| . : Светове : . Заповядайте във всички Светове! |
|
| Ново Начало | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
icy__freshness
Брой мнения : 149 Registration date : 08.06.2009
Собствени герои списък с имена, раси и способности:
| Заглавие: Re: Ново Начало Пет Юни 12, 2009 12:11 pm | |
| -Ами добре заведи ме в стаята.-каза Дан и се изправи. После погледна през прозореца. Навън още валеше и гърмеше. Младежът се надяваше до сутринта да спре да вали така силно. | |
| | | mimolinka92
Брой мнения : 685 Age : 32 Registration date : 01.05.2009
| Заглавие: Re: Ново Начало Пет Юни 12, 2009 12:13 pm | |
| Двамата се качиха по стълбите и влязоха в стаята. -Не е нищо особено,но...както и да е.Аз съм в съседната стая или долу.Ако ти потрябвам ме викни.Лека нощ. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Пет Юни 12, 2009 12:22 pm | |
| -Лека нощ.-каза Дан,съблече се и легна на леглото. След няколко минути вече беше заспал. Дъждът навън беше започнал да намаля. Младежът си спеше спокойно сякаш навън не вали. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Пет Юни 12, 2009 1:29 pm | |
| Междувременно Миша седеше във всекидневната и гледаше шишенцето,което съдържаше отвара. Чудеше се какво ли ще стане ако я изпие.Но вниманието и беше привлечено от нещо друго.На входната врата се удряше силно.Момичето веднага скокна и отиде да отвори.Пред нея стоеше учителя и.Мажа имаше дъждобран и дишаше тежко. -Нямаго... -Кой? -Драконът ти...Изчезнал е. -Какво!? -Трябва да го намеря!Тръгвам да го търся. -Добре довиждане. -Но учителю няма ли да ми помогнете? -Не той е твой дракон и ти се оправяй. -колко мило от ваша страна. Миша влезе в къщата и написа една бележка която казваше на Дан къде отива.Нямаше да остави дракона си на никаква цена.Затова веднага щом написа бележката тръгна да го търси. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Пет Юни 12, 2009 8:32 pm | |
| Дан се събуди към три часа сутринта. Миша още я нямаше. Навън вече почти не валеше. Облече се бързо и слезе долу. Щом прочете бележката, веднага излезе навън и тръгна да търси Миша и Чико. Прибра се до дома си и яхна Сливър. Двамата започнаха да търсят. Дъждът отново се усили. беше трудно да търси. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Пет Юни 12, 2009 8:48 pm | |
| Миша вървеше и вървеше.Цялата беше мокра и кална.Много често падаше подхлъзвайки се на калта,но продължаваше.Нямаше намерение да се пребира у тях докато ненамери дракона си.Накрая влезе в някакви храсти и падна в някаква яма.Там беше и Чико.Стоеше и цвилеше. -Чико!-извика се леко Миша.-Дракончето ми! С разтворени обятия тя тръгна към него и го прегърна,а после и целуна. -Така ме изплаши.Цяла вечер те търся.-сълзите и капеха по лицето на дракона.-Знам че сме скарани вмомента,но аз те обичам и не ми се сърди.Вече порасвам и се променям.Нормално е.Но никога,никога няма да спра да те обичам.Чико я погали с главата си и я изблиза по лицето.После я прегърна с опашката си.Миша заспа в топлата прегръдка на дракона и заспа,но имаше треска,която се усилваше.Тя и дракоа често бяха в подобни заплахи,но винаги са се оттървавали.Чико също заспа непробудно спокоен че стопанката му е до него неосъзнавайки какво става. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Пет Юни 12, 2009 9:51 pm | |
| Дан търсеше Миша. Скоро я видя запсала до Чико. Приближи се но видя ямата. Скочи вътре. -Миша събуди се.-и сложи ръката си на челото й. Имаше треска. -Миша Събуди се!!!-викаше той. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Пет Юни 12, 2009 9:55 pm | |
| Нямаше обаче смисъл.Тя само лежеше и не мърдаше.Чико се усети че нещо не е наред и бутна момчето с глава леко което означаваше какво става? | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 8:00 am | |
| Дан взе Миша и я качи на Силвър. След това каза на Чико: -Ела с нас, за да й помогнем!-и драконите отлетяха. Стигнаха до дома на изповедника и там спряха. -Да влезем вътре. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 9:02 am | |
| Чико тръгна след тях,но на вратата имаше малко проблеми.Тя бе прекалено малка а тялото му беше прекалено голямо.Веднага започна да негдува и да ръмжи.Блъсна няколко пъти в опит да се разшири дупката ,но нямаше ефект.Неискаше да оставя стопанката си, а да и помогне.Затова продължи да опорства. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 10:13 am | |
| Дан показа на Чико друга, по-голяма, врата и той влезе оттам. След това младежът взе Миша на ръце и тръгна към стаята, в която я беше настанил предния ден. Икономът и един доктор дойдоха. Силвър стоеше пред вратата и гледаше какво става. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 10:20 am | |
| Чико се въртеше в кръг и незнаеше с какво да помогне.Неискаше да изгуби господарката си.Затова чакаше лекаря да излезе.Най накрая и това стана: -Тя ше се оправи,но не трябва да става от леглото три дни.Препоръчтелно е да лежи колкото се може повече.Но кой дявол ви караше да излизате в тази буря?Трябва да и давате тези хапчета трипати за ден и ако темпрературата не спадне да я намажете с този мехлем. Доктора даде мехлема и си тръгна. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 10:24 am | |
| -Всичко е по моя вина. Ако не бях аз, Чико нямаше да избяга!-каза Дан и излезе от стаята. Отиде в своята стая и започна да събира багажа си. След един час вече беше взел най-необходимото. Излезе от стаята и отиде да види как е Миша и дали е по-добре. Силвър вече си беше тръгнал. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 10:29 am | |
| Миша вече започваше да идва в съзнание.Погледът и беше замъглен.Тя тръгна да се изправя държейки се за главата.Болеше я много.Сякаш някой я беше удрял,а то беше просто от треската.Несъзнателно тя говореше за Чико като го търсеше. -Къде е Чико,къде сам аз?Студено е.Какво става. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 10:56 am | |
| -Спокойно! Чико е тук! Имаш треска. Ще се оправиш след няколко дни. Изпий това.-и Дан даде на Миша едното хапче.-Когато оздравееш заминавам на дълго пътешествие. Сега си почивай и не ставай от леглото три дни!-допълни младежът. След това седна на един стол. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 10:59 am | |
| -Обещах на Чико да се грижа за него.Пък и аз сам в отлично състояние. Тя отново се изправи.Тръгна да се движи в стаята но се блъскаше.Накрая и пречарня пред очите и отново падна на пода.Изправисе и се опря на стената.Температурата отново започваше да се надига. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 11:32 am | |
| Дан я взе и я сложи да легне в леглото. -Няма да става!-и след това сложи ръката си на челото й. Разбра, че температурата се покачва и взе мехлема, който беше дал доктора. -Ето.-и сложи на Миша от мехлема. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 11:40 am | |
| -Дан,моляте пусни ме.Трябва да вървя.Утре ще се видим.Сега трябва да се грижа за Чико и да си събера багажа.-Тя го хвана за ръката. Опита се да стане ,но неуспя.После се обърна на другата страна и се загледа в ръката си.Все още беше кална. -Трябва да ида и до нас да се изкапя.Мръсна сам.Изцапала сам и чаршафите.Може да ми ги дадете ще ги изпера и ще ги варна. Отново се опита да стане. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 1:42 pm | |
| -Утре може и да те пусна. Но не днес!!!-каза Дан, като беше сериозен. После излезе от стаята и си взе душ...Като излезе отиде отново в стаята при Миша и седна на стола до леглото. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 6:56 pm | |
| На другата сутрин когато Миша се събуди видя че дан си на стола.Усмихна се леко и стана.Зави го с едно одеяло и го целуна по челото.После си тръгна заедно с Чико към своя дом. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Съб Юни 13, 2009 9:31 pm | |
| Дан скоро се събуди. Вида, че Миша я няма и претърси цялата къща. После забеляза, че слънцето вече е изгряло. Качи се на Силвър и полетя из синьото небе. Летеше към къщата на Миша. След янколко минути пристигна. Почука на вратата в очакване на Миша. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Нед Юни 14, 2009 9:36 am | |
| Тя му отвори.Все още коятя и бе бледа и с треска,но си вършеше домакинските задължения. -Дан?Какво търсиш тук?Заповядай влез.Оставих те да спиш. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Нед Юни 14, 2009 11:31 am | |
| -Трябваше да лежиш Миша! Трябва да си вземаш лекаствата!-каза Дан.-Защо се прибра?-и той влезе вътре. Беше притеснен за Миша. Забеляза, че вече е почти обед. Младежът чакаше отговора на момичето. | |
| | | mimolinka92
| Заглавие: Re: Ново Начало Нед Юни 14, 2009 11:35 am | |
| -Май забрави че ми каза нещо снщи.Не ме карай да ти напомням. Тя отиде в кухнята и направи чай. | |
| | | icy__freshness
| Заглавие: Re: Ново Начало Нед Юни 14, 2009 12:59 pm | |
| -Казах, че може и да те пусна днес, а не, че ще те пусна! И все пак трябва да внимаваш. По-добре ли се чувстваш днес?-каза Дан и отиде в кухнята при Миша. След това се замисли. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ново Начало | |
| |
| | | | Ново Начало | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |