някъде.
- Ще видим, наистина.- отвърна белокосият като замахна с Джиерда, разгневен от това което Намару беше сторил до сега и от това, което можеше да стори за в бъдеще. " Позволи ми да се намеся?" " Не, Ника. Тази битка е моя и на никой друг!" " Точно от тази битка може да зависи и твоя живот. Знаеш ли как да използваш Сълзата? Не! А аз знам... поне така мисля." " Остави ме..." | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Назад в миналото | |
| |
| | | | Назад в миналото | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |