| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| В едно селце близо до Графството | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:48 pm | |
| От едната страна беше по-хубаво че ще има новолуние,но от другата страна беше неудобно.. -Мамка му..-измръмжа Хикари тихо. | |
| | | sweet_girl97
Брой мнения : 324 Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:50 pm | |
| Погледнах го учудено и попитах: -Какво има??? | |
| | | Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:51 pm | |
| -Нищо.-отвърна Хикари тихо.Във НИКАКЪВ случай нямаше да каже ме на пълнолуние се трансформира в чудовище а при новолуние - в човек.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:00 pm | |
| Погледнах го и казах: -Ако искаш можеш да останеш тук няколко дни. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:02 pm | |
| Хикари преглътна.Само това му липсваше..той искаше да се скрие от нея,а тя му предлага да остане.. -Да но..ако ще оставам,искам тази вечер да не ме търсиш..независимо какво..освен ако не е спешно.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:07 pm | |
| Усмихнах му се и казах: -Ам...добре.-видях че е изял всичко което му бях сложила затова му сложих още.Като го изяде станах и разчистих.Измих чиниите. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:08 pm | |
| Хикари погледна нервно навън.Слънцето се скриваше..(представи си че не е 5 ами е около 7 без 20)Той седна навън на стълбите и се загледа в небето и в залязващото слънце. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:14 pm | |
| Стана 8 без 20.Не знайно защо бях много уморена затова си съблякох дрехите(останах по бельо) легнах и задрямах.Сънувах някакво странно момиче което ми казваше да се събудя и да погледна луната.Събудих се и погледнах луната.Беше страхотна.Изведнъж сякаш ме омагьоса и излязох навън.Започнах да се разхождам както си бях по бельо.Изведнъж видях... | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:18 pm | |
| Някакво нещо с черна дълга коса.Веднага щом зърна момичето,то бързо се покатери на дървото и скокна на покрива на къщата.Влезе в килера и се заключи там... | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:23 pm | |
| Както се разхождах изведнъж ме нападна един огромен паяк.После още няколко и още няколко. -ХИКАРИ!!!!ПОМОЩ!!!!-извиках аз. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:27 pm | |
| Изведнъж чу някакъв вик.Но беше слаб..слуха му не беше толкова развит колкото преди.Хикари отключи вратата и бързо изтича навън.Нямаше избор,трябваше да се покаже на Моли.Той хвана меча си и се съсредоточи,защото не виждаше през тъмнината,като едновременно се трансформираше в човек: Накрая чу от къде идват писъците и слихтенетата на паяците и бързо си извади меча.Нямаше обаче същата сила както преди.Беше просто един обикновен човек.Паяците го обспипаха с паяжина и някой от тях го ухапаха,но оставиха Моли.Хикари със последни сили уби паяците и се зае с освобождаването от паяжината,от нея не се виждаше че има черна коса вместо сребърна,и човешки уши вместо животински.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:30 pm | |
| Приближих се до Хикари. -Благодаря...ти добре ли си???-попитах го а той кимна.Докосна ме леко и като разбра че съм по бельо... | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:33 pm | |
| ..погледна настрани.Той си съблече горището и го подаде на Моли.Когато остана по риза се видя че има следи от ухапване.Хикари махна паяжината от себе си и черната му коса се спусна надолу,вече нямаше дълги нокти и цветът на очите му беше кафяв.Той сведе глава,леко задъхан. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:37 pm | |
| Когато видях следите от ухапване се притесних зе него.Погледнах към луната и тогава очите ми станаха жълти и прегърнах Хикари.Започнах да го целувам. -Сигурно е заради луната...но преди не е ставало така.-помислих си. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:39 pm | |
| Хикари започна леко да трепери но повече беше изумен от Моли.Тресеше го,но гледаше момичето учуден. -М-моли..какво правиш? | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:43 pm | |
| Луната се скри зад облаците и очите ми приеха нормалния им цвят. -Съжелявам Хикари...не знам какво ме прихваща.-обясних му.Веднага щом луната се показа очите ми отново станаха жълти и започнах да го целувам. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:45 pm | |
| Хикари затвори наполовина очи,оставяйки се на произвола.Не доумяваше защо Моли го целува..Но сега след като беше човек,отровата му действаше много по-бързо от преди и тялото му започваше да изтръпва бавно.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:48 pm | |
| Луната итново се скри и се оправих. -Какво ми става???-простенах тихо аз-Защо разкривам чувствата си??? | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:50 pm | |
| Изведнъж Хикари се свлече на земята,вече със напълно затворени очи.Дишаше бързо и го тресеше. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:52 pm | |
| Щом видях Хикари се разплаках и го вкарах в къщата.Занесох го в стаята ми и го поставих на леглото.Той отвори очи. -Добре ли си???-попитах го аз. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:53 pm | |
| Хикари погледна настрани,не можеше да гледа почти голото тяло на Моли..горната му дреха покриваше само гърба й. -Д-да.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:56 pm | |
| Погледнах го. -Какво има???-попитах го защото бе леко зачервен. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 4:59 pm | |
| Хикари се изправи ядосан и погледна право в очите Моли. -КАКВО ЛИ?!ТИ СИ ГОЛА!ВИЖ СЕ,ПО БЕЛЬО СИ!-извика й той но му се зави свят и бързо легна на леглото,гърчейки се бавно. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 5:03 pm | |
| Извъртях очи и казах: -Добре,добре ще се облека.-станах и сутиена ми падна.Хикаи ме изгледа а аз почервенях като домат.Веднага си нахлузих една блуза и си сложих една къса поличка. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 5:05 pm | |
| -Ще се престоря че не съм видял гърдите ти..-измънка той под носа си и погледна настрани.Стана му студено и започна да трепери.Затвори очи.Отровата наистина действаше... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството | |
| |
| | | | В едно селце близо до Графството | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |