| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Върнат в синевата | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:28 am | |
| - Вътре съм, даже съм първа.- засмя се и му показа листа.
- А аз си мислех, че може... ех...- въздъхна тъжно и кимна(. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:43 am | |
| - Хм... а си мислех, че ще го подредят поне по азбучен ред... все пак, може пък след хиляда години да избера една, чието име да си отива с моето второ, нали него ще носи - извади и яйцата, след като погледна мимолетно към имената.
- Както казах, само избрани от нея самата имат съдбата да посетят острова.... случва се рядко и с определени причини. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 1:09 pm | |
| Тя въздъхна - Е, много жалко в такъв случай, има доста интересни момичета (и аз съм едни от тях)
- КАКВА ЛИ Е ПРИЧИНАТА ТУК?! | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 1:12 pm | |
| - О, боже, има... но никой не е казал, че трябва да се женя само, защото това е казано в закона.. .и още повече да накарам някоя от тях насила. Повечето от имената тук въобще си нямат на представа кой съм. - пък и не искаше да се пробва повече.
- Е... едва ли е нещо лошо, защото досега щеше да ти се случи. Може би съм бил аз, а може би това да излезеш извън своя свят за нещо ново. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 1:53 pm | |
| - Хубаво тогава! - недоволно рече и излезе навън, седна пак на своето си място, където нямаше как дса бъде видяна, скрита в цветята и въздъхна, ех, беше хубаво.
- Харесва ми, искам да разбера още повече неща! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 2:48 pm | |
| - Хубаво е. - разбира се, не оставаше длъжен дори и когато не го слушаха. Ергените си бяха ергени... нищо, че грижещите се за царския род не мислеха така... - И ей, след малко ми кажи поне със сладко или със сирене предпочиташ.
- Ще се постараем да ти покажем каквото можем от това място. Смятам, че русият Пушльо може да ти помогне повече обаче. Той все пак е учител... ще ни каже къде да те заведем. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 6:10 pm | |
| - Сирене.-провикна се.
Тя се ухили. - Наистина ли ще се занимавате толкова много смееен?! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 6:46 pm | |
| - Дадено. И ела да си го вземеш след минута две, моля те. Не искам да излизам гол и в градината.
- Защо не? Ние не вършим особено много работа така или иначе. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 9:30 pm | |
| - Хе хе, прав си, само аз може да те гледаааааам, бъдещи съпруже! - избазика се тя и влезе вътре.
- Ми...с мен не се занимават много време близките ми, затова... | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 9:34 pm | |
| - Съпругът ти ще ти създава особени грижи, ако го избереш. Той е голямо магаре. - да, дори в момента пушеше, макар и далеч о храната като добър готвач. Той ядеше всякакви странни неща... и не особено често полезните. Все тая. - Особено лошо е, когато срещне... няма значение.
- Е, сега... сега си с нас, нали така? С мен, по-точно... Аз съм твоя ангел. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:07 pm | |
| - Довърши си мисълта!
Тя го гушна и кимна - Да. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:09 pm | |
| - Просто се досетих... за някой, който не харесвам... може и да я има в списъка. Сигурно пак ще се върна в ужасно настроение после.
- Да... можем да обиколим цялото царство. Можем да отидем да разгледаме пазара, училището, отвъд града, из цветните полета... | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:10 pm | |
| Значи все пак... тя се усмихна горчиво и кимна. - Я, за коя говориш?
- Искам навсякъде! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:13 pm | |
| Той наведе глава и оклюма отново. Това дори за него беше... ужасяващо смешно постижение. - Всеки ангел е правил хиляди глупости. Говоря за съпругата на брат ми, Калкелеб. Когато бях по-малък я харесвах. Сега имам чувството, че ми се подиграва по всякакъв начин. Още повече, че съм я молил да ме научи да се целувам.
- Дадено. Да те изведа първо горе... Гаер се скри някъде... горе, пък можем да минем първо по търговската. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:18 pm | |
| Тя се ококори, а след това прихна, макар че бе леко притеснена. - Каквооо? Кхахахахахаха!
- ЧАО, ГАЕЕЕЕР! - провикна се тя и закрачи нагоре. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:21 pm | |
| - Да, така беше. Бях по-малък от Предан дори, признавам си. - пък и беше вече достатъчно отдавна. - Трябваше да се сетя още тогава, че не е добре да харесвам по-големи каки... нито пък да мисля, че те изобщо ме харесват веднага, щом ме видят.
- Той е един от самотниците на семейството. Когато имаш братя или сестри от същата майка ги чувстваш по-близки. Но тези, които са по едно дете от една майка... трудно се адаптират към семейството. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:27 pm | |
| - Ммм... прав си, бил си анаивно хлапе.
- Мтного тъжно за хора като него... | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:30 pm | |
| - Така е. Макар че много добре съзнавах, че майките на другите принцове и принцеси не ме харесваха. Макар че знаех, че мястото ми всъщност не е там. Аз се водя десетият принц... мразя името си, защото ме свързва с този предишен владетел. Но съм дете на наложница.
- Все някой ден ще се опитаме да се преборим за тяхното внимание и сплотеност. Те все пак пак са ни братя и сестри.... при тях все нещо не е наред. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:54 pm | |
| Тя постави тънките си ръце върху неговите и се усмихна. - Не мрази.
- Това е тъжно, вие предизвиквате всичко това! Опитайте се да се сплотите, макар че сте с различна кръв | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 10:58 pm | |
| - Това е единственото, което мразя... и все пак сянката на името ми ще ме следва завинаги, нали. Майка ми го е дала, все пак. "Онзи, който следва краля"... Рен Хил-хару... аз не искам да следвам никакъв крал.
- Навремето баща ни искаше да ни отдалечи един от друг, защото смяташе едните за по-достойни за короната от другите... пък и някои от нас, като мен, се бунтуваха против много неща и нещата се усложниха. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 11:23 pm | |
| - Стига Рен~- каза спокойн о и натисна малко по-сил.но ръцете му.
- БАЩА ВИ Е ВИНОВЕН СЪЩО! | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 11:27 pm | |
| - Извинявай, отнесъл съм се в размишления. Именно тези мои странни черти са ме делили винаги от останалите. Колкото до госпожата... тя именно винаги ме е плашела.
- Да... така е... той се оттегли от поста си заради старостта си и заживя на далечния остров, където ще се възнесе и при боговете... за да им служи там... но иначе имаше странна политика. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 11:40 pm | |
| Взе едната палачинка и я пъхна до половината в устата му. - Яж!
- М... сега е ваш ред да вземете нещата във ваши ръце. | |
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Съб Май 28, 2011 11:41 pm | |
| - Аз не се храня сутрин, а по-късно. - недоволно успя някак да каже дори през храната, нищо че беше неприлично. Е, после преглътна, разбира се. - Тези са за теб.
- Така е. Тъкмо това започваме да правим. При ангелите нещата изискват доста време. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: Върнат в синевата Нед Май 29, 2011 7:52 pm | |
| - Благодаря.- каза и за хапа онези, които й бе посочил.
- Което не ехубаво! Трябва да сте бързи, като светлината! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Върнат в синевата | |
| |
| | | | Върнат в синевата | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |