| Ново Начало | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
mimolinka92
Брой мнения : 685 Age : 32 Registration date : 01.05.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Ново Начало Сря Юли 22, 2009 10:28 pm | |
| -От години!-засмя се Гин. Той беше потънал в спомени които го караха да се засмее на глас.Миша го погледна скептично сякаш се опитваше да влезе в разума му.Гин заеляза това и и смигна.Така я дрязнеше и се забавляваше. -Тя е от хората които се настаняват в съзнанието ти и неможеш да я премяхнеш.Влизати под кожата.Поне така се случи с мен.За теб...може да стоят по друг начин нещата.-той си вдигна ръцете в гримаса. -по-добре млъкни.-изсъска през зъби Миша. Гин разбра че я дразни и продължи да дрънка докато момичето невлезе в стаята и незатръшна вратата. -Не се сърди.А ако имаш нужда от нещо съм долу. | |
|
| |
icy__freshness
Брой мнения : 149 Registration date : 08.06.2009
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 8:56 am | |
| Дан леко се намръщи и после понечи да тръгне след Миша, но се спря. Не му беше харесало това, което беше направил Гин. Той се замисли за момент. Влезе в своята стая и седна на леглото. Хвана се за главата и продължи да размишлява...Накрая стана и излезе. Застана пред вратата на Миша и почука: -Миша аз съм Дан...моля те отвори! | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 9:04 am | |
| Тя стоеше обегнаа на вратата и и претиснала към тялото си колене.Неисаше да разговаря с никго.Беше прекалено ядосана.Беше се разтреперила от яд.А устната-пехапана до кръв.Беше си надигнала леко главата нагоре от почукването и от думите но после пак я свали.Затвори очи разишлявайки и после въздъхна: -Дан защо не идеш да си починеш?Уморен си. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 9:12 am | |
| Дан каза: -Повече ме е грижа за теб! Моля те отвори вратата Миша! Докато не ме пуснеш вътре няма да се махна оттук!-и Дан леко се облегна на вратата. Той се интересуваше от Миша и се беше притеснил за нея. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 9:29 am | |
| -Дан... Тя се обърна с лице към втата.Зстъра нокти по ввратата докато не стисна ръката си в юмрук.Чувстваше се ужасно.Вдигна ръка за да отвори вратата но се отказа. -Аз съм глупачка.Постоянно те вавличам в моите проблеми.Чудя се как не ти е иснало.Нито веднъж не съм попитала ти как си и имаш ли нужда от помощ.А на Гин се расърдих.Не ставам за нищо. Тя се разплака. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 9:53 am | |
| -Не е вярно Миша, не си глупачка! Въпреки всичко аз те обичам!-каза Дан и слезе надолу по-стълбите. След това излезе от заведението и се озова отвън. После се покатери до прозореца на Миша и влезе вътре. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 10:00 am | |
| -какво Правиш?-попита го шашната-Ами ако беше паднал. Беше се изправила и подсмърчаше.Прехапа отново устната си и се затича към его.Прегъна го силно заби глава в гърдите му. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 10:04 am | |
| Дан също прегърна Миша и я погали. -Добре ли си?-каза притеснено той и я целуна по челото. Той не искаше да я загуби и не искаше да се отделя от нея. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 10:06 am | |
| -Да всичко е наред.Предполгам.Ще отида долу да вечерям и да поразпитам. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 10:31 am | |
| -Добре но аз ще те придружа!-каза Дан. Заедно с Миша слязоха надолу по стълбите и отидоха долу. Там беше пълно с пияници. -Миша стой по-близо до мен! | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 11:24 am | |
| -Спокойно.Ще се оправя не съм дете. Беше се опнала на Дан.В следващия момент тя е блъсна в някой и цялата бе залята с бира.Погледна доколкото можа тялото си и леко изпуфтя.Оърна се да види кой я беше залял и след броени секунди съжали.Мъжа я хвана с огромната си мечешка лапа за ръката и я запрати към стената-все още държейки я. -Ти беше дъщерята на Ег.Малката хлапачка която си вре носа където нетрябва. -Хе-хе.Чак Пък толкоз... Длънта и пръстите и бяха започнали да посиняват от стискането му. -Защо незапочнем на чисто?Ти си различен и аз също.Нека има мир. -Не! | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 12:12 pm | |
| Дан се приближи до пияницата и го хвана за връта. В заведението удари гръмотевица без гръм. Едрият мъж пусна Миша и леко се поклони на Дан. -Удовлетворих ли ви господарю! -Така е по-добре.Добре ли си?-каза момчето и се приближи до момичето. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 12:20 pm | |
| -Но защо?Щях да се оправя и сама. Гледаше го както преди време.Същата изплашена физиономия както когато взимаха отварата.Същия тебеширено бял цвят.Гин се беше приблежил до тях.Носеше и кърпа.Подаде я на момичето и клекна до нея. -Добре ли си? -Разбирасе. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 12:25 pm | |
| -Махай се оттук!-каза дан на пияницата и той излезе навън. След това се приближи до Миша и Гин. -Тук има ли нещо за хапване?Нали не те наранил? После извади една роза и я подаде на момичето. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 12:33 pm | |
| -Не.-беше излъгала Сложи едната ръка зад гърба която беше осиняла. -Ти добре ли си? Тримата тръгнаха към барплота за да се настанят.Гин влезе в кухнята. -Неговият по-малък брат беше този който преди години умря.Оттогава се държи така станно.Разбирам го. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 12:38 pm | |
| -Разбирам го!-каза Дан и се облегна.-Сигурно му е било трудно! След това хвана Миша за ръката и я видя. -Защо не ми каза?-след това извади нещо и я намаза. После я прегърна и се усмихна. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 12:42 pm | |
| -Ами целта беше да не разбиаш.-засмя се.-Май нетрябваше така да става.-отново се натъжи.Беше се замислила. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 12:52 pm | |
| Дан я целуна и видя , че вече носят храната. Щом я оставиха той започна да яде веднага. Беше много гладен. Погледна Миша и й се усмихна. После продължи да яде. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 12:56 pm | |
| -Е Гин как въвят нещата? -Никак.Рботя тук и се опитвам да уча.И моляге не си пъхай носа в проблемите. -Я млъкни.Вече запачвам да сглобявам случая. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 1:08 pm | |
| Дан стоеше и ги гледаше. -Аз отивам да спя!-каза Той и се качи в стаята си. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 1:16 pm | |
| Гин го погледна любопитно. -Май се е расърдил. -Незнам...-заисли се-Не съм го виждала расърден.Дори си заряза яденето. -Май ще рябва да успокоиш гаджето си. -Небъди груб. Миша стана и отиде в стаята си.изкъпа се и облече пижамата си.Взе една въглавница и одеяло и се настани пред стаята на Дан.Написа му бележка и я пъхна под вратата.Смяташе да прекара пред стаята му ноща. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 9:35 pm | |
| Дан прочете бележката и отвори вратата. -Защо ще спиш пред вратата на стаята ми? По-добре влез вътре!-и след това момчето се усмихна на Миша, като и подаде ръка. Той беше уморен от пътуването. | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 10:03 pm | |
| Взе си нещата и влезе вътеОтново се тръшна на пода и заби поглед в земята. -Държах се неетично.Май се расърди.Съжалявам.Неисках.Повече няма да се повтори... Тя се зави като в пъшкул в одеялата почервеняла. | |
|
| |
icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 10:57 pm | |
| -Не...не си виновна...просто...няма значение!-каза Дан, взе Миша и я сложи на леглото.-Няма да спиш на пода нали? | |
|
| |
mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Чет Юли 23, 2009 11:03 pm | |
| -Има ли значение...Защо поне веднъж не си излееш душата пред мен!?Какво те притеснява?Къде греша?-лежейки му говреше-А и ти ще спиш в него това си е твоята стая. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ново Начало | |
| |
|
| |
| Ново Начало | |
|