| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| В едно селце близо до Графството | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
sweet_girl97
Брой мнения : 324 Registration date : 16.05.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:16 pm | |
| Изкрещях му: -АЗ НЕ СЪМ КИКИО!!!ИМЕТО МИ Е МОЛИ СИЛВЪРСТОУН!!!МОЛЯ ТЕ ПОМОГНИ МИ!!! | |
| | | Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:23 pm | |
| Продължих да си гледам настрани,но изведнъж кръвта на Кикио се разнесе из въздуха.Тя се бе удари в камък и коляното й кървеше.Веднага усетих.. -..ти не си нея..-чак сега осъзнах какво всъщност съм пропускал.. -РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЕ СЪМ!-извика ми непознатото момиче.Аз погледнах със изумен поглед към нея,била е права..Накрая въздъхнах,трябваше да й помогна..Освободих се от корените и скокнах от дървото.Беше страхотно отново да си свободен.. ------- Със един замах чудовището беше отрязано на две.Плът се разхфърча навсякъде,и както винаги победителя беше очевиден.Той.Самия Хикари.Приземи се на земята,клекнал като някакво животно и се почеса. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:26 pm | |
| Бях му се ядосала. -Колко пъти трябва да ти повтарям че не съм Кикио???-попитах го. | |
| | | Vampire_Knight
Брой мнения : 471 Location : Heh,under your BED. XD Registration date : 16.05.2009
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:28 pm | |
| -Права си..не си Кикио..-отвърна момчето тихо,поглеждайки настрани. -..Кикио беше по-сладка..много по-сладка..-измънка той под носа си,но ако го беше чула Моли щеше доста да си изпати. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:32 pm | |
| Чух го и много се ядосах.Опитах се да тръгна към дома ми но щом тръгнах коляното много ме заболя и паднах.Чу се едно: -Ауч!!!-и останах на земята. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:34 pm | |
| Момчето се изправи.Застана над Моли и погледна настрани. -Хей,сори че казах така.И без това няма значение,Кикио сигурно вече е мъртва.-отвърна той и погледна към Моли. -Искаш ли помощ? | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:35 pm | |
| Въздъхнах и казах: -Да-и протегнах ръце към него. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:38 pm | |
| Той й хвана ръцете и я издърпа. -А и има и други неща които сочат че не си Кикио.Първо,Кикио не носи такива дрехи.Тя винаги носи лък със себе си и косата й е дълга до кръста и е черна.А и Кикио имаше бледо лице без татуировки и носеше сандали.А и..ако беше Кикио,до сега да съм мъртъв. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:44 pm | |
| Изгледах го леко ядосано но и леко сладко. -Тогава защо ме помисли за нея??? | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:47 pm | |
| -Минаха 50 години,забравих как изглеждаше Кикио а и отначало ти ми миришеше на нея.Кикио миришеше хубаво..но сега предполагам че всички жени миришат на хубаво,затова не се ласкай!-оправда се Хикари и се обърна с гръб към Моли със скръстени ръце,косата му се спускаше надолу чак до колената.За 50 години какво очаквате?! | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:52 pm | |
| Изведнъж се сетих за нещо. -Чакай малко...баба ми ми разказваше за едно момче което се казвало Хикари и изглеждало като теб.Беше ми казала че го е простреляла с една стрела в едно дърво.Изглеждаше също както ти описа тази Кикио но малко по-стара.-казах му | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:56 pm | |
| -..може ли да бъде..Чакай малко,тази жена жива ли е?-попита прибързано Хикари,обръщайки се към Моли.Косата се развяваше край него.
Последната промяна е направена от Vampire_Knight на Нед Май 24, 2009 3:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 2:57 pm | |
| Просълзих се и казах: -Почина преди десет години. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:00 pm | |
| Хикари погледна настрани.Значи наистина е минало много време..Не каза нищо,не беше много по извиненията.. -Съжалявам,тогава..но хората остаряват и умират,поне отиват на по-хубаво място когато умрат.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:02 pm | |
| По лицето ми се плъзна една сълза. -Не всички умират когато са стари. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:04 pm | |
| Хикари погледна леко объркан.Това пък какво значеше?! -...какво значи това? | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:13 pm | |
| Заплаках и казах: -Майка ми бе на 35 когато почина...по-точно когато я убиха. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:14 pm | |
| -Ъмм..и затова съжалявам,но аз говорех за естествена смърт..аз пък съм на 69.-отвърна Хикари тихо,ушите му клюмнаха надолу.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:17 pm | |
| Зяпнах. -Как е възможно да си на 69???-попитах го. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:19 pm | |
| Хикари извъртя очи. -Реално съм на 69,преди 50 години съм бил на 19.След като Кикио ме закова на онова дърво,минаха 50 години и от тогава не съм растял но съм стареел на години.50 плюс 19 е 69. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:26 pm | |
| Стана ми ясно. -Аха...стана ми ясно вече.Гладен ли си???-попитах го но преди да ми отговори го задърпах в къщата.Настаних го на дивана и направих руло Стефани.Сложих му две парчета в една чиния и му сипах в чаша портокалов сок.Сложих същото и за себе си. -Ако искаш алкохол има.-казах му. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:28 pm | |
| -Тцц..алкохол,да ти приличам на човек?-попита Хикари леко досадно и започна да яде от рулото. -М,Моли..много е хубаво.-измънка той,пълнейки устата си с руло сякаш някой ще го изде преди него.Вдигна чашата и изгълта целия сок.50 години са доста време.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:37 pm | |
| Усмихнах се. -Радвам се че ти харесва...наистина се радвам.-казах му и започнах да ям. -Искаш ли още сок и руло???-попитах го. | |
| | | Vampire_Knight
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:40 pm | |
| -Руло или..днес има ли новолуние или пълнолуние?-попита изведнъж Хикари.Щеше да бъде лошо,и в двата случая.. | |
| | | sweet_girl97
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството Нед Май 24, 2009 3:42 pm | |
| Отидох да проверя в един доста странен лунен календар.Върнах се при момчето и казах: -Ще има новолуние а утре лунно затъмнение. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: В едно селце близо до Графството | |
| |
| | | | В едно селце близо до Графството | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |