| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Зима в пустинята... | |
|
+4Мелиса Сойер Ashitaka katri_mei tiger girl 8 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 4:45 pm | |
| - Огън..Обичам го това чудо - вратата се отвори и Муртаг седна до огъня, като остави Алзиеа да се погрижи за раните му - Мразя я тази магия "Аз също..Не мисли, че е лесно само да се хапем" каза спокойно съществото, докато душеше раната на рамото му. - Остави аз ще се оправя..има ли огън на мястото съм си | |
| | | moonlight Magic Moon
Брой мнения : 526 Age : 29 Location : Between the dying stars and the reborning moon Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 5:25 pm | |
| Катрина ходеше замислено напред. "Върви напред..."-каза някой Момичето без да възразява тръгна напред | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 5:44 pm | |
| - Време е да си вървя.. - Муртаг се изправи, слагайки ръка на Алзиеа, която го гледаше учудено - Какви ги говориш сега? - сепна се Кевин, но Муртаг беше излетял набързо от залата и вече беше навън. - Господарю Муртаг?Не ви ли е студено? - навън беше Клайв, който тихо отговаряше на въпросите на дебело увития Мерик. - Не, зимата ти не ме плаши..Искам да ми направиш един портал. - Няма проблеми, сър, само кажете къде..Ако е някъде, където не ми харесва няма да изпълня желанието ви. - Не..До драконското царство съм..А, млади господарю, ето ви и вас - Скай се беше изкачил горе, побутван от Алзиеа - И предлагам ти Клайв ти да не ме наричаш "господарю" и "сър", че се обърках малко. Клайв кимна и показа на Муртаг ледения портал, който Ездача явно одобри - Връщаме се у дома ли? - попита момчето, като стигна благополучно до Муртаг - Да..
- Само си търси оправдание - измърмори Кевин намръщено загледан в пламъците | |
| | | katri_mei Light in the darkness
Брой мнения : 3403 Age : 34 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:03 pm | |
| - Защо си тръгна?- попита Джин и пусна няколко искри измежду пламъците, но срещна ядосания поглед на Джули и отстрани светкавиците от огъня. | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:07 pm | |
| - Уф и милион години да ми дадеш с него не мога го разбера и това си е.. - Алзиеа легна до белокрилия и постави глава на колената му за да го успокои. - Или се чувства виновен или иска да предоврати нещо, което може да се случи "Като срещата с мен например" добави пак женския глас - Млъкни. | |
Брой мнения : 526 Age : 29 Location : Between the dying stars and the reborning moon Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:10 pm | |
| Катрина стигна библиотеката "Влез!"-каза гласа в главата й с нетърпение Момичето бавно влезе в библиотеката | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:11 pm | |
| Джин го погледна учудено, но пак срещна погледа на сестра си и не го попита за момента, но не успя да се сдържи: - Какво може да се случи, страни ли от някого? - Джин?!- извика Джули. | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:16 pm | |
| - Това не мога да разбера, но предполагам..Имам подозрения - Кевин се умълча заслушан в шума от огъня. - Хей къде изчезна инатлията ми..Само ако е тръгнал без мен ще го умъртвя - Ним изглеждаше ядосан когато се появи през стената - Без теб ли е тръгнал..Лошо значи..Предполагам тогава избягва не само един човек, а и нещо друго | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:28 pm | |
| Катрина се оглеждаше.Накрая тя стигна една затворена секция "Това ми трябва...бързо!Вземи го преди някой да те е видял!"-каза гласа -Н-не-възпротиви се Катрина-Н-няма д-да го н-нап-правя! "КАКВО?!-звика гласа в главата й-НАПРАВИ ГО!ТИ М ПРИНАДЛЕЖИШ!" Две дълги и дълбоки рани се появиха по лицето на момичето.То усети болка в главата си и погледна затворената секция.Катрина бавно се приближаваше към нея | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:30 pm | |
| -"Кат,спри се"! Един орел кацна на рамото и и от него се чуваше гласа на Дейвид. -"спри,недей да я слушаш,аз ще те защитя от нейните магии." Той побутна леко клюна си в рамото и и двете и дълбоки рани изчезнаха. | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:33 pm | |
| Катрина не му отговори.Тя гледаше секцията и не можеше да направи нищо за да се освободи от магията.Нещо повали орела.Беше черно същество. -Не се меси в плановете ми!-изръмжа то | |
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:40 pm | |
| Орелът изкряска и се превърна обратно в Дейвид.Забучи жезъла си право пред муцуната на съществото и го отблъсна назад. -Кат!-изкрещя Дейвид и застана пред нея.-Недей да я слушаш,за бога! | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:44 pm | |
| Катрина затвори очи.За какво говореше този елф?Тя правеше нещо добро. "Точно така...добро нещо..."-каза гласа Съществото погледна Дейвид -Разкарай се елфе!Не си й нужен! | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:46 pm | |
| Дейвид започна да се ядосва...изключително много...Нсочи ръката си към съществото и го уви в корени. -Ти си мълчи там!Ти на мен не си нужна! | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:48 pm | |
| Съществото захапа корените и те бързо изчезнаха. -Забрави ли?Аз съм Жрица!А ти си нежелан тук!-изкрещя съществото-Не се меси в моите и нейните планове-Риерда посочи Катрина | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:50 pm | |
| -Твоите планове не са нещо,което смятам да започна да уважавам! | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 6:54 pm | |
| -Махни се-изсъска Риерда. Катрина се опитваше да с спомни кой е този елф и за какво говори.Някой тихо й каза "Спомни си...това е твой приятел който ти помага...спомни си..."-Катрина отвори очи нападна Жрицата -Моите планове ли?!-изръмжа момичето-Ти си го направи...не ме интересува че сме свързани...но ти ще умреш! | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 7:08 pm | |
| Дейвид се стресна и бързо и направи лекуваща магия.Катрина много бързо се беше върнала и това го изненада... | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Вто Сеп 11, 2007 7:50 pm | |
| Някъде навън Клайв продължаваше съсредоточената си работа, а около него снегът продължаваше да се сипе и сипе.. - Клайв! - изкрещя някой, това откъсна демона от заниманието му точно когато една кама мина на сантриметри от ръката му. - Без повече сняг елфчо - беше Кейти, хванала отново своя меч която се приближаваше тихо - Не сме свършили. Нещо я прекъсна..Стрела, голяма и обагрена със сини пламъци се заби с голяма точност в ръката й. - Кой? - извика ядосано момичето, за да се срещне с качулата фигура. Позна наметалото - Арвен? - Не бих казал, освен ако не мислиш, че Арвен е момче - той повдигна ръка и в ръката му се озова синия Гламдринг - Муртаг?Ти още ли не си се научил, че с мен шега не бива - О моля те не се хвали..Знам заклинанието ти ме мъчи още, но спокойно. Мога да се бия все още.. Кейти се усмихна и стрелна с изпитателен поглед Клайв. - Клайв няма да ни пречи - каза тихо Муртаг - Аз ще си имам помощник - неуверено каза момичето, докато от един портал се появяваше Канаши - Тогава и аз ще съм помощник на Муртаг - каза момичешки глас някъде от небето, Муртаг не вдигна поглед на горе и пребледня макар и да не се виждаше. - Добре каквото и да си..Този път наистина ще станеш черно вълконещо.. - Както кажеш. | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Сря Сеп 12, 2007 9:08 am | |
| -Не може да ми контролираш ума!-озъби се Катрина Жрицата се засмя -Ти така си мислиш!-очите на Риерда просветнаха.Около нея и Катрина се образува черна бариера. | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Сря Сеп 12, 2007 1:55 pm | |
| Навън битката продължаваше.. - Защо не ме убиеш а? - мрачно заяви Кейти. Не виждаше лицето на противника си, но предполагаше, че той се усмихва. - Имам си работа с твоите спомени - каза тихо, докато Гламдринг се удряше ожесточено в другия меч. - Ха..Ще намериш каквото ти трябва друг път..Моите спомени са защитени.. - От хора, които аз познавам - Муртаг се отдръпна. Кейти нямаше да му каже каквото той искаше. Погледна към зимния демон, който искаше да се включи, но нещо не му позволяваше "Клайв..Каквото и да се случи, моля да не убивате Кейти все още" каза и вдигна Гламдринг към небето, където Канаши се биеше с нещо бързо и святкащо. - Шайло! - извика нагоре, светлото петно се стрелна надолу, удари меча и заедно с Муртаг влезе в Кейти | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Сря Сеп 12, 2007 3:36 pm | |
| Зини се появи по коридора към библиотеката: - За Бога, какво става тук?!- възкликна хобитът при вида на черната сфера:- Библиотеката? Отворена е, трябва да я затворим и запечатим пак!- развика се той веднага щом видя вратите на помещението широко отворени, а черните символи по дървото избледнели:- Не, не, не... вътре има забранени неща, трябва да я запечатим!- и се затича към библиотеката с цел да затвори вратите. | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Сря Сеп 12, 2007 4:40 pm | |
| Риерда изръмжа.Беше окървавена но това не й пречеше. -Глупав хобит!-каза си тя и нещо избута Зини Катрина го погледна замислено.През бариерата всчко се виждаше но ако си извън нея не можеш да видиш нищо.Момичето захапа черното същество но то я отблъсна. -Аз съм по-силна от теб-предай се!-каза усмихнато жрицата -Не и докато с жива-изръмжа Катрина | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Сря Сеп 12, 2007 5:04 pm | |
| - Кой ми носи наметалото? - Гламдринг светеше повече от обикновено, а главата на Муртаг бумтеше от новото присъствие и старото. Ним, сметнал новопристигналата за враг сега се опитваше да поправи грешката "Престанете и двамата и по-добре ме оставете да действам сам" ядоса се Муртаг накрая и вдигна поглед към момичето задало въпроса с учудване. - Арвен? - Муртаг? - учуди се на свой ред и за по-сигурно свали качулката предпазливо - Наистина си ти..Ела, добре си ни дошъл какво стана? Муртаг беше наобиколен от множество хора, но най-ярки изглеждаха Арвен и Морзан, който леко се усмихна на сина си. - Дойдох да търся отговор на въпросите си тук..И не съм сам.. - Тук Ним може да излезе.. Гламдринг просветна в утвърдителен отговор и Ним се появи с залитане до господаря си, следван от белокрилата, която Муртаг беше повикал. - Какво ви трябва? - попита Арвен, която се опитваше да прикрие радостта, че вижда някой близък - Трябва да ни заведете до спомените й Духовете си кимнаха и Морзан излезе напред като кимна да го последват. - При теб поне е приятно - измърмори Ним докато минаваха по нещо черно и лепкаво | |
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... Сря Сеп 12, 2007 5:36 pm | |
| -Зини,стой на място,инъче ще ни затвориш тук!-изкрещя Дейвид,докато махаше странното същество от хобита. Метна го към стената,то изскимта и изчезна. -Дай да ти помогна,поне на теб мога.-и му подаде ръка. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Зима в пустинята... | |
| |
| | | | Зима в пустинята... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |