| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| В сърцето на гнева | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Мия - чан
Брой мнения : 4584 Registration date : 26.02.2011
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Чет Юни 16, 2011 8:14 pm | |
| Тя въздъхна отегчено. - Ужасно, ужасно, но пък и кво, да няма да се обвързвате, да се жените и темподобните? Що ти не си намериш някоя богаташка? Какъвто си хубавичък, можеш. | |
| | | Мелиса Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Чет Юни 16, 2011 8:34 pm | |
| - Ха-ха-ха, разби ме... знаеш ги обществата, красив или не, това ти се е паднало, това ще живееш. Богаташка, притрябвало ми... те са по-зле от селянките. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Чет Юни 16, 2011 10:55 pm | |
| - Лелее, ти пък прекалено...хахаха - прихна да се смее тя. - Прав си, прав си. Много рядко се намират "свестни" по вашите мъжки ограничени разбирания.- каза тя и въздъхна, отхапвайки от сладоледа си. | |
Брой мнения : 10178 Age : 31 Location : Където бъдеш ти... Registration date : 23.08.2007
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Чет Юни 16, 2011 10:58 pm | |
| - Мда! - спокойно махна той, мъжете не разбираха жените, жените мъжете и така... светът си беше такъв. Затова и той никога в живота си не се задържаше с жена задълго, още повече ако тя вземеше да пита къде живее той. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Пет Юни 17, 2011 6:17 pm | |
| - Никога не си те представям оженен и с деца. - прихна да сесмее в следващия миг. - А ще си имаш дъщеричка и лигава женичка! | |
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Пет Юни 17, 2011 7:03 pm | |
| - Остави го това... - разбира се беше ясно, че един човек нямаше да й повярва за такова нещо. Вече бе станал и хвърлил клечката от сладоледа в камарата боклуци в ъгъла. После се засмя и махна на няколко момчета, които минаха по мръсната пуста улица, насочили се на някъде. - Идваш ли? - Не, мерси, малко съм ранен, не съм за показ. Приятно прекарване. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Пет Юни 17, 2011 10:27 pm | |
| - Що не прие бе? Аз ще стана невидима и ще те пазя, споко. | |
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Пет Юни 17, 2011 10:33 pm | |
| - Няма да ми е приятно. Когато ме гушкат ме боли, все пак съм наденичка в момента. - влезе в къщата без прозорци и врати всъщност, макар че имаше някакви найлони за прозорците поне и перде за вратата... както и за всички къщи на същата улица. | |
| | | Мия - чан
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Пет Юни 17, 2011 10:36 pm | |
| Е, тя остана да си яде сладоледа навън. | |
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева Пет Юни 17, 2011 10:38 pm | |
| Улицата естествено се оживи доста, когато се мръкна. Никой не влизаше в чужда къща, освен ако не беше пиян и не търсеше място за спане. Явно Винс щеше да пропусне забавата днес, понеже така и не се вясна повече. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: В сърцето на гнева | |
| |
| | | | В сърцето на гнева | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|