| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Подранил Хелоуин | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:17 pm | |
| -(прозяв)Пак ми се доспинка...-затърка очички,сви се на кълбо до него и се зави с одеалото.-Лека нощ втори път... "Ай,никога не съм си мислила,че ще искам нощ да свърши,но искам да блесне едно слънце и да ни събуди от този кошмар!" | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:19 pm | |
| - Лека нощ, Джен - усмихна се на момиченцето, после намести очилата и отново се вгледа в кутията. "Надявах се всичко това да е сън, но май дори и след слънцето ще се окаже, че това, което искаме няма да стане" | |
| | | tiger girl Night elf
Брой мнения : 2678 Age : 29 Location : В тъмнината... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:29 pm | |
| "Както винаги..."-многоточието беше много важно точно в този момент.-"А Джени как ги възприе нещата...и какви измисли на Мел?" | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:33 pm | |
| "Май възприема всичко по своя си начин, но не изглежда много уплашена и стресирана. Иска да се срещне със създателката си. Иначе за нея Мел е РибЪ и я ухапа, защото очилатката ме мъчи малко. " | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:38 pm | |
| "Ухапала я?Еха,доста смеличка си е наистина,особено ако става въпрос да си го връща на хора,които те тормозят...Инъче за това,че не е толкова стресната,не съм изненадана,все пак е още малка и сигурно всичко това й се струва изключително интересно." Някаква малка светлинка успя да се пребори с пердетата и привлече вниманието на синекосата.Слънце...Денят идваше...и нищо не се променяше.Страхотно. | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:43 pm | |
| "Това е хубаво, защото ако я беше страх ситуацията можеше да бъде и по-лоша" В този момент нещо започна да пищи и той едва не подскочи. Момичето се събуди стреснато и заопипва наоколо като сляпа. - Знам, знам... - сънено започна, напипа едно странно нещо и го изключи, после с мъка застана в седнало положение. - Очила, очила! - започна с ужас и отвори очи, само за да срещне Муртаг с очилата си. Няколко минути се гледаха така, после момичето прихна. - Ей, Емчо, отиват ти, трябва да те снимам. - Я стига, просто...Просто... - А, ставаш технологичен - набързо се отви и застана до него. - С кой пишеш?Я да видя? След което с доста по-бързо темпо и голямо взиране разчете нещата и се ухили... "Ехо, цяла нощ ли наистина не спите...Ще помисля върху това, обещавам. Мел на линия, проблеми и въпроси?" | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:46 pm | |
| "Само един...ще проявиш ли поне ти малко милост...?" Джени се поразмърда малко,само за да се вкопчи в ръката на Муртаг и да продължи да спи. | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:48 pm | |
| "Милост към кого?" - Към теб ли? - обърна се към очилаткото като сдържаше смеха си. - Ти така и така си ме биеш - измърмори Муртаг като обърна глава настрани. - Хайде де, само не ми казвай, че ще трябва да напиша как си пиеш кафето и гледаш в една точка? - Не! | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:50 pm | |
| "Към нас,като цяло...Ясно е,че вече си разбрала колко хубави зъбки има Джени..." | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:52 pm | |
| "Към вас ще се държа добре, пък и нищо не мога да ви сторя. От всички само Муртаг е застрашен, често го повтарям" - Защо аз? - Защото си главният ми въображаем герой. - Аз ли? - това му идваше малко като изненада...Не знаеше, не беше предполагал... | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:56 pm | |
| "Вие сте доста коварни,между другото...Вас ме накара да се правя на балерина в черна броня,ти какво му причини?" | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 9:58 pm | |
| "Нищо особено, малко кошмарчета и коремни преси в броня" - Колко невинно обяснение - отбляза Муртаг скърцайки с зъби. - Само гледай колко невинни могат да бъдат обясненията, когато се говори за наказанията ти - погледна го момичето за миг и пак се обърна към монитора | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 10:00 pm | |
| "Коремни преси в броня...Абе ти случайно да си измислила и сенсея ми,че и той много обичаше така да ме наказва..." | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 10:03 pm | |
| "Не си спомням да съм се бъркала в миналото ти. Просто ми хрумна, за да го накарам да млъкне" - Толкова ли говоря? - Да, инатче мое. - Ама... - Пак започваш... | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 10:06 pm | |
| Джени бавно отвори очички и някакси странно се ухили...сякаш искаше да й покаже отново острите си зъбченца.Напомняше на някой касапин от хорор филм,ако трябваше да бъдем честни. "А,инатът му и мен ме дразни понякога.Сори,Муртаг,ама..." | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 10:09 pm | |
| - Виждаш ли, дали да взема мерки... - Защо всички искат да ме разфасоват!? - Не, не, спокойно, спокойно...Едниствения човек, който ще реши дали да те разфасова или не съм аз. Щом искаш дръж си го ината. "Да, но няма друг начин. Иначе ако не е той, то Ним ще е инатът" | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 10:13 pm | |
| "...Без коментар..." И тогава изведнъж,с огромна бързина се появи още нещо: "МЕЕЕЕЕЛ!Мале,няма да повярваш какво ми се случи!А и като гледам,и на теб не ти липсва екшън.Джени при теб ли се е натресла?Защо не е при мен,и аз не знам..." | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 10:15 pm | |
| "Здрастиии!!!Екшън на макс тази...вечерта...Муртаг и Джени се натресоха изведнъж от нищото и наистина са тук, щом очилата ми са на него...Предполагам тя понеже си е с него и затова. Вчера едва не помислих че вече съм умряла и съм попаднала при тях или нещо подобно" | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 10:21 pm | |
| "Уха...Е,значи или и двете сме гушнали букета,или това си е истинско.Чудех се обаче дали ще успеем и толкова лесничко да се посъберем малко...пък и Катри още не се е появила в скайпа,тъй че и нея трябва да поразпитаме.Опа...чувам стъпки,майка ми май се качва,а аз трябва да я скрия тази синекоса някъде.Чао засега и после като наще си тръгнат,пак ще се обадя!" Кликна за последен път и се обърна,за да види как Джесика вече се скриваше в Голямата стая...Нямаше нужда от втора покана. -Леле,доста си ранобудна за едно болно Васенце.-подсмихна се майка й. -А,я стига!Една болест ще ме държи далеч от компютъра?Глууупости. | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Пет Окт 03, 2008 10:24 pm | |
| - Тъй - момичето се обърна към тях и въздъхна - Както казах имам час по физкултура и вие ще трябва да дойдете с мен. Не искам да ви се случи нищо лошо. Махна очилата от лицето на Муртаг и поприбра разхвърчалите се лилави кичули под шапката. - Казах ти да не я пипаш!Ще ви донеса още дрехи, ако искате, обувки...Муртаг номер? - застана до него и започна да си мери крака с неговия - А супер, моят номер, ще ти донеса едни. Докато измислим начин да обсъдим нещата вие искам да не правите глупости сред хората, няма да ви разберат. | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Съб Окт 04, 2008 11:10 am | |
| -Ммм...аз мога да си кротувам...нещо друго освен това трябва ли ми?-погледна дрехите си,до колкото си спомняше от вечерта,когато бяха навън,наистина си беше студеничко...
-Хубаво.И нали знаеш...? -"Да си пиеш хапчетата и да си правиш постоянно чай."-изрецитира набързо момичето.-Спокойно,мамо.Не съм малка,ще се оправя. -Ммм...добре,но ще ти се обаждам от време на време.Аз и баща ти отиваме на работа,ако има нещо... -Дзънкам веднага! -Добре,оставям те намира. Жената затвори вратата.След няколко минутно ослушване,тя чу как заключваха вратата и след това как баща й палеше колата. -Вече можеш да излезеш! | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Съб Окт 04, 2008 11:24 am | |
| - Да, обувки и току-що измислих начина по който ще се придвижваме където и да било, така че ще докупя нещата допълнително. - Как, някой кон? - Стига с тези коне, Муртаг, ще те правим рокер. - Ро..кер? - Мхм, имам в "завещание" един голям мотор, с него бихме могли да стигнем където трябва, независимо колко далеч. Ти ще го караш, защото аз съм на 15, не мога. Не е трудно, не се притеснявай. Имам необходимото оборудване, само трябва да ви докупя дрехи и всичко ще е наред | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Съб Окт 04, 2008 11:39 am | |
| -Дай сега,махай тая пижама,че ще излизаме навън... -Ама ти си болна,не трябва ли да... -В такива случаи,не,не трябва.Нали искаш да си отидеш колкото се може по-скоро?-момичето потъна в раклата и само краката й вече стърчаха отгоре.-Такам,пак ще те набутам в някои дрешки на брат ми...хубаво,че някои ги зарязва тук,за всеки случай.
-Какво е...'мотор'?-наклони настрани главичка,сгъвайки одеалото си. | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Съб Окт 04, 2008 11:44 am | |
| - О съвсем, съвсем скоро ще се наложи да пътуваме много с него, така че ще ви покажа. Но сега не мога, защото ще задават въпроси, а не е удобно точно сега. Изчакайте ме за момент... Тя изчезна за да се върне пак вече облечена в спортен екип, носеше две якета и два чифта обувки. - Обличайте ги и обувайте обувките. Ще вървите до мен, с надеждажа, че няма да ви задават въпроси. Нося ви резервни дрехи ето тук. Ако случайно ви питат нещо казвате, че сте туристи и сте отседнали при баба ми. После ще се оправям аз... - Тези обувки са много хлабави - недоволно я погледна Муртаг, момичето се намуси, после завърза връзките на маратонките. - Сега? - Да...Да, така е добре | |
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин Съб Окт 04, 2008 11:53 am | |
| Джени внимателно проследи как Мел връзваше връзките и опита сама на собствените си маратонки.С малко усилия се справи...само дето едва не си върза собствените пръсти на възел.
Широки изсухлени дънки,един доста дебел сивкав полувер,под който имаше и една тениска на Manowar,и кафевите кецове,които братът беше забравил. -Хубаво,че понякога е заплес.-подсмихна се момичето,докато прибираше връзките на кеца вътре покрай крака на синекосата.-Само моите успявам да ги вържа,тези винаги се развързват,така че ще си така. Всъщност 'Създателката' не беше много по-различна...също с някакви широки бежеви панталони,които на Джесика направо си й напомняха на чували,някаква странна риза отгоре и сиво яке.А,да,и тя също беше с тези...кецове,само че нейните бяха поне два пъти по-малки от тези на брат й. -И на теб ли са ти големи?-подсмихна се детето.-Е,кракът ти малко ще се разхожда вътре,но моите не ти стават... -Имаш малко краче за високо момиче. -Е,няма какво да направя по въпроса,пък и не се оплаквам. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Подранил Хелоуин | |
| |
| | | | Подранил Хелоуин | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |