| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Назад в миналото | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пон Яну 05, 2009 9:45 pm | |
| Джени остана да зяпа,сочейки с пръст в нищото...Бързичко се окопити и цялата зачервена от срам изтича до дракона и се покатери върху него. -Абе Винр...халюцинирам ли или...? | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пон Яну 05, 2009 9:48 pm | |
| "Не" въздържа се от поклащане на глава, докато онзи оправяше чантата, въпреки всичко щеше да си я вземе "Макар че едва ли на него му е дошло много очаквано" | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пон Яну 05, 2009 10:04 pm | |
| -Няма да питам.-тя обаче си поклати глава... | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пон Яну 05, 2009 10:06 pm | |
| "Няма да ти отговори...Крие, че я харесва. Щом другите го бъзикат сигурно има причина, просто предполагам...А тя...За нея нищо не знам" Да, изглежда онзи пак я беше ядосал, или тя се нервеше на нещо. Обещаваше й сигурно да не мигне нито една нощ, какъвто си беше... | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Назад в миналото Пет Яну 09, 2009 6:55 pm | |
| - Дано почивката да е от полза.- самият Джин не си обясняваше как се беше изкатерил по ледения склон, нещо като висока пързалка в едната част от двора, от където се виждаше върхът на портата и сега кротичко седеше и люлееше краката си надолу, до него Анасази само трепереше наблюдавайки го тревожно. - Да, дано. Теб не те ли е страх? - За Муртаг и Джени? Да, но мисля че ще се оправят. При русалките рядко има проблеми. - Да и за тях, но и за теб... Можеш да паднеш!- изписка сикесокото и стисна очи. Джин го погледна неразбиращо и се засмя гласно: - Освен ако не ме бутнеш няма как да падна.- отвърна спокойно и се усмихна, но в следващият миг усмивката му помръкна и лицето му пребледня:- Ана... сази...- извърна глава надолу, където синекосият му крилат двойник падна в снега, покосен от нещо. Нещо, подобно на него. - Прекалено лесно е.- проговори онзи... ангел, ако изобщо можеше да бъде наречен така. Червените му очи срещнаха очите на Джин и той се усмихна дяволито:- Ти трябва да си малкият Данте? - Данте...? Ккаво...? Кой си ти?!- момчето се изправи на крака, но се хлъзна и падна на колене:- Кой си ти и какво му стори?! - Аз ли? Аз съм Охайо, същество като твоят двойник и...- погледна към Анасази, който бавно се изправяше треперейки:- Ще го унищожа!- очите му просветнаха лукаво, а черните му криле разпиляха из въздуха пера, след като се стрелна надолу към него. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 10:58 am | |
| И естествено,силният й боен вик едва не издаде изненадата...три войни подред да вика така,беше си станало навик.Блокира със собствения си меч и го блъсна назад...само дето едва не се хлъзна назад,но това беше друг въпрос. -Бая станахте вече.Да взема да ви намаля бройката с един.-изсъска синекосата и замахна още веднъж. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 11:57 am | |
| Чернокрилият стъпи на снега и присви очи: - Милейди, не се бъркайте! Така или иначе аз ще получа живота му... и силата.- подсмихна се и погледна към Анасази. Синекоското потрепери и се изправи бавно отстъпвайки назад с леко накуцване. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 12:00 pm | |
| -Милейти...спри да приказваш глупости!-стрелна се срещу него с тази броня го запрати да хвърчи назад-назад. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 12:06 pm | |
| - И упорита...- промърмори Охайо и се изправи, изтърсвайки снега от крилете и дрехите си:- Но до кога ли?- червените му очи просветнаха гневно и той протегна ръка на страни, като сформира някакво странно оръжие, приличащо на сърп:- Елфи войни. Напасти! | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 12:08 pm | |
| -Говори за себе си,гълъбчо.-изсъска пак онази,с едно дяволите пламъче в очите. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 1:06 pm | |
| - Колко самоуверено.- поклати леко глава и се подсмихна. В следващият момент се стрелна към нея, като във въздуха пак се разпиляха черни пира, приближавайки се преобрази в огромен черен орел с бяла глава, голям колкото човек, а след малко върна предишната си форма и замахна със сърпа силно. Назад Джин дотича до Анасази и го дръпна назад ужасено: - Кой е този? - Творение като мен, но принадлежи на... - На? - На Уайдет... дядо ти. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 1:50 pm | |
| Елфката успя да се измъкне и той не я закачи с оръжието.Скочи над него,а когато се приземи,веднага го удари с дръжката на меча и за пореден път го запрати нанякъде. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 2:37 pm | |
| Заби се в една преспа, а сърпът падна от ръката му и се изпари. Охайо излезе бавно и занасяйки се. Известно време остана със силно стиснати очи, а когато ги отвори те бяха станали още по- ярки и светлочервени. Рисунките по лицето и ръцете му примигаха леко, а постепенно започнаха да светят по- постоянно. Чернокрилият се подсмихна съвсем леко и започна да шепти нещо, тихо и на непознат език. Очите на Анасази се разшириха ужасено:: - Джесика, махни се от там, това е проклятие! | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 5:19 pm | |
| Не трябваше да й повтарят.Тя понечи да се измъкне,но...късно.Изведъж остра болка я прониза,накара я да се подхлъзне и падна на земята.Сините й коси се разпиляха и тя се сви от болката... -Какво...е това?! | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 8:45 pm | |
| - Млад си, Анасази, но разбираш от нашата работа.- проговори Охайо и пристъпи бавно към елфата:- Целта ми не бяхте вие, но уви, от вас ще започна. Ще разчистя терена за моя господар.- сърпът пак се появи в ръката му и той замахна към нея, но срещна съпротивата на зелено острие. Очите му се разшириха за миг, когато вдигна глава и видя белокосият елф: - Смей да я докоснеш!- просъска и го изтласка назад. Чернокрилият се вцепени, взирайки се в Нава: - Ти... толкова приличаш на него... на Уайдет. - Уайдет? Така наричат и мен. - Но... ти си елф, а той е...- примига и отстъпи назад треперейки:- Значи ти си последната магия на дъщеря му? - Дъщеря му? Не разбирам. - Една от дъщерите на Уайдет, Калисто, ти си последната й магия, усещам го... - Аз съм и творение на нея.- свали Джиерда леко и приклекна до синекосата:- Каквото и да си й сторил, освободи я! Охайо пак трепна и кимна леко с глава: - Да... милорд...- рисунките по него просветнаха пак, а той прошептя нещо пак тихо, но различно от първото. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 9:10 pm | |
| -Ау...-простена накрая,когато болката спря.-Агх,какво беше това? Сви се още повече,не смееше да отвори очи,камо ли да се надигне.Разтрепераното й тяло подсказваше как й беше повлияла магията. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 9:15 pm | |
| - Проклятие отрова.- отвърна Анасази треперейки. - Колко проницателно.- червеноокият ангел пак се подсмихна, все едно забравил за съществуването на Нава и страхът, който изпитваше от него:- Ако не беше той...- посочи елфът и присви очи:- Но скоро господарят ми ще се завърне и тогава ще си вземе своето. Внуците си и... некръвните си синове.- подсмихна се и разпери криле, издигайки се бавно:- Но аз ще съм наоколо до неговото завръщане. - Пак се пробвай...- зеленият меч просветна гневно, заедно с очите на Нава. - Джиерда няма да ме спре, но и на теб едва ли ще ти свърши работа, когато се наложи да се изправиш срещу него. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 9:21 pm | |
| -Нава...-стисна края на наметамлото му,да го успокои.-Нава,не губи контрол... | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 9:29 pm | |
| Белокосият я погледна за момент, но не успя да се усмихне: - Всичко е наред, не се тревожи.- отвърна само и пак вдигна глава към Охайо. - Да не губи контрол ли?- чернокрилият се подсмихна и се издигна още:- Значи в теб има нещо демонично... Господарят ми ще е доволен. Може пък ти да си Седмият. - Грешиш!- извика елфът, изравяйки се рязко:- Махай се от тук, докато не си ме принудил да те разкарам насила. - Опитай, младши господарю. Не дойдох тук за да се бия с други, а само за да унищожа малкият двойник и да събудя злото у детето, но...- погледна към Джин и замълча:- Имам друга идея.- спусна се към него внезапно, преобразявайки се отново в черен орел. Момчето потрепери, а демоничната птица впи ноктите си в раменете му и изкряска зловещо, издигайки го бавно нагоре. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 9:58 pm | |
| -Не!-безпомощно извика Джесика и се опита да се надигне,но само дето не си счупи нещо...-НЕ!Върни се! Само дето един друг орел челно се сблъска с него и го понесе надолу.Един голям рунтав мечох се застопори на снега под двете птици и улови момченцето,като го захапа за яката на ризата и погледна към сестра си. -Бягай бе,Даниеле!Тичай!-животното не му трябваше втори път да му кажат и се втурна да бяга. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 10:06 pm | |
| " Играете си с огъня, деца!"- изграчи Охайо и се изтръгна от кълвящият го орел, като се издигна нагоре колкото се може по- бързо и се трансформила пак: - Не знаете с кого си имате работа! Това няма да ви се размине!- изкрещя чернокрилият и се издигна още, отдалечавайки се. Джин не смееше да отвори очи, само затърси нещо за което да се хване и когато успя, вплете пръсти в козината на мечока силно. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 10:08 pm | |
| "Спокойно,Джин.Чичо Даниел не е толкова сакат.Само се дръж здраво." -Тръгна ли си?-Джесика не спираше да оглежда небесата,не можеше да го види.-По дяволите,не мога да се изправя...Не мога да опазя Джин!А къде е Джули?! | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 10:17 pm | |
| - Той е зло създадено от нечия доброта, милосърдие...- промълви момчето и стисна очи още по- силно. - Джес, успокой се. Всичко е наред, Джули е вътре, в безопасност е, спокойно.- Нава пак приклекна до нея и постави ръце на раменете й, а след малко я и прегърна. | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 10:31 pm | |
| -Боже,как ще ги опазим онези две елфчета с този наш начин на живот?-това пък откъде дойде?!-За майка май не ставам все още... "Чакай,да не се отдалечаваме много..."-Даниел заби спирачките и насъбра доста сняг пред себе си,застрашаваща кучпина,която доста добре щеше да ги затрупа.-"Да го видим дали пак ще се появи...Джин,спокойно,само недей да ми мокриш козината,моля те." Мечока обърна глава за миг към него и закачливо му намигна до колкото можеше... | |
| Заглавие: Re: Назад в миналото Съб Яну 10, 2009 10:44 pm | |
| - Как няма да ги опазим?- елфът успя да се усмихне белго:- А съм сигурен, че ще искат да са като нас, до сущ. Спокойно, всичко ще се нареди... Джин отвори плахо очи и изтри сълзите си: - Извинявай за козината.- промълви и пак стисна очи:- Защо той ме уплаши толкова? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Назад в миналото | |
| |
| | | | Назад в миналото | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |