| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Поляната до замъка | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 6:43 pm | |
| Айдо не обърна внимание и се хвана за рамото.Елион беше излекувала само раната на бедрото му. -ТИ ПЪК СЯКАШ СИ МНОГО ХУБАВО ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ!-извика той след нея и се загледа в залеза. | |
| | | sweet_girl97
Брой мнения : 324 Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 6:59 pm | |
| Спомних си за семейството ми и за Естония и се просълзих.Изправих се и отидох при Айдо. -Съжелявам...не мисля че си кретен...просто много ти се ядосах и затова го казах...и съжелявам че те ударих.-казах му.Сложих ръка на другата му рана и прошепнах същото заклинание. | |
| | | Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:02 pm | |
| Айдо погледа към Елион със смирен поглед. -Няма значение.-отвърна той и погледна към небето. -Колкото повече съжаляваш,толкова повече се размекваш.Може да се окаже опасно. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:09 pm | |
| -Вече не ми пука...целия ми живот е изпълнен с опасности и просто вече не ми пука.Ам...Айдо някога имал ли си гадже???-попитах го.Знаех че е глупав въпрос защото все пак не може да не е имал. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:22 pm | |
| -Нем.Но съм имал момичета с които съм се натискал.По-скоро те са се натискали с мен,но както и да е..Накрая ги отрязвах защото ме използваха за да се доберат до златото на един цар..Защо питаш? | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:26 pm | |
| -Ами...аз...защото...аз...ъъъ...аз...аз...-изчервих се и му казах: -Няма значение...и без това няма да ме разбереш-и се облегнах на едно дърво близко до Айдо. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:29 pm | |
| -Най-вероятно.-отговори Айдо и въздъхна.Макар че беше нощ,стана доста горещо и задушно.Айдо видя някакво езеро в далечината но не му се плуваше в момента.Той просто си съблече горната дреха и се загледа в луната. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:32 pm | |
| Гледах Айдо втренчено и някакси сладичко. -Какво???-попита ме той като забеляза че го гледам. -Ами...просто си ъъъ...доста сладичък...и доста ме кефиш.-признах му и се изчервих доста. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:36 pm | |
| -Да..и?-Айдо не разбираше какво толкова има в това?Много жени са му казвали тези думи. -Благодаря,ако е било комплимент..но вече не работя за царя... | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:40 pm | |
| -За какво ми е злато на цар щом съм принцеса и имам много в Естония...е поне имах и отново ще имам...веднага щом си отмъстя и освободя хората си.-казах му и после добавих: -Наистина си доста сладичък-и му намигнах закачливо а после се изкикотих тихичко за да не ме чуе. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:43 pm | |
| -Мога да съм и по-сладичък когато се правя на такъв.-отвърна Айдо и се обърна към Елион,гледайки я с неговите дълбоки сини очи. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:52 pm | |
| -Щом сега си толкова сладък ако се правиш на такъв сигурно ще е още по-яко.-казах му.Хванах двете му ръце и го погледнах влюбено.Изведнъж се просълзих леко и казах: -Напомняш ми на едно момче от Естония... | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:56 pm | |
| -Значи ти си имала гадже?-попита Айдо и откопчи неговите ръце от тези на Елион. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 7:59 pm | |
| -Да...нека ти разкажа-казах му и започнах да пея: -Once upon a broken heart I was walking alone in the dark Looking for a way to start again What I wouldn't give for a friend There was no love in my life There was no light in my eyes All the tears that I had cried and cried Seemed like they'd never end
And I never believed fairytales came true But now I know that they really do Now that I found you, now that I'm here with you Just look at the sunshine, and you Showed me a world That I'd never seen I woke up and fell into this dream Happily ever after just took time Once upon this broken heart of mine
Long ago and far away I could never dream of the day That your love would come my way and stay And sweep me away and I
Never believed fairytales came true But now I know that they really do Now that I found you, now that I'm here with you Just look at the sunshine, and you Showed me a world That I'd never seen I woke up and fell into this dream Happily ever after just took time Once upon this broken heart of mine
this is the way a fairytale feels This is the way I know it's real 'Cause this is the way a broken heart heals
And I never believed fairytales came true But now I know that they really do Now that I found you, now that I'm here with you Just look at the sunshine, and you Showed me a world That I'd never seen I woke up and fell into this dream Happily ever after just took time Once upon this broken heart of mine | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:03 pm | |
| -...Добре,пееш много добре но нищо не разбрах.."имало едно време когато ти ми показа свят в който .." бла-бла-бла..-измънка Айдо и погледна към Елион. -Опитай с думи,без мелодията и опитай с имена и малко лична информация. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:11 pm | |
| -Преди да го среща старото ми гадже ми беше разбило сърцето и тогава бях сама и вървях в тъмнината търсейки начин да започна наново.Тогава щях да дам всичко за приятел...за истински приятел.Тогава нямаше любов вече в живота ми нито светлина в очите ми и всичките сълзи които изплаках сякаш нямаше да спрат.Тогава срещнах онова момче и той промени живота ми-оточних му. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:18 pm | |
| -Аха..много детайлно разказване,вече всичко..ама ВСИЧКО ми е ясно!-каза Айдо със сарказам и се загледа към луната.Изваяното му тяло имаше мускули но не толкова големи.Служеха като..знак че не е лесен за побеждаване. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:21 pm | |
| Погледнах го и го попитах: -Ти някога изпитвал ли си нещо към момиче???-след това и аз загледах луната. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:24 pm | |
| -Нем..само те към мен.-отвърна Айдо и се усмихна. -Казвам ти,само ме ухажваха и ме целуваха..даже понякога и опипваха..за да ми вземат парите,нищо повече.-добави той и отново се загледа към луната. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:29 pm | |
| -Ако някое момиче сега те целуна ти как ще раегираш и какво ще направиш???-попитах го и го изгледах заинтересовано. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:31 pm | |
| -Незнам,ако ми обясни защо ще се опитам да го разбера.Ако не ми обясни и започне да се извинява,ще го игнорирам.-отвърна Айдо. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:34 pm | |
| Обърнах се към него и се приближих повече.Прегърнах го и нежно го целунах по устните.После казах: -Направих го защото си падам по теб-и се изчервих доста | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:37 pm | |
| Айдо погледна към елфа леко румен. -И така..лъвът се влюби в агнето..или агнето в лъвът и после обратната.-отвърна той и се усмихна леко. -Незнам наистина,но те разбирам..трябва обаче да ме опознаеш по-добре.Не съди по външната ми страна. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:41 pm | |
| Засмях се все още доста изчервена. -Прав си...и благодаря че ме разбра-казах му и докоснах нежно ръката му. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: Поляната до замъка Пон Май 18, 2009 8:44 pm | |
| Айдо затвори очи и остави Елион да "гали" ръката му,макар че тя само я бе хванала. -Много си нежна за елф... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Поляната до замъка | |
| |
| | | | Поляната до замъка | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|